Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baby pink

chcialabym poflirtować z inteligentnym facetem

Polecane posty

To znowu ty, Duchu? 🖐️ Muszę złożyć dementi: twoja sugestia, jakoby Veee się poniewierała, wzgl. została sponiewierana, jest całkowicie bezpodstawna :P

Gość Miszcz kamóflarzu
Inteligentny ależ nie broń jej tak, bo zapewne nie raz zdarzyło się Vii sponiewierać na jakiejś imprezie :P

Cholera co za duchomania trwa?Co ten facio robi ,ze ma takie powodzenie??Zażartowałem z v34 była anty do mnie nastawiona :D

Gość bova123
autorka topiku zniknęła, na placu zostali najwytrwalsi jak widzę:)

Gość Miszcz kamóflarzu
Aaaa...wybacz, tak daleko jak do strony wcześniej, to mnie się sięgać nie chciao :D

Gość IObłudny_xx
no d0obrze, o mnie rozmowa, wiec jestem jedyny inteligentny bezpodtekstowy i szarmancki mezczyzna w RP

Gość baby pink
tak naprawde to rucha mnie kolegi dziadek czasami daje na centralnym obciagam i lykam i jestem zawodowa qrwa.

Gość IObłudny_xx
baby pink : coz za podniosła informacja, cieszymy sie z Toba, ze jest Tobie tak dobrze i spełniasz się zawodowo co poranek w nowym miejscu pracy :)

Gość bova123
IObłudny_xx hahaha, poprawiłeś mi humor, a bardzo dzisiaj tego potrzebuję, dziękuję

Gość IObłudny_xx
bova: a co taki masz słaby dzien? jak mi cos idzie nie tak, wpisuje kafeteria, wchodze na erotyczny i zaraz mam poprawe humoru, nawet sie boje tym chwalic bo jeszcze zrobia płatna strone, bo kto robi darmowa kuracje w tych czasach?

Gość bova123
IObłudny_xx słaby dzień to złe określenie, mam cholernie słaby dzień. Hmmmm, terapia na erotycznym, mówisz. Może powinnam się też nad tym zastanowić

Gość IObłudny_xx
bova123: no dobrze dzis masz szczescie, wygralas niepowtarzalna nagrode ktora jest chwila w mojej obecnosci, czyli tak zwany powrot do swiata zywych :) wiec dalej naprowadz mnie, dlaczego taki slaby dzien, a ja przygotuje expose w ktorym pomoge wyjsc Tobie z tej dzisiejszej czarnej dziury :)

Gość bova123
IObłudny_xx i znowu wypada podziękować, tym razem za poświęcenie mi Twego, jak mniemam, bardzo cennego czasu, o który zabiega wiele osób. Czuję się szczęściarą. Temat expose: rozstanie. Czekam z niecierpliwością.

Gość IObłudny_xx
coz, nie jest tajemnica, że zabiegają o mnie przerozne osoby, politycy, aktorki, aktorzy, sportowcy, coz... moj spokoj, wiedza, podjescie do sprawy powoduje, ze kazda osoba chce chociaz otrzec sie o moje towarzystwo i poczuc jak chwytac zycie głęboko tak by wspaniale przeżyć kazda chwile. kiedy pytają mnie, odpowiedam, że jestem idealny dlatego tak jest :):) ni dosc ze jestem prekursorem rozumienia zycia, do tego moim hobby jest wrozenie, ale to taki dodatek, który własnie wykorzystam... wiec z tego co wlasnie na swoim ołtarzyku odkryłem rozstałas sie i to z mezczyzna...!!! słuchaj rozstanie rozstaniu nie równe, jednak widze ze Ty mimo bólu i smutku wierzysz w naprawe tego co bedzie, a ja ostrzegam CIebie, to ma byc koniec, masz zapomniec i działac w pojedynke! pamietaj czas leci, nie marnuj go na faceta który nei byl warty! dzis czwartek, nie wiem czy wiesz ze zawsze po czwartku jest piatek :) a po nim wekend wiec od dzis musisz sobie zaplanowac cos milego, albo wyjazd albo zakupy! co wolisz?

