Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mia86

Jak często wykonujecie te czynności?

Polecane posty

Gość Mia86

1. prysznic/kąpiel 2. zmiana majtek 3. zmiana skarpetek 4. zmiana biustonosza 5. zmiana pościeli 6. mycie zębów 7. golenie/depilacja Tylko szczerze :)

Gość too good to be true
1. co dwa dni 2. codziennie 3. codziennie 4. co tydzień, dwa 5. co miesiąc 6. codziennie 7. raz na miesiąc (głownie chodzę zarośnięta, bo za dużo pieprzenia się)

Gość Mia86
Brawo za szczerość :) To ja się też przyznam w takim razie: 1. codziennie 2. codziennie 3. co 1 lub 2 dni 4. co ok. 4 dni 5. raz na miesiąc 6. 2 razy dziennie 7. najczęściej raz w tygodniu

1. 2 razy dziennie 2. codziennie, chyba, że trening - wtedy dwa razy dziennie 3. jw. 4. przyznam, że nie mam stu biustonoszy, więc bywa, że co 3 - 4 dzień, ale też zależy od treningu 5. pościel różnie, ale co 2 tygodnie na pewno 6. 2 razy dziennie 7. jak potrzeba.

Gość AR
MIA ,CHODZISZ W SKARPETKACH 3 DNI ?

Gość nie wrócilabym
1 codziennie 2.codziennie, czasem co 2 dzien 3.codziennie 4 hmm mam 3 robocze ktore piore raz na mc 5.co mc czyba (mąz zmienia) 6 2 razy dziennie 7 co kilka dni

1. codziennie, czasem 2x 2. codziennie 3. codziennie, czasem częściej bo po domu w byle jakich, a wychodząc np krótkie stopki tylko :P albo po prostu idąc wieczorem w gości po całym dniu zbierania okruchów z podłogi ubieram czyste 4. nie wiem :O ale co 3-4 dni może? Czasem codziennie jak ubieram do stroju 5. Co około 2 tyg w porywach do 3 jeśli tak jak teraz śpię obok pościeli a nie pod, prześcieradło częściej 6. Rano wieczorem zawsze, wychodząc z domu, albo jak ktoś ma przyjść, albo jak zjem coś upierdliwego też 7. Zależy od depilacji, ale regularnie

Gość Laleczka-Porcelanowa
1.codziennie a max co 3 dni. Zależy jaki wycilek i pogoda 2.Codziennie ! 3.Codziennie! 4.Hmm .. dostsowuję do koloru koszulki czy sukienki ,ale gdy widzę, że jest przybrudzony lub nie ładnie pachnie to daję do prania 5.Ok co 2-3 tygodnie 6. 2-3 razy dziennie 7.Zależy czego :P Nogi ok co tydzień (nie potrzebuję węcej, ponieważ golę od niedawna)pachy co ok 2-3 dni a tam .. Tajemnica

Gość zielonookaczarownica
1. prysznic/kąpiel co drugi/trzeci dzien latem-codziennie 2. zmiana majtek codziennie 3. zmiana skarpetek codziennie 4. zmiana biustonosza co około 5 dni 5. zmiana pościeli 1 raz w tygodniu 6. mycie zębów 2 razy dziennie 7. golenie/depilacja 1/2 razy w tyg

1. 2 razy dziennie 2. 2 razy dziennie 3. codziennie 4. praktycznie codzienne mam inny, raz w tygodniu piorę. 5. różnie 6. kilka razy dziennie 7. pachy codziennie, nogi jak zakładam kieckę.

Gość dbający o higienę
1. Zawsze wieczorem, niekiedy rano 2. Po wieczornym prysznicu 3. Rano świeże i po pracy. 4. Jestem facetem i nie noszę :) 5. Raz na miesiąc 6. 3 razy dziennie 7. Dwa razy w tygodniu golę twarz

Gość kakaalicjakaka
1. codziennie sie myję ale takie mycie calego ciala wraz z włosami co drugi dzien 2. codziennie 3. codziennie 4. co 3, 4 tygodnie piore ale mam 3 na zmiany w tym czsie 5. co poltoramiesiac a w lato czesciej 6. 2, 3 razy dziennie 7. co drugi dzień

Gość mojamalaola
1. co 2dzien chyba ze upał to codziennie 2.co kompiel ;p 3.co wyjscie! kilka razy dziennie 4.Co kompiel 5.co tydzien - uwielbiam pachnaca 6.co dzien 7.raz na tydzien, dwa

