Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spadłam z ksieżyca

Dziewicą być, czy nie być...

Polecane posty

Gość Spadłam z ksieżyca

Ciekawa jestem waszej opinii: Jak byście określili dziewczynę, która uprawiała seks oralny, ale nie doszło do klasycznego stosunku? Jest dziewicą, czy nie jest? Nie żebym na siłe starała się sobie przypinać taką czy inną łatkę. Jak jest waszym zdaniem? Jak ma się określić taka osoba? Bo niby nadal ma się kawałek błony (z nazwy: dziewiczej), ale z 2giej strony ma się też za soba konkretne doświadczenie seksualne. Gdzie jest granica, po przekroczeniu której nie możemy mówić o dziewictwie?

Gość dziewicą nie jest
dziewczyna , od kiedy po raz pierwszy pomyśli o seksie:)

Gość ja pierdolęęęęęęęęęęęęęęęęęę
JESTEŚ dziewicą. krótko. JESTEŚ dziewicą.

Gość Spadłam z ksieżyca
parch 23- dobre ;D Pytanie padło stąd, że każdy uważa co innego. Zainteresowało mnie co wy sądzicie. Duża część ludzi koncentruje się tylko na stosunku klasycznym, zaliczając np. seks oralny do jakichśtam pieszczot, takich samych jak np. petting... No w sumie skoro dziewicą nie jest ta co uprawiała sex oralny to nie jest tez ta co bawiła się w petting... moglibyśmy dojść do tego że ta która robi sobie w domu dobrze sama, też już nie jest, bo masturbacja to też jakiś wymiar sexu.

Gość Miszcz kamóflarzó
Inteligęt, weź się ubierz w czarne, bo nie poznawam :classic_cool:

Gość inteligentny_facet
twój problem, nie mój :P

Gość Spadłam z ksieżyca
Miszcz kamóflarzó- smacznego :D, skoro już zawieśniaczyłeś... Pytam, bo ciekawa jestem opinii innych na taki, a nie inny temat. Po to jest forum, aby wymieniać poglądy, czy dyskutować. Ciekawa jestem jak do tego podchodzą faceci ;)

Gość grbrgb
dziewica w jakim sensie w tym co większość rozumie to tracisz dziewictwo przez przerwanie błony dziewiczej i wprowadzenie członka do pochwy po raz pierwszy w innym sensie np. czystości, moralności, psychiki zachowania, seksu analnego oralnego zawsze można dopisywać grę słów

Gość Arma jako Deka, Deka jako Arma
O! To ja moralnie dziewicą nie jestem już od dawna. Stracone niebo już dla mię! 😭

Gość Miszcz kamóflarzó
Milcz jak do mnie mówisz 🖐️. Żrę i czytam, jestem dwufunkcyjny :classic_cool:. A o mnie się nie martw, o mnie się nie martw ja sobie...:P