Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żenada nad zenady

mam dość lansowania tej całej Siwiec....ilez mozna tego czytac i sluchac!

Polecane posty

Gość żenada nad zenady

jakas glupia lalunia wywaliła cycki i sie lansuje.....żenada!!!!!!!!!!!!! niby czym sie tu zaczwycać!!!!!!!!! zenada

Gość OliVVVierka
oj, popieram! natalia już od dawna chciała się "wybić" romans z gorawskim jej nie pomógł, więc wywalała cyce gdzie mogła- i udało się! szkoda, że ma już 30 lat- zero osiągnięć i ma się za wielką "modelkę"

Gość żenada nad zenady
tak tylko co nas media tym ciągle atakują????????!!!!!!!! gowno mnie obchodzi ta cala natalia.....stara prukwa i tyle......polska ma o wiele więcej ładniejszych i seksowniejszych kobiet niz to cos

Gość smutna knajpa
Dokładnie, brzydka i pusta, bo nikt mi nie wmówi, ze ona jest ładna, tapeciara, solara z wypełnionymi ustami, zero klasy, ciekawe komu daje, ze jest tak lansowana.

Gość smutna knajpa
30 lat? Srasznie staro wyglada jak na swój wiek, no lae ciągle na solarium i moxny makijaż zrobily swoje.

zazdrośnice. ładna jest, Duzy sex a peal, i bardzo nadaje sie do tej formy modelingu, zdjecia, bielizna, ciuszki... A jaka tam jest kto wie;)

Gość smutna knajpa
Ja nie mam jej czego zazdrościć, urdy zazdroszczę raczej komuś takiemu jak Rita Hayworth czy Kate Winslet a nie plastikowej dupodajce.