Gość niemyjad
rzadko

1. codziennie, czasem x2 2. codziennie 3. hm... w skarpetach chodzę tylko po domu, więc czasem i co 3 dni 4. jak zmiana? mam kilka, rotacja codzienna. średnio piorę 2 razy w miesiącu 5. raz w miesiącu 6. codziennie x2/3 7. co dwa dni pachy; raz w tygodniu nogi, raz w tygodniu ci** :P

1. prysznic/kąpiel codziennie 2. zmiana majtek codziennie 3. zmiana skarpetek nie nosze skarpetek 4. zmiana biustonosza raz na tydzien 5. zmiana pościeli raz na miesiac 6. mycie zębów 3 razy dziennie 7. golenie/depilacja 2 razy w tyg

Gość rooooobaluchowa
Wszystko codziennie poza zmianą poscieli - pościel co 3-4 dni zmieniam.

Gość aHajKa123
1, codziennie, czasem x2, ale włosy myję rzadziej, jak potrzebuję, zimą (bez czapki) nie częściej niż raz na 2 dni 2.. codziennie, czasem 2x dziennie 3. j.w. 4. hm, zależy od tego jak się brudzi, jak ja się pocę, od pogody... hm, co tydzień jeśli nie jest brudny? 5. co 2-4 tyg, też zależy od upałów, pocenia się, intensywności użytkowania łóżka :P 6. codziennie, różnie, w razie potrzeby 7. a to już bardzo różnie, pachy w lecie chyba codziennie, nogi kilka razy w tyg, ale zdarzało się w zimie i 2 tyg. bez golenia, okolice intymne- jak mam czas, na długą kąpiel, muszę zmiękczyć skórę

Gość fafaamafaa
jak kurwa co 3 dni pościel pojebało kogoś

Gość jak szczerze to szczerze
1. prysznic/kąpiel - jak idę do pracy, to tylko rano i wieczorem, jeśli nie pracuję w danym dniu - to 3 razy 2. zmiana majtek - 2 - 3 razy dziennie 3. zmiana skarpetek - jw. 4. zmiana biustonosza - codziennie - wieczorem piorę, chyba że się musze przebrać w ciągu dnia 5. zmiana pościeli - raz na tydzień - tak jak robię pranie 6. mycie zębów - po każdym posiłku, a jak pracuję - to 2 - 3 razy dziennie 7. golenie/depilacja - mniej więcej raz na 3 miesiące (używam depilatora, nie golę)

1. codziennie wieczorem 2. codziennie 3. nie nosze skarpetek, w zime nosze rajty i zmieniam je codziennie 4. codziennie 5. co tydzien 6. okolo 10 razy dziennie (w pracy mam mozliwosc mycia zebow po jedzeniu) 7. codziennie

Gość dsfsdsdsd
1. codziennie 2. CODZIENNIE 3. codziennie 4. codziennie 5. co tydzien 6. 3 razy dziennie? 7. co dwa trzy dni lub tydzien

Gość musze kupic
1. teraz codziennie, ale kiedy nie musze to co dwa dni. (Miejsca intymne i stopy i pachy codziennie :)) 2. codziennie 3.codziennie 4. nie mam ich zbyt wiele, trzy sztuki nan zmiane 5. co tydzien,, czasem dwa 6. wstyd przyznac ale raz dziennie 7. zalezy jaka czesc i potrzeba. Srednio pachy i miejsca intymne dwa razy w tyg.

1 codziennie lub częściej 2 codziennie lub częściej 3 codziennie lub częściej 4 codziennie lub co drugi dzień 5 co tydzień 6 kilka razy dziennie 7 chyba raz na tydzień lub kiedy trzeba

codziennie lub co 2 dni codziennie nie nosze skarpetek a jak juz mi sie zdazy to zmieniam codziennie hmm roznie chyba tak co 3-4 dni 2 razy w miesiacu, czasem tylko raz 2 razy dziennie jak widze ze zarastam

Gość klaudia1617
do do mycia sie, zębow itd to kilka razy dziennie. zmiana bielizny codziennie lub 2 razy dziennie. zmiana poscieli co 2 tygodnie max. depilacja-codZiennie

Gość ddfgghhrrrryhggffdddfv
1.minimum raz dziennie (zima) lato nawet do 3 razy 2.codziennie 3.codziennie 4.w zaleznosci od koloru garderoby (nie piore za kazdym razem) 5.co 2 tygodnie 6.raz dziennie 7.1-2 razy na tydzien