Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znacznie_lepsza

czy powiedzieć?

Polecane posty

krotkie pytanie - czy powiedzieć szefowi że się w nim zakochałam? za miesiąc odchodzę, więc nie chodzi o awans itd. po prostu stało się.

Gość dfsgsd
twój szef jest wolny?

tak, ale to typ faceta podrywającego połowę miasta. mimo to wiem że jesli nie powiem, będę zalowac. ale chciałam jeszcze poradzic się kogos kto mnie nie zna.

napisałaś - podrywa pół miasta naprawdę chcesz mieć takiego faceta?? :O a może naiwnie myślisz, że Ty Go zmienisz i Tobie będzie wierny forewa?? :O

wiesz, tak kiedys luzno rozmawialismy i powiedzial ze nie rozumie facetow ktorzy są w zwiazku i podrywają inne. więc łudzę sie ze to dlatego ze nie ma zadnych zobowiazan.

w zyciu bym takiemu nie zaufała :O a Ty myślisz, że Mu się podobasz? mówił Ci coś na ten temat kiedyś?

tak, mnie też podrywa. najczesciej są to podteksty seksualne, ale uslyszałam tez parę innych slow, np. przyszlam kiedys do pracy, on pyta do ktorej dzis jestem, ja mowie ze dziś zostaję dluzej niestety. wtedy powiedzial ze on się cieszy bo będziemy dluzej się widzieć.

Gość nudy
kocham cie

nie wiem. zrób jak uważasz... ale wg mnie facet, który ma opinię podrywacza nie jest najlepszą partią. co z tego, że powiedział Ci to i tamto?? nie słowa świadczą o człowieku a Jego czyny.. a jak sama napisałaś.. raczej stały w związkach nie jest, więc i Ciebie może za jakiś czas spotkać to samo, co jego poprzednie dziewczyny

fred aster - wiem, wiem że masz rację, ale zawsze jest nadzieja ze ja coś zmienię i ze będzie inaczej. z jednej strony chce powiedziec mu o tym, a z drugiej strasznie się boję. ze zrobię z siebie pośmiewisko. to trwa juz rok, a ja nic z tym nie zrobilam.

Gość to zarty to kpiny
jesli za miesiac i tak rzucasz prace to co ci zalezy i tak go wiecej nie spotkasz a potem bd zalowac raz sie zyje. Jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz a moze akurat

zrób tak.. odejdź z tej pracy, nic nie mów. poczekaj. jeśli facet będzie szukał kontaktu, to znaczy, że Mu na Tobie zależy, jeśli nie, to odpuść, bo wykorzysta to, że jesteś w Nim zakochana i odpukać możesz podzielić los Jego poprzednich partnerek

fred aster - on pierwszy się nie odezwie. wiem to na 100% wlasnie dlatego nie wiem co mam robic. czy mu to powiedziec, i moze cos z tego bedzie, czy po prostu odejść.

hmm, to może odejdź, przemyśl na spokojnie a później się odezwij do Niego, jeśli nadal nie będzie Ci to dawać spokoju? gdy nie wypali, po prostu znikniesz

tylko wiesz, ja chciałabym mu to powiedzieć normalnie, a nie przez sms. a jesli odejde nic nie mowiac, to potem nie będe mu miala tego jak powiedziec bo go juz nie zobaczę

zawsze przecież możesz przyjechać do Jego firmy, albo smsem poprosić o spotkanie i wówczas możecie pogadac. nie widzę problemu

Gość fred aster nologged
no i jak poszło? :)