Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alena56

szczupłe uda, brzuch i zgrabna pupa na lato! Znam te sposoby!:)

Polecane posty

Rolki, Weider, krążenie biodrami, marszo-bieg, skakanka oraz Nordic Walking, to będą moje pomoce w pokonaniu kg! :) Ktoś chętny się dołączyć?:) ZAPRASZAM!!:)))

czyli 6 cm w udach Pani zeszła w miesiąc? Jak Pani to zrobiła? Dlaczego nie Dukan? to mi pomoże szybciej, bardzo mi zależy...

Gość ci odpowiem:
bo dukan jest niezdrowy. zakwasisz organizm ogromem bialka, za malo tluszczu. jak zreszta wszystkie inne 'imienne' diety z reguly.

Oo właśnie, o skakance nie wspomniałam, a to Pani skakała tak cały czas, bez odpoczynku na skakance? Na rower też wskocze od czasu do czasu, nie przepadam, ale trzeba się poświęcić:), a co myśli Pani o diecie 1200 kcal?

Gość ci odpowiem:
1200 kalorii na twoj wzrost to troche malo, ale nie ma tragedii. pod warunkiem, ze beda to wartosciowe kalorie z naturalnych pokarmow, zbilansowana ilosc bialka, tluszczow i weglowodanow zlozonych. zadnych przetworzonych jedzen, suplementow, szejkow ;)

Nie nie nie, ja nawet tego nie chce;) Chude mięsko, warzywa, mniej al też owoce itd:)

Gość ci odpowiem:
no to widac zdrowe masz podejscie i tylko troche silnej woli, a na pewno sie uda. nie zapomnij, ze troche tluszczu tez musi byc, najlepiej oliwa, ale pelnotlusty nabial (biale sery i jogurty oraz mleko tu mam na mysli) tez moze byc, bo te produkty i tak maja malo tluszczu. chodzi o to, ze jak do dobrze zbilansowanego posilku typu ryba i chude mieso oraz warzywa dodasz troche zdrowego tluszczu, to dluzej nie bedziesz czula glodu, bo tluszcz wydluza czas trawienia i wspomaga wchlanianie substancji odzywczych, np. witamin, z tego co jesz :)

Gość ci pomoge:
cze, dieta s. f. 🖐️ ;)

Taaakk, takk wiem, tłuszcze potrzebne do witamin ADEK :) Nie wiem, czy będę mogła pochwalić się z Wami moim sukcesem:) ALe na pewno co jakiś czas napisze tutaj jak mi idzie. Dziękuję, dziękuję bardzo:). Może nie napisały Panie wiele, ale dla mnie znaczy to bardzo dużo, każde słowo otuchy jest dla mnie wsparciem, dziękuję jeszcze raz:) Ja również życzę powodzenia!:)

Na wewnętrzną część ud dobre jest ćwiczenie: leżenie na lewym boku, podpieramy się na lewym przedramieniu, prawa noga lekko zgięta wysunięta do przodu, opiera się o podłogę, lewa noga wyprostowana- ruchy w górę i dół. Ćwiczymy seriami, potem zmieniamy stronę. Nie wiem, czy zrozumiale to opisałam, ale mam nadzieję, że jest tak, bo ćwiczenie jest naprawdę świetne, na te kłopotliwe partie ciała :)

Dziękuję bardzo, skorzystam. Ile należy robić powtórzeń, żeby były widoczne efekty?