Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhdkjhhgchbdchdh

czy faceci chcą samotne matki?

Polecane posty

oi3oi4o32 a gdzie ją widywałeś? Tez mam zielone oczy... NIe rób sobie próżnej nadzieji :D

Gość manio ciekawski=)
A u nas, mógłby decydować urzędnik z MOPSu :D

oi3oi4o32 a wiecie że tak jest w wioskach murzyńskich? Wódz plemienia decyduje, kto ma byc z kim. Nie ma samotnych osób... widziałam program.... Za to jest dużo wypadków zjedzenia przez najbliższą rodzinę :P

Gość akh
@oi3oi4o32 na studiach

Gość oi3oi4o32
akh- i znalazłes inna dziewczynę? Jestes zadowolony z decyzji?

Gość akh
nie znalazłem i nie wiem czy jestem zadowolony z decyzji

Gość gość
tak chcą jak mieć platfusa kiłę i rzeżączkę jeszcze jakieś mądre pytania?

Gość gość
zobaczcie co sie dzieje,tyle malzenstw po rozwodzie i tyle samotnych matek.Co one winne ,ze tylu frajerow pozostawia swoje dzieci ,a kolejne baby ich biora ,a nawet czesto sa przyczyna rozpadu tych zwiazkow.

Gość gość
czyli głupota jednych kobiet usprawiedliwa głupotę kolejnych? Jakoś faceci nie garną się do rozwódek i dzieciatych bo jednak nie są tak poebani i wiedza ze kobieta po przejsciach to nic dobrego. Ja tam nie widze problemu zrobila sobie dzieciaka z jakims debilem jej problem. A ze kolejnym problemem jest ten ze nie ma idiotow ktorzy chce jej glupote finansowac to ja nie wiem do kogo zal, w koncu ogarnijcie sie baby to wasze dziecko i jakiegos obcego faceta jemu dawalyscie tylka to niech on sie dzieckiem zajmuje same dokonalyscie wyboru wiec nie wiem czego jeszcze szukacie. Mialyscie swoje 5 minut kazdy wykorzystuje je jak potrafi jedni w wc z byle kim drudzy rozsadnie.

Gość gość
ale p********ie. wnisoki z Twojej wypowiedzi: kazda samotna matka daje w wc 5 min? jaaa... skad Wy to bierzecie. Troche wyobrazni i klapki z oczu..

Gość piotrekjsusiiw89
Jesli taka osoba jest na poziomie to dziecko by mi nie przeszkodzilo, ale pewnie kiedys byk chcial kiec swoje. Na razie jestem sam, ale jak mowie dziecko mnie nie razi.

Gość piotrekjsusiiw89
Mi przede wszystk7m zalezy na tym by ta jedyna, ktora, mam nadzieje, odnajde byla taknzwyczajnie ciepla, malo jestbteraz takich osob.

Gość gość
człowieku dla takiej patologii to zawsze bedziesz tylko dodatkiem do dziecka nawet nie mysl o jakims zwiazku zycie sobie zmarnujesz. By nie miala dziecka nie splunelaby na ciebie dzisiaj. Jestes tylko deska ratunku wołem robiacym na jej bekarty bo malo jest glupich. By nie miala bekarta nadal dawalaby tylka komu popadnie i na pewno nie tobie.