Gość bova123
co za przenikliwość! Jestem pod wrażeniem. Uspokoję Cię, nie ma mowy o żadnym powrocie. Definitywny koniec. Przynajmniej z mojej strony. Z Ciebie to taki człowiek renesansu, wszystko wie, wszystko potrafi, wszystkich zna ...

Gość IObłudny_xx
wiesz, zachowały sie pojedyncze jednostki w tym dzisiejszym nowoczesnym świecie. Coż jestem po to żeby służyć radą, bo niestety jest teraz tak, że ludzią nawet myslec sie nei chce, byle się nażreć i napić i nie interesowac się niczym. A ja jeszcze to zmienie :) a dlaczego definitywny koniec powiedziałaś z taką zaborczością? musisz mnie wtajemniczyć, bo twoja hostoria jest dośc skomplikowana! i teraz dwie negacje, skoro definitywny koniec to po co sie smucic? zaczynasz zycie od nowa! jaki rejon polski to doradze co masz robic!

Gość bova123
U mnie odwrotnie z tym myśleniem, ja podobno za dużo myślę. O definitywnym rozstaniu to było powiedziane zdecydowanie. Pewnych rzeczy się nie wybacza. Jestem z Zachodniopomorskiego, tylko nie wiem co to ma do rzeczy. No, ale chętnie się dowiem.

Gość Somebody Well Known
powiedzieć to można coś ze stanowczością, zaborczość pasuje tu jak pięść do oka

O ! Jasnowidz , "przepoczwarzacz " :)) Boskie Stworzenie i te tamte ? :)))))

Gość IObłudny_xx
widzisz, zachodniopomorskie i tutaj mozesz mi juz dziekowac, bo fantastycznie zaprogramowałem Tobie wekend! Nie wiem czy wiesz, ale jestes zachodniopomorskiego tak? wiec jak tak jest, to co masz blisko koło siebie?? nie wiesz?? :) haha, powoli, bo niesamowity szykuje Tobie wekend! no wiec co masz super fajnego na taką pogode która mamy u siebie w weojwodzttwie? nei wiesz jeszcze, no dobra, podpowiem bo juz nie moge :) masz morze!!!! widzisz jakie to było proste, wiec w piatek po pracy wsiadasz do auta i jedziesz nad morze, prawda ze niesamowity pomysl i jaki spontaniczny? :):) a nad morzem sa rozni ludzie, rodza sie nowe mislosci :) no zreszta moze nie o milosc chodzi ale o relaks na plazy! bo teraz takiego pewnie potrzebujesz!! Jak tak sie madruje a moze Ty chcesz cos mi powiedziec :)

Gość IObłudny_xx
Somebody Well Known: no i widzisz cieszy mnie to ze czytasz moje niesamowite rzeczy, jednak ze smutkiem musze CIebie poinformowac ze slowa uzywane przezemnie sa notorycznie uzywane w srodniowieczu, jako odpowiednie do danego wyrazenia, tak samo korzystajac ze slownika PWN mozemy dowiedziec się ze moje wtrącenie słowa definitywnie wyjasnie dwuznaczna sytuacje i w odpowiedni sposob zmienia barwe przekazu. zebyscie potrafili zrozumiec: to tak jak napisanie "nie rób więcej łaski" "nie rob wiecej laski" to samo a inny przekaz LCroft : moze nie jasnowidz, a bardziej prekursor kultury jak i mędrzec zyćia

Gość bova123
IObłudny_xx Nie no, aż kolana mi miękną od tej Twojej przenikliwości. Oczywiście z wrażenia i podziwu. Nigdy nie wpadłabym na ten pomysł z morzem, no bo jak. Ja to jednak mam szczęście, mimo wszystko. Jest tylko jeden problem: zapowiadają pogorszenie pogody, a ja jestem zmarźlakiem, a siedzenie w kocu na plaży na mokrym piasku jakoś mnie nie pociąga. Przynajmniej nie w samotności. Czy ja dobrze zrozumiałam? "Z naszego województwa"? Pytam, bo mam osłabioną czujność trochę przez ostatnie przeżycia.

