Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak żyć co robić :(

Padlam ofiara gwałtu :(

Polecane posty

Dziewczyny doradzcie mi coś błagam. z mariuszem spotkałam się od 4 miesięcy. nalegał na seks a ja nie chciałam, chciałam mieć pewność że mnie kocha i poczekać z tym. raz byłam u niego na noc, wypilismy po lampce wina i urwał mi się film. Nic nie pamiętam. Wczoraj na kontrolnej wizycie ginekolog stwierdził ciążę!!:( powiedziałam mariuszowi o tym i że jak mógł mi to zrobić że musiał mi coś dosypac. kazał mi spierdalac że nie będzie wychowywał cudzego dziecka bo ja się puszczam :o ja z nikim nie spałam, jutro pójdę na policję bo słyszałam że w takich przypadkach sąd wezwała na aborcję ale do was mam pytanie, czy sąd zawsze takiego zezwolenia udziela? czy płace za zabieg? mam 19 lat, pomóżcie proszę

Gość koxu
tak idź na policje

A jak udowodnisz gwałt? masz ślady na ciele? np ghb utrzymuje się w organizmie do 12 godzin więc...

Zrób badania DNA dziecka jak nie będzie aborcji. A do prokuratora złóż zawiadomienie o przestępstwie gwałtu. Nie jesteś przecież wiatropylna i nie wyraziłaś zgody na seks. Wyjorzystał twoją bezbronność, której zresztą był sprawcą.

Gość annia.....................
Takiego skurwysyna ,to tylko do gazu. Na Twoim miejscu porozmawiałabym z rodzicami.Zgłoście gnoja na policję.

Gość finalista
ten numer nie przejdzie, wymyśl coś innego, za dużo wody upłynęło w Wiśle od momentu 'nocy wrażeń' do wizyty u gina i stwierdzenia faktu , że zaciążyłaś , tego typu zdarzenia należy zgłaszać do 48 godzin na policję , oczywiście możesz coś tam wygrać ale musisz zatrudnić bardzo dobrego prawnika

Mieliście racje :( policja sprawa się zajmie ale bardzo ciężko będzie cokolwiek udowodnić. muszę działać na własną rękę...

Gość gość
bardzo współczuję wam dziewczyny wiem co przeżywacie

Gość to nie wina dziecka,
Po prostu gdyby pytali dlatego wczesniej nie byłaś na policji powiedz, ze nie wiedziałaś., ze on Cie wykorzystał bo skąd? raz byłaś u niego na noc, w twoim mniemaniu nie uprawialiscie sexu, az okazuje sie, ze jesteś w ciąży... No i na tej podstawie sądzisz, ze Cie wykorzystał , na co Ty nie wyrażałaś zgody. Chociaz to i tak moze byc liche.... bo stwierdzą, ze sie sama zgodziłas na sex, a jak zaliczyłaś wpadkę nagle oskarżasz kolesia o g***t...

Gość gość
Ale nie wszyscy faceci są obrzydliwymi psycholami chcącymi zaspokoić swoje popędy seksualne więc życzę wszystkim kobietą które doznały przemocy czy też mężczyzna bo i takie są przypadki żeby potrafili zaufać swojemu partnerowi jeśli ten stara się zbudować trwały związek i założyć rodzinę- nie możecie żyć przeszłością musicie się otworzyć i zacząć szykanować tych zbirów kryjących się pod podszewką niewinności, mających niby swoje rodziny dzieci a co jak zabraknie w otoczeniu okazji by wykorzystać kobietę to co zabierze się za dziecko a nikt tego nie leczy a od tego się zaczyna aż strach pomyśleć że taki może mieć w domu córkę pod opieką bo żona pracuje;-/ zastanówmy się trochę reagujmy a może i żonę usypia i córkę masakra ta znieczulica polskich władz\

Gość Ala K
Ale nie wszyscy faceci są obrzydliwymi psycholami chcącymi zaspokoić swoje popędy seksualne więc życzę wszystkim kobietą które doznały przemocy czy też mężczyzna bo i takie są przypadki żeby potrafili zaufać swojemu partnerowi jeśli ten stara się zbudować trwały związek i założyć rodzinę- nie możecie żyć przeszłością musicie się otworzyć i zacząć szykanować tych zbirów kryjących się pod podszewką niewinności, mających niby swoje rodziny dzieci a co jak zabraknie w otoczeniu okazji by wykorzystać kobietę to co zabierze się za dziecko a nikt tego nie leczy a od tego się zaczyna aż strach pomyśleć że taki może mieć w domu córkę pod opieką bo żona pracuje;-/ zastanówmy się trochę reagujmy a może i żonę usypia i córkę masakra ta znieczulica polskich władz\ reagują na wyrzucenie dziecka ale na g***ty i niechciane ciąże już nie a to od tego trzba zacząć kochani

Gość gość
Szczerze wspolczuje tej kobiecie,ale chyba sie pomylilas piszac ze cyt;3 tygodnie pozniej. Chyba chodzi o 3 miesiace. Ciaze stwierdza sie conajmniej po 5 tygodniach,popraw jesli sie myle.

Gość gość
Do autorki wspolczuje Ci chlopy niektore to gorsze sa od bydla,ale Pan Bog nierychliwy ale sprawiedliwy. Poprzedni post skierowany byl do goscia dotyczyl wyjazdu do Belgi.

Gość gość
Do autorki wspolczuje Ci chlopy niektore to gorsze sa od bydla,ale Pan Bog nierychliwy ale sprawiedliwy. Poprzedni post skierowany byl do goscia dotyczyl wyjazdu do Belgi.

Gość gość
3 tygodnie bo wymiotowała jak reks w 3 tygodniu i zemdlała

Gość gość
objawy niektórzy mają wcześniej a potem następuje stwierdzenie, czego niektóre kobiety wymiotują inne nie nie nie wiem tak już jest po czymś musiała wiedzieć nie wypytywałam ;-/ o czyjeś nieszczęście się nie pyta nachalnie