Alena56 0 Napisano Czerwiec 21, 2012 Rolki, Weider, krążenie biodrami, marszo-bieg, skakanka oraz Nordic Walking, to będą moje pomoce w pokonaniu kg! :) Ktoś chętny się dołączyć?:) ZAPRASZAM!!:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alena56 0 Napisano Czerwiec 21, 2012 A i Dukan:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Czerwiec 21, 2012 proponuje cwiczenia z pierwszego postu i mniej zrec zamiast dukana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alena56 0 Napisano Czerwiec 21, 2012 czyli 6 cm w udach Pani zeszła w miesiąc? Jak Pani to zrobiła? Dlaczego nie Dukan? to mi pomoże szybciej, bardzo mi zależy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ci odpowiem: Napisano Czerwiec 21, 2012 bo dukan jest niezdrowy. zakwasisz organizm ogromem bialka, za malo tluszczu. jak zreszta wszystkie inne 'imienne' diety z reguly. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Czerwiec 21, 2012 dokladnie!!! ja skakalam na skakance teraz stepper i codziennie rower wszystko po godzinie dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alena56 0 Napisano Czerwiec 21, 2012 Oo właśnie, o skakance nie wspomniałam, a to Pani skakała tak cały czas, bez odpoczynku na skakance? Na rower też wskocze od czasu do czasu, nie przepadam, ale trzeba się poświęcić:), a co myśli Pani o diecie 1200 kcal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ci odpowiem: Napisano Czerwiec 21, 2012 1200 kalorii na twoj wzrost to troche malo, ale nie ma tragedii. pod warunkiem, ze beda to wartosciowe kalorie z naturalnych pokarmow, zbilansowana ilosc bialka, tluszczow i weglowodanow zlozonych. zadnych przetworzonych jedzen, suplementow, szejkow ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alena56 0 Napisano Czerwiec 21, 2012 Nie nie nie, ja nawet tego nie chce;) Chude mięsko, warzywa, mniej al też owoce itd:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ci odpowiem: Napisano Czerwiec 21, 2012 no to widac zdrowe masz podejscie i tylko troche silnej woli, a na pewno sie uda. nie zapomnij, ze troche tluszczu tez musi byc, najlepiej oliwa, ale pelnotlusty nabial (biale sery i jogurty oraz mleko tu mam na mysli) tez moze byc, bo te produkty i tak maja malo tluszczu. chodzi o to, ze jak do dobrze zbilansowanego posilku typu ryba i chude mieso oraz warzywa dodasz troche zdrowego tluszczu, to dluzej nie bedziesz czula glodu, bo tluszcz wydluza czas trawienia i wspomaga wchlanianie substancji odzywczych, np. witamin, z tego co jesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Czerwiec 21, 2012 Madrze piszecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ci pomoge: Napisano Czerwiec 21, 2012 cze, dieta s. f. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Czerwiec 21, 2012 To ty ... Jesu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alena56 0 Napisano Czerwiec 21, 2012 Taaakk, takk wiem, tłuszcze potrzebne do witamin ADEK :) Nie wiem, czy będę mogła pochwalić się z Wami moim sukcesem:) ALe na pewno co jakiś czas napisze tutaj jak mi idzie. Dziękuję, dziękuję bardzo:). Może nie napisały Panie wiele, ale dla mnie znaczy to bardzo dużo, każde słowo otuchy jest dla mnie wsparciem, dziękuję jeszcze raz:) Ja również życzę powodzenia!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doradca.online.slimitin.aqua 0 Napisano Czerwiec 21, 2012 Na wewnętrzną część ud dobre jest ćwiczenie: leżenie na lewym boku, podpieramy się na lewym przedramieniu, prawa noga lekko zgięta wysunięta do przodu, opiera się o podłogę, lewa noga wyprostowana- ruchy w górę i dół. Ćwiczymy seriami, potem zmieniamy stronę. Nie wiem, czy zrozumiale to opisałam, ale mam nadzieję, że jest tak, bo ćwiczenie jest naprawdę świetne, na te kłopotliwe partie ciała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alena56 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 Dziękuję bardzo, skorzystam. Ile należy robić powtórzeń, żeby były widoczne efekty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach