Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysiakowalska

szkoła speak up - "promocja"??

Polecane posty

Gość gość
Mnie najbardziej interesuje to ile kosztują takie kursy. A to dlatego ze sama mam problemy z angielskim, ale chciałabym tez wiedziec ile mam szykowac pieniedzy zeby zapisac sie i odbyć takie kursy.

Gość gość
A jeszcze tylko mam pytanie, z jakimi kosztami musimy sie liczyć jesli chcemy zapisac sie do takiej szkoły jezykowej.

Gość bożena3333
Teraz jest dobry moment zeby pochodzic do takiej szkoły w okresie wakacyjnym. Idealny moment zeby podszkolić swój angielski.

Gość ellloska2
Czy do tej szkoły mozna też zapisac dzieci ? Czy chodza tam tylko dorosli ?

Gość ellloska2
Najlepiej jest zadzwonić i dokładnie wypytać o takie rzeczy. Moim zdaniem własnie najszybciej uzyskasz wszystkie interesujące Ciebei informacje.

Gość gość
poszedłem sie dowiedziec o warunki a sprzedawca na siłę chciał mi sprzedać kurs, poza tym umowa na długi czas więc zrezygnowałem. wychodząc odwołałem zgodę na marketing tymczasem nie dość że sami dzwonili juz do mnie kilka razy to jeszcze sprzedali mój numer do Empik School. nie radze zostawiac im nr telefonu

Gość ZdziwionaKlara
no co Ty nie wierzę?...jak zapisałam się na kurs premium to babeczka w Speak Up była urocza:) nie dość, że doradziła mi własnie ten kurs premium to jeszcze odebrałam voucher na 100 dodatkowych lekcji, więc w ogóle wyszło tanio, do tego zaznaczyłam w umowie, że nie pozwalam na przetwarzanie moich danych i nie było z tym problemu...

Gość gość
Podejrzewam, że "dofinansowanie" oznacza, że musisz kupić kurs, a on będzie tąńszy o tę sumę czy coś w tym stylu. Raczej na pewno nie dają dofinansowania dzięki któremu masz kurs za free. Szkoła ta źle mi się kojarzy, ze względu na nachalną promocję, nachalne nakłanianie do podpisania cyrografu itp., ale to nie znaczy że metodyka i poziom nauczania są złe. Ceny są porównywalne do innych szkół (tzn. da się znaleźć taniej, ale i drożej). Pójdź na spotkanie, ale nic nie podpisuj, tylko przelicz sobie, czy oferta faktycznie jest opłacalna w porównaniu do innych szkół w okolicy i czy umowa nie zawiera żadnych nieakceptowalnych dla Ciebie punktów.

Gość ZdziwionaKlara
no właśnie ja już podpisałam z nimi umowę i wszystko było dla mnie jasne, oprócz opłaty z kurs premium dostałam 100 lekcji gratis, co do czytania umów masz rację, ja dlatego czytam umowę tysiąc razy zanim coś podpiszę

Gość ZdziwionaKlara
co do marketingu Speak Upa to muszę przyznać, że widać, że mają specjalistów od reklamy, ale to duża szkołą więc co się dziwić, poziom nauczania jest ok i fajni lektorzy to jest najważniejsze prawda?

Gość delllicja2
Klara, ale czy to nie jest tak naprawde jedna z większych szkół językowych w kraju ? Stąd właśnie też wiele takich ciekawych promocji i akcji.

Gość gosssiowa
Sama sie zastanawiam. Ale napiszcie mi jeszcze czy mozna zapisac do takiej szkoły dziecko ?

Gość gość
wiem, że gimnazjalistów już można, ale czy mniejsze to nie wiem. Chyba nie. Wejdź na ich stronę, poszukaj numeru telefonu, zadzwoń i ci wszystko wytłumaczą.

Gość gość
mnie wciaz nachalnie namawiali i namawiaja, bylam na spotkaniu, duza czesc godzin jest przy komputerze, co bez laski, bo moge sobie to sama w domu robic, poza ty nie podobal mi sie podrecznik, jakis zupelnie malo profesjonalny. Wybralam Empik z bdb podrecznikie Cambridge.

