Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda1984ruda

Chce żeby moje dzieci były rude, czy będą?

Polecane posty

Gość ruda1984ruda

Ja jestem ruda ale mój świeżo zniewolony przez mnie mąż jest szatynem. Jaka jest szansa w takim związku na rude dzieci? Chce rude i koniec.

Gość wróżka esmeralda :P
a te nie-rude będziesz skrobać na podstawie badań prenatalnych czy zrzucać ze skały po urodzeniu?

Gość grbrgb
zależy od allelów ty masz rr,a partner CC czy Cc i krzyżówka jak na moje oko to Cr Cr Cr Cr lub Cr Cr cr cr może być 50%szans lub zero

Gość Zależnie od genotypu
Zależnie od genotypu ojca prawdopodobieństwo urodzenia rudego dziecka wynosi 25% lub 0%. Jeżeli tak Ci zależy na małym rudzielcu, zmień faceta na rudego, wówczas prawdopodobieństwo wyniesie niemal 100% (mogą się zdarzyć mutacje). 0/10

Gość musisz w ciąży
patrzeć często na ogień hahahahaha

Gość ruda1984ruda
nic, po prostu bede niezadowolona. Ale zawsze, nawet jak jeszcze miałam 7-12 lat to wyobrażałam sobie że moje dzieci beda rude jak ja.

Gość hihihihihihih
Daj spokój, rude to wredne i brzydkie, piegowate i wyglada jak brudne, po co ci to, chcesz żeby twoje dzieci cierpiały

Gość Njdddddddddos
Idiotka bedzie niezadowolona:O Rude?? zniszczysz im zycie :O

Gość Zależnie od genotypu
grbrgb ma rację, 50% lub 0%. Pozostaje jeszcze jedna kwestia - czy autorka jest naturalnym rudzielcem, czy farbowanym? :D

Gość ruda1984ruda
oczywiscie ze jestem naturalnym rudzielcem. I prosze mnie nie obrażać. "Zniszcze im zycie", "Daj spokój, rude to wredne i brzydkie, piegowate i wyglada jak brudne, po co ci to, chcesz żeby twoje dzieci cierpiały" - no jakoś ja miałam zawsze jako takie powodzenie u płci przeciwnej, i mam normalne zycie, jak to wyjasnicie?

Będziesz niezadowolona jeśli Twoje dziecko nie będzie rude? Sorry ale Ty się módl by zdrowe było a nie jaki kolor włosów będzie miało :o

Masakra :O Oby nie rude.. W szkole to by mialy przeyebane :O Tylko nie rude!! Jak Twoja coreczka bedzie chciala byc kiedys ruda jak mamusia (w co watpie) to wlosy pomaluje na rudo:P Ale lepiej, zeby nie byla naturalnie ruda.. ojj..

Jak czytam takie topiki jak ten to dochodze do wniosku,ze niektore kobiety odrazu po swoich narodzinach powinno sie wysterylizowac.... Bo to normalne podejscie nie jest,kazda przyszla matka oddala by wszystko by jej dzieci byly zdrowe,zadna normalna matka nie przejmuje sie kolorem wlosow.

Gość fgfgf
pamiętaj, że rude to wrednie, także współczuję mężowi

Gość grbrgb
bo rude ładne są naprawdę ozdobą, ale większość rudych mają piegi są blade jak trupy chude i brzydkie oraz poniżane w szkole, ale ładne rude dziewczyny są bombowe

Gość ruda1984ruda
No prosze, wyłażą uprzedzenia polaków co do tego koloru włosów. Wiecie, kiedyś założyłam temat na tym forum co inni sądza o rudych włosach i wszyscy mi pisali , że rude włosy są piękne, że same by chciały takie miec, ze zazdroszczą mi tej rudej i piegowatej urody itd. A tutaj takie reakcje - dlaczego?

Gość Jak bedziesz miala liczne
potomstwo to jest szansa, ze niektore z dzieci beda rude.

już dajcie spokój z tym rudym, mi akurat rudy kolor bardzo się podoba, uwielbiam piegi, jasną cerę, sama bym taką chciała ale nie o tym mowa :/ autorka będzie niezadowolona jak nie będą !! szok, że można tak wg pomyśleć :(

Gość grbrgb
mysle, ze mozna byc niezadowolonym z czegos i nie wyklucza to zadowolenia z czegos innego

Gość grbrgb
czyli mozna byc niezadowolonym, ze nie ma sie syna, ale zadowolonym ze ma sie dziecko corke

Gość ruda1984ruda
no własnie, ja nie mówię, że nie będe chciala dziecka jak nie bedzie rude, po prostu bardzo chciałabym rude. Zreszta wątpie, rzeby w tych czsach dla kogoś to był powód do dokuczania, chyba że dla mieszkańców wsi i małych miasteczek.

Gość hihihihihihih
żartowalam że wyglądają jak brudne itp. ale mi się nie podobają i tyle, zresztą większość takich ludzi niestety ale wygląda nieciekawie. Raczej przejęłam się twoją wypowiedzią, że będziesz unhappy jak będą w innym kolorze.

Gość hihihihihihih
no ale żeby pisać "rzeby"... :D

Gość ruda1984ruda
nie chodziłam do gimnazjum, i nie wiem jak tam jest, dokuczali mi w przedszkolu, i przez częśc podstawówki ale to były lata 80/90, zreszta aż tak tragicznie nie było, naczelnym popychadłem szkoły nie byłam. A jak poszłam do liceum to byłam kuriozum w pozytywnym tego słowa znaczeniu, większości podobały sie moje włosy. Tak więc nie przesadzajcie, powodem to dokuczania może być wszystko, niekoniecznie rude włosy, tylko np. bycie grubym/noszenie okularów/dobre oceny.

Gość Może odpowiem......
"no własnie, ja nie mówię, że nie będe chciala dziecka jak nie bedzie rude, po prostu bardzo chciałabym rude. Zreszta wątpie, rzeby w tych czsach dla kogoś to był powód do dokuczania, chyba że dla mieszkańców wsi i małych miasteczek." no to właśnie pokazałaś jakie masz stereotypowe myślenie...