Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saklberea

ciagle jestem na diecie

Polecane posty

Gość saklberea

i nigdy nie koncze jej, zaczynam codziennie od nowa i dzien, dwa i znowu koniec trwa to juz os stycznia tego roku jak sie zabrac zeby wytrwac ? moze pomozecie

Gość dam ci do myslenia:
nie zabieraj sie za diete, bo te wszystkie diety to wyczerpywanie organizmu i nie da sie na tym zyc. dlatego ci nie wychodzi, bo nie oszukasz organizmu - on domaga sie normalnego jedzenia. zdrowe posilki w rozsadnych ilosciach i ruch --- to jedyna dieta, ktora pomoze ci schudnac, ale przede wszsytkim utrzymac zdrowie :) ale w to najpierw trzeba wlozyc troche wysilku intelektualnego i poczytac na czym polega zdrowe, racjonalne odzywianie :) jest na ten temat nawet sporo topikow tu na forum. powodzenia i nie dolaczaj do tych nawiedzonych anorektyczek co chca oszukac wlasny organizm, co moze udaje im sie na krotka mete, i gloduja na 500 kaloriach dziennie ;)

Gość saklberea
witaj tak w 1 dzien zjem mniej lub w dwa a potem znowu jem wszystko, niby bmi mam w normie, ale wszystko odklada mi sie na brzuchu , ogolnie mam szczupla budowe, ,tylko ten brzuch jest wstretny

Gość dam ci do myslenia:
to masz tak samo jak ja :D wszystko fajnie, tylko brzuuuuuuuuch!!!!!!!!!!!!!!! mam tez troche nadmiar na gornych udach :o i dokladnie wiem dlaczego - malo sportu, nawet takiego zwyklego jak chodzenie, bieganie, nie jezdze na rowerze. troche cwicze joge, ale tym tluszczu za bardzo nie spalisz. nie jestem tez w stanie przezwyciezyc jedzenia tego, co na brzuch najgorzej wplywa, czyli przetwozonych pokarmow w stylu pieczywo, makaron. na szczescie slodyczy nie jem prawie. a jak ty sie odzywiasz ogolnie?

Gość saklberea
dziękuje - chetnie poczytam co tam pisza :)

Gość saklberea
ja chodze ogolnie duzo ale nie cwicze . malo tez spie ostatnio , jakies stresy i podjadanie i ten brzuch

Gość saklberea
myslalam zeby jesc produkty ktore maja niski indeks, ,bo mozna sie brzucha pozbyc ale mi nie wychodzi za bardzo. kiedys bylam na south beach i dalam rade .ale to bylo 4 lata temu , teraz moze bym zaczela ale nie je sie przez dwa tygodnie owocow a teraz truskawki , czeresnie, szkoda tych witamin

Gość saklberea
wtedy bylam pozna jesienia na sb , wiec bylo łatwiej niz latem

Gość dam ci do myslenia:
przemeczenie, stres i brak snu to pewnik na glod :) i na ciagle myslenie o jedzeniu .... sbd to faktycznie fajna dieta, bo da sie na niej zyc i dostarczas w sumie wszystkigo, co organizm potrzebuje. smaa nigdy nie trzymalam sie jej rygorystycznie, bo brak owocow i wina w moim zyciu byloby czyms nie do przyjecia :D ale od lat staram sie stosowac takie ogolne zasady, zwlaszcza ze wzgledu na zdrowei, bo chudnac mi si za bardzo nie udaje (tzn. ten brzuch :o ) nie podoba mi sie w niej tylko to, ze zachecaja do jedzenia trujacych substancji jak slodzik czy margaryna.

Gość saklberea
wino na sb mozna juz na 2 fazie - po 2 tygodniach 1 fazy :P)

Gość saklberea
bede jutro ,teraz musze zmykac :)

Gość dam ci do myslenia:
no owoce tez, ale dwa tygodnie bez???? niemozebnosc :o

Gość dam ci do myslenia:
ja tez, pa :)