Gość Mirtella
jakoś nie chce mi się uwierzyć, że Speak Up masz tak źle;)ja chodzę od pół roku i jakoś nie zauważyłam, żebym musiała drastycznie dużo siedzieć przed komputerem tyle co zwykle żeby sobie uzupełnić wiedzę

Gość gość
ale ja nie chodze do spek up, wlasnue m in dlatego,ze wliczaja w liczbe godzin zajecia z komputerem, podczas, gdy np w Empiku dostaje sie do ksiazki CD z lekcjami ( mozesz robic ile zechcesz) + do tego wejscie na ich strone internetowa z mnostwew cwiczen i czym tylko chces. I tego Empik do godzin nie wlicza, wiec godzina z lektorem wychodzi o wiele taniej.

Gość gość
Dla nie podejrzana jest nachalna promocja Speak Up. Mysle, ze głownie chca wyciagac kasę. Podam swój przykład. Speak up i Empik miesczcą sie niedaleko mojego miejsca za,ieskania w 1 budynku. Poszlam wybierac szkole i zrobilam jednego dnia testy do dwóch . ISpeak Up wykazal mi zaawansowanie na 2 poziomy nizej. Czyli 2 lata nauki dluzej. Ty,czasem Empik , ktory wybralam, pokazal mi poziom przygotowujacy do FC- czyli akurat taki, na ktory pote bylam, ktory nie spawial mi trudnosci, bo potem bez problemu zdalam FC. Moze cheli mnie naciagnac na dluzsza naukę? Testy zreszta nie podobalymi sie - robilam je na zacinajacyc sie komputerze, wiec niekoniecznie wiarygodne.

Gość hhhonorata
A czy jest szansa na to zeby jednak móc przyjść na takie lekcje pokazowe ? Zawsze warto jest po prostu sobie sprawdzić czy cos takiego nam odpowiada.

Gość Mirtella
no mnie zaskoczyliście, ja od pół roku nie mogę na nich narzekać, powiem nawet, że te materiały na platformie speak up bardzo mi się przydają ja sprawdziłam i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że właśnie tam mnie czegoś nauczyli, wreszcie dogadałam się po angielsku jak wyjechałam na delegację, oczywiście napoje wyskokowe też przełamały mi pokonać barierę komunikacyjną;)

Gość gość
W szkole FTLS też organizują rożne promocje dla kursantów, więc nie jest tak, że tylko Speak up oferuje takie bonusy dla klientów.

Gość ujana
dzięki Bogu mają te oferte na 100 lekcji gratis to mam szanse zdać maturę bo u mnie w szkole uczą do d....zresztą

Gość gość
Czy do tej szkoły zapisują sie tylko dorośli czy dzieci równiez ? Jak to wyglada ?

Gość gość
nie mam bladego pojęcia na korytarzu mijam ludzi w różnym wieku ale chyba najmłodszych to takich w wieku gimnazjalnym no i jest ich niewielu sporadycznie widziałam

Gość gość
tu jest numer który dzwonił do mnie 223240077

Gość gość
To zalezy, ja akurat jestem w grupie 30 latków- i tu własnei są tacy ludzie. To nei prawda ze przychodza tylko dzieci.

Gość gość
Ja chodze własnie pierwszy raz do takiej szkoły, wczesniej miałam indywidualne lekcje z lektorem ,ale widze ze naprawde już po kilku lekcjach jest dobrze.

Gość gość
Myslałam ze w tej szkole sa tylko lekcje w grupach. Ale musze sie wlasnei zorientować w temacie i sprawdzić jak to własnie wyglada w praktyce i moze sie zapisac.

Gość gość
Czasami własnie warto jest posłuchać opinii innych i zdecydowaać sie na wybór takiej własnie odpowiedniej szkoły. Przyniesie to dla nas najwięcej korzysci.

Gość gość
Tak czy inaczej w dzisiejszych czasach trzeba znac chociaz jeden jezyk obcy. Inaczej tez bedziemy miec problem zeby znalezc dobrą prace.