Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baby pink

chcialabym poflirtować z inteligentnym facetem

Polecane posty

Gość baby pink

Jestem w związku, wykluczam więc spotkanie. Ale chciałabym poflirtować, powymieniać maile i poglądy. Nie chodzi mi o cyber-sex - temat założyłam na Erotycznym, bo tu siedzi najwięcej facetów. Chciałabym pogadać z kimś inteligentnym, kto czasami czyta jakąś książkę, kto nie robi błędów ortograficznych :) Jest jakiś chętny?

Gość parch 23
Siemanes Jakie książki Cię interesują ??

Gość baby pink
"siemanes"? To oznacza "siema"? Nie, dziękuję. Jest ktoś inny?

Gość informatyk____
no witaj. ja nie badałem swojego IQ więc nie wiem jakie jest. ale na studiach dałem radę. pozdrawiam Cię.

Gość parch 23
to po indiańsku filozofować zawsze i wszędzie

Gość takitam tam
od korygowania błędów jest program , co to za osiągnięcie pisać bez błędów?

Gość takitam tam
perwersja ty na tym topiku , tzn , że uważasz się za inteligentną , rozumiem :) czy chociaż część legend , które krążą o tobie, jest prawdziwa ?

Gość ja czytam bardzo wiele książek
a dasz wylizać swoje stopy po dniu w szpilkach

"co to za osiągnięcie pisać bez błędów?" Ogromne. Na przykład jajniki kują lub kłują. Można kogoś zawieść lun zawieźć. A nawet morze może być szerokie. :( A co do legend to niestety nie orientuję się jakie krążą, więc trudno mi się ustosunkować. 😴

Gość Głos z przeszłości .....
A co czytasz ? :)

Gość chłopek_roztropek_
Baby pink uważasz ze jesteś jakaś wybitnie inteligętna ? bo czytasz książki !

Gość baby pink
parch 23 > Pisząc że chcę pogadać z facetem który czasami czyta jakąś książkę, miałam na myśli kogoś inteligentnego. Tak, czytanie nieodłącznie wiąże się z inteligencją. Pytaniem "jakie książki Cię interesują ??" pokazałeś że raczej nie jesteś kimś z tytułu tego topiku takitam tam > stosowanie takiego programu (czy nawet odpowiedniej przeglądarki która podkreśla błędy) byłoby już i tak dużą zaletą ja czytam bardzo wiele książek > nie szukam kogoś do spotkań na żywo No to jak? Chciałby ktoś pogadać? Mój mail: thiarra@wp.pl

Gość informatyk____
Perwersja no ok. studia nieistotne. to inaczej - wygooglowałem sobie pracę. hehe. a książki lubię Kinga. Błędy czasami robię - literówki - bo akurat piszę ze smartfona i nie podkreśla błędów :-)

Gość takitam tam
najlepsze błędy to są z ą i om , np z tom kobietom , albo : kobietą nikt nie dogodzi

Gość Głos z przeszłości .....
ja nie jestem chętny jak dla ciebie ( napisałem "cię" z małej bo cię nie szanuję ) tak ważne i istotne jest pisanie poprawnie to nie jesteś inteligentna.....ktoś może się np pomylić z szybkiej pisowni....no i dziwi mnie że ktoś tak "inteligentny" nie bierze tego pod uwagę...... Jesteś śmieszna......albo nie raczej żałosna....

Gość Jeśli czyta ze zrozumieniem,
to na pewno jest inteligentna, chłopek. Ale nie martw się - są takie, co chciałyby flirtować z takimi jak ty :)

Gość jeśli Twój nick
jest objawem Twojej inteligencji to gratuluję:) , a ze swoim życzeniem udaj się raczej do Miejskiej Bibioteki Publicznej.Pozdrawiam

Gość parch 23
ona po prostu wyszła z założenia że siedzą tu tępi ludzie, ba nawet swojego chłopaka nie traktuje jako osoby z którą można by było poważnie pogadać - podsumowując: chłopak poszedł na mecz z kumplami do knajpy, a inteligentka nie wie co ma ze sobą począć - dziękuję dobranoc ps. więcej luzu dziewczyno ;)

Gość Pisać szybko i z błędami...
każdy głupi potrafi. Pisać szybko i bez błędów - to już jest jakaś tam sztuka. Więc głosie, wróć do przeszłości, bo bredzisz...

Gość takitam tam
Perwersja takitam tam-przed znakami interpunkcyjnymi nie stawia się spacji. zdanie zaczynamy z dużej litery

Gość ale zjechali
dziewczynę,co chciała pogadać

Gość inteligentny_facet
Niestety, zniechęciłem się i już nie będę flirtować z babeczkami z kafe :O Perw 🖐️👄

Gość takitam tam
musi być twoje na wierzchu , tak ? :)

Gość Droga Baby Pink
ja chętnie porozmawiam, ale wolę coś szybszego - do maila rzadko zaglądam. Inna sprawa, czy sama inteligencja wystarczy, aby się nawiązała sympatii nić, która też jest potrzebna do rozmowy.