Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhdkjhhgchbdchdh

czy faceci chcą samotne matki?

Polecane posty

Gość jhdkjhhgchbdchdh

jw

Raczej nie. Chyba, że dziewczyna byłaby idealnie w typie faceta, albo byłby samotnym desperatem.

Gość to zarty to kpiny
chca jestem przykladem

Gość to zarty to kpiny
do czesia: jakbys sie zakochal w dziewczynie to jej dziecko tez bys zaakceptowal bez wzgledu na wszystko

Gość to zarty to kpiny
ale tylko do niezobowiazujacego dupczonka ;)

Gość lopae
frajer, albo desperat 🖐️

Gość Cornelias timee
no jasne - jeszcze łożyć na cudzego bachora :O🖐️

Gość Chcecie co macie
Nie.

A potem ta niby samotna matka będzie się bzykała z tym co te dziecko zmajstrował a ty się zajmuj bachorem.

Gość sererer
ta

Gość finalista
znane są przypadki, że facet chce i się angażuje oraz akceptuje matkę z dzieckiem i stwarza dla nich dom, pracuje i zarabia , chce z tą kobietą mieć własne dziecko ale gdy pojawia się biologiczny ojciec dziecka to nagle się facet dowiaduje, że musi wyjść, ponieważ jego żona zaakceptowana i kochana musi przeprowadzić dłuższą rozmowę z biologicznym ojcem dziecka , często bywa, że ofiara wraca do kata i oprawcy !

Gość secsecsecf
nie narzekam, jestem samotna matka a powodzenie mam. i nie , nie od razu mowie, z e nie do lozka:) Wole byc jednak sama bo sie juz zrazilam do mezczyzn

Gość oi3oi4o32
często bywa, że ofiara wraca do kata i oprawcy ! O matko, ale macie mentalnosc... :( niestety to w sumie jeszcze częste w wielu środowiskach, że babka rozstaje się z facetem tylko jak siniaki nie schodza mieszy jednym a drugim pobiciem...

Gość oi3oi4o32
Ja się tez zraziłam, tzn, nie wierze już w związki - w ich trwałosc nie rozumiem, dlaczego tak wiele kobiet szuka od razu partnera jakby były w jakiejś rui czy co.

Gość finalista
masz rację Czesio i gdy kobieta z dzieckiem trafia do normalnego świata i ma normalny dom i pieniądze męzą to zaczyna jej odwalać i szuka wrażeń i na dyskotrzaskach da się wybzykać nawalonemu przystojniakowi a wracając do domu i męża mówi mężowi wprost, że już ma dziecko i więcej nie chce

Gość oi3oi4o32
moze chodzi rzeczywiscie o sponsora, ale w tym kraju tak jest, kobieta zarabiająca nawet te 1200 nie jest w stanie się utrzymac sama. Obnizyc pensje dziadom, i tak są leniwi

Gość oszolomy do domu
czemu widzicie swiat w ciemnych barwach. Jest sytuacja ze biologicznego nie ma w ogole. I nie wtraca sie w zycie kobiety nie daje jej kasy i w ogole zero jakiegokolwiek kontaktu. Tez by wam tak niepasowalo?? Jest tylko babka i dziecko i nikt wiecej to co jakby wam sie podobala to byscie ja brali czy z dzieckiem czy bez i tyle na ten temat!

Gość pewnie chca
w rodzinie kilka rozwodek ukladalo sobie drugi raz zycie i jakos nie brakowalo im chetnych :) sa fajnymi malzenstwami , dzieciaki zaakceptowaly drugiego "tate" . Dwie moje kolezanki bez problemow sobie znalazlay nowych partnerow/mezow , tez na powodzenie nie narzekaly . Jedna juz po slubie , u drugiej bede sia bawic na slubie w sierpniu :) zadna przeszkoda wedlug mnie. tudziez jak ktos bluyskotliwie napisal " sami desperacji chodza po swiecie hehe

Gość my tak mamy :)
czy faceci chcą samotne matki? Hmm...Nie

Gość my tak mamy :)
Jest tylko babka i dziecko i nikt wiecej to co jakby wam sie podobala to byscie ja brali czy z dzieckiem czy bez i tyle na ten temat! :D wmawiaj to sobie dalej :D

Gość grbrgb
wyruchane na amen na chooj taka baba

Gość oi3oi4o32
ja tez słyszałam, że często jest taka mentalnosc, że ludzie wolą kogos po rozwodzie niz stara pannę, bo myślą, że tę babkę ktoś tam chciał, czyli jest coś warta, a ze stara panną np. po 30 musi byc coś mocno nie tak, że jej nikt nie chce... :p

Gość finalista
'Jest sytuacja ze biologicznego nie ma w ogole', czyli co, ojcem dziecka jest wiatr ? i wiatr płaci alimenty na dziecko ?

Gość oi3oi4o32
nie wiem tez, o czym gadacie, bo ja znam sporo kobiet po rozwodzie, co mają nowego partnera. Chocby jedna sąsiadka, z dwójką dzieci, ma spoko faceta, znacznie przystojniejszy od tego pierwszego meża.... Gadacie, jakbyście zyli na księżycu.. Znam nawet babkę, co ma dziecko niepełnosrpawne z porazeniem mózgowym- które jest na wózku, i ma kogos nowego na stałe

Gość akh
a ja kiedyś się zabujałem a takiej samotnej matce, zawsze jak ją widziałem to mi serce napierdalało tak że tynki ze ścian leciały, miało takie piękne zielone oczy, ona chyba też na mnie leciała tylko że się w pewnym momencie wycofała, a ja to olałem, nie byłem pewny czy chciałem z nią być czy też nie

Gość oi3oi4o32
a gdzie ją widywałeś? Tez mam zielone oczy... :p

Gość manio ciekawski=)
Państwo powinno z urzędu przydzielać samotnych mężczyzn, samotnym matkom. W ten sposób, problem prawiczków na Kafe, zostałby rozwiązany. :classic_cool:

Gość oi3oi4o32
a wiecie że tak jest w wioskach murzyńskich? Wódz plemienia decyduje, kto ma byc z kim. Nie ma samotnych osób... widziałam program....