Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baby pink

chcialabym poflirtować z inteligentnym facetem

Polecane posty

Gość bova123
nie wybaczyłabym sobie, gdybym nie skorzystała z takiej okazji. Płakałabym rzewnie wieczory i ranki. No, ale w porę się zorientowałam jaki z Ciebie skarb

Gość IObłudny_xx
widzisz ludzie ucza sie na wlasnych bledach a Ty masz szczescie ze dzieki mnie masz szanse ze mna rozmawiac

Gość IObłudny_xx
bova narazie niec nie dostalem, ale czuje usilnie ze próbujesz mi cos napisac, jednak boisz sie niektorych slow! a ja twierdze ze pisz co jezyk TObie przyniesie, bo lepsza prawda niz slodkie klamstwo! :)

Gość IObłudny_xx
wciąż nie dostałem tego o czym marzę, a czekam na to całe życie. Chodzi mi o parującego stolca na twarz, któraś z pań zlituje się nad mym cierpieniem??

Gość baby pink.
świniopasu won mi z topa!!

Gość Tymbarkovich
Mam pytanie dla założycielki tematu. Czy dla Ciebie inteligencja, to wyniki w nauce, czy to że ktoś ma dobrze poukładane w głowie, jest dojrzały emocjonalnie? Owszem coś trzeba umieć, by umieć zarobić pieniądze na życie ale co dla Ciebie jest ważniejsze, chciałbym poznać Twoje zdanie :)

Gość informatyk____
Inteligencja to nie jest wiedza. Wiedza to mądrość. A inteligencja to mądrość wykorzystania wiedzy. Tak ja uważam i sądzę że to co napisałem na pierwszy rzut oka jest niemądre, ja jednak uważam że jest inteligentne :P

Gość Lilith 32
Polać koledze wyżej :D

Gość na serio
baby pink zainteresowała mnie Twoja ciekawość flirtem. Jesteś w związku więc tylko chat Cię interesuje??? Ja też jestem związany już od wielu lat... Wiele wiele lat doświadczenia... Tez chętnie poczatuję.... Tylko Ty rzadko zaglądasz na to forum??? Ortograficznych nie robię... Też mnie one kiedyś zrażały do forów, ale już mi przeszło. Odezwij się jak zechcesz.

Gość Ja to dobrze wiem
dobry temat, a dialogi obludnego i bovy powalające :D ...wygladaja jakby to jedna osoba pisala - ale moze po prostu dobrze zgrali nastroj... osobowosci na forach na zawsze pozostana dla mnie zagadka... ;)

Gość kmukmu
inteligentny_facet ""Bo tak naprawdę, 80-90% kobiet woli chamowatych osiłków, nawet jeśli mówią co innego Ale mimo wszystko jest tu wystarczająca ilość takich, na których daje się zrobić wrażenie przymiotami umysłu"" ee, jestem aż w takiej mniejszości? ;) nie sądzę...tzn mam nadzieję, że nie... poziom forum czasem zatrważa, ale jeśli wejść na "odpowiednie" tematy, to można przeżyć ;)

Gość informatyk____
"jaki pierwszy drugi trzeci tak cały sierpień przeleci." Jako, że to wątek inteligentny nie muszę pisać, że chodzi o pogodę.

Gość panmarek
Po to żeby znaleźć wspólne tematy by Tobie "fajnie gadało się" z facetem powinnaś poszukać człowieka który jest a/ w zbliżonym wieku b/pochodzi z podobnego środowiska c/ przejawia podobny poziom IQ Już tłumaczę : "poznam panią z którą porozmawiam o powstaniu warszawskim i aukcjach koni -ostatnio nabyłem świetną klacz, ulubiona muzyka to Fogg i Tercet egzotyczny"" "lubię muzykę disco polo i interesuje mnie modelarstwo szybowcowe,..) masz dwóch facetów do wzięcia - którego wybierzesz ? :))) Mozesz oczywiście mnie :)))

Gość mocno zainteresowany
Jeślii jest jakaś pani zainteresowana flirtem smsowym w godzinach pracy i nie tylko(do uzgodnienia) to podaję n-r tel: 724 240 755. Dyskrecja gwarantowana.

Gość Lilith 32
informatyk____ Obyś miał rację 😘

Gość informatyk____
To było przysłowie ludowe. nie chce się sprawdzić :P Ja uważam że ładniejszy będzie wrzesień niż sierpień. ale wieczory i noce... już coraz chłodniejsze.

Gość informatyk____
minął rok. tym razem wrzesień nie będzie cieplejszy od sierpnia :P

Gość przypadek kliniczny
Zapraszam tutaj - poczytaj, oceń Znajdziesz tam kontakt :) Albo inne osoby do pogadania. Wszystko subtelnie i mam nadzieję inteligentnie :> http://zdziernik.blogspot.com/

Gość winogrronka
czy wszyscy inteligentni wygineli czy jest szansa na jakiegos szarmanckiego pana? :)

Gość Najszybszy w mieście
podobno wygineli

A tak naprawdę, winogrronka, to dlaczego akurat chcesz znaleźć inteligentnego faceta? Tak w sumie z ciekawości pytam.

Gość informatyk____
dajcie sobie spokój z inteligentnymi facetami. To jest wątek o pogodzie :) Jedyny taki na erotycznej Kafeterii.

Gość Lucjan11
to pisz e-mail: lucjan.szolajski@op.pl Mam nadzieję, że się nie zawiedziesz!