Gość Somebody Well Known
przykro mi, bo natrudziłeś się człowieku, walnąłeś wykład godzien profesora Miodka, a ja nie zrozumiałem nawet słowa z tego bełkotu :(

Gość IObłudny_xx
bova 123: kiedys pewna dama powiedziala mi ze moja przenikliwosc powoduje ze ona czuje się naga, rozochocona oraz jest w niesamowitym napięciu które powoduje w niej to ze o nikim tak silnie nie marzy jak o mnie! Czyzby masz to samo? Jesli tak, ciesze się, jeśli nie zaraz to poczujesz! Pogoda to nie problem, od czego mamy baseny oraz solaria :) Czy morze to lezenie na kocu? a moze by tak spacer, moze rejs statkiem, a moze kupic okoliczna pamiatke i isc na dobry obiad ale nie do mcdonalda? moja rada, pogoda mozebyc zla, to nie problem, znacznie gorsze sa twoje mysli i nie chodzi mi o te w ktorych jestem ja, a o te odnoscie twojego dnia! gdy bedzie pogoda, a bedzie!!! to proponuje oliweczke, seksowny kostiumik po czym spacery brzegiem morza, gdy pogoda zrobi sie kiepska co niemozliwe oczywiscie! to zapraszam na deser smietanowo owocowy do pobliskiej restauracji/cukierni Somebody Well Known: wiem, moj przekaz oparty na badaniach akurat tutaj Universytetu w Cambridge pokazaly ile jeszcze musisz miec szkoł, ile wiedzy by uczestniczyc w rozmowie na tak wysokim poziomie :)

Gość bova123
IObłudny_xx No i udało Ci się. Uśmiechnęłam się. Aż boję się myśleć co będzie dalej. Właściwie to ja wolę polskie morze w wrsji chłodniejszej właśnie, nie przepadam za smażeniem się na słońcu. Tak więc proponowane przez Ciebie atrakcje są w sam raz. We wtorek zaczynam urlop, więc kto wie gdzie mnie zaniesie. Niestety, desery też lubię.

Gość IObłudny_xx
no wiec dzis dzwonisz do jakiegos fajnego kurortu, zaklepujesz od wtorku pokoj! ma byc tam duze i wygodne lozko (ale o tym pozniej) sniadania oraz obiady masz wykupic, bo jedziesz na urlop a nie z pracy do pracy! ten lokal musi miec basen bo w razie braku pogody bedziesz mogla poznac nie jednego milego ratownika no i teraz wazna sprawa pewne drazliwa ale coz... wiem ze uwielbiasz zwykle majtki, szczegolnie lubisz pakowane po 10 szt z marketu real po 3zl za opakowanie, wiem ze czujesz sie w nich komfortowo oraz sexy, jednak niestety przedstaiwe Tobie prawda! na nas facetow ta bielizna niestety nie dziala za mocno, powiem wprost patrzac na twoje majtki ktore zakrywaja nie tylko posladeczki ale i czesc plecow, powoduja ze zamiast porzadania twojej osobby zastanawiam sie bardziej jak takie majtki sie sciaga, czy to jakas ukryta kamera czy materiałowa kostka rubika... no wiec majtki wyrzucasz do smieci, masz sobie kupic, seksowne kuse zwykle majteczki, najjlepiej koronkowe, ale bardzo zgrabne powodujace ze twoja jednak seksowna pupa bedzie niezle w nich wygladac do tego pare par stringow, tutaj roznych, choc do ksztaltu twojej dupki stringi z tylu na srodku maja miec duzo koronki! oczywiscie do tego staniczki, dopasowane, a nie takie ktore masz czyli od paru lat nastepna uwaga, obuwie (bo rozumiem ze wymieciac, bo ja niczym Jacykow pomoge wygladac Tobie sexi :):)