Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxnn

zdjęcia , szczere opinie ,zaczynam się odchudzać !

Polecane posty

Gość pitusritubd
nic..super figurka. Ile wazysz ?

Gość Karolina Polska
nie chudnij, ladnie wygladasz

Gość zwariowałaś, masz świetne
ciało, nie odchudzaj się

Gość Hdhdbdhdbdhdh
Zdjecia robione mikrofalowką w dodatku po to, zeby sie pochwalić...

Gość xoxnn
problem w tym ,że jestem niska a mam dosc pełne kształty ,przy moim wzroscie powinnam ważyć mniej a ważę 59 kg ! Najgorzej własnie jest u mnie z brzuchem i udami...

Gość nie wrócilabym
no troche przydałoby sie zrzucić, a szczególnie ujędrnić ciało, ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia

Gość dbający o higienę
6 kg

Gość Gallmnna
Nie więcej niż 5 kg ;) Masz świetną figurę, ale jeśli Ci nie pasuje...

Gość xoxnn
zdjecie nie jest robione po to zeby się pochwalić ,tylko po to zeby zebrac szczere opinie bezstronnych osób

Gość demon(ica)
ale fajne cycki masz, dałabyś trochę jak już tak na siłe chcesz chudnąć :)

Gość kobita_26
ale masz nogi zgrabne, super :) Cyce też jak matryce :D Brzuch wypada najgorzej. Ale figura spoko. No to ćwicz na brzuch i aeroby, żeby zrzucić sadło. Powodzenia;)

Gość najbrzydsze sa golfy
nie wiecej niz 5 kg

ja mam 159 cm i ważę jakoś 47 kg. Wazylam 50 ale ciepło to biegam, rower, siatkówka i kosz i schudłam :D

Ja bym na Twoim miejscu nic nie chudła, jedynie może brzuszek poćwiczyła bo podobają mi się lekkie kaloryferki u kobiet ;) i dość mocno wcięte talie. Tak to super figurka i na pewno się NIE ODCHUDZAJ! Poćwicz jedynie te partie ciała które chcesz i tyle

Gość xoxnn
jakie polecanie cwiczenia na brzuch i po jakim czasie widac efekty?

Teoretycznie najbardziej rozpowszechnione to a6w, ale mnie osobiście plecy bolały, za to koleżanka z dnia na dzień widziała efekt już po 3 dniach. Na talie polecam hula hop i kręcić tym kiedy tylko możesz ;) można kupić specjalne do ćwiczeń z obciążeniem. Dobrze wykonane po prostu brzuszki też na pewno nie zaszkodzą ;) Za małolaty napierdzielałam serie po 100 i zawsze miałam wyrobiony ładnie

Gość kobita_26
Polecam Tamilee Webb, chcę mieć takie mięsnie brzucha, są na necie. Wiele zachwala. Ja również, przyjemne, ciekawe i tylko kwadrans - ale skuteczne.;)

Gość dobranocka sie skonczyla
Nastolatka. powinna juz spac Jesli schudniesz z 5 kilo to bedzie idealnie bo jestes tak rowno ubita ze tak powiem ;)

Gość xoxnn
myslicie ,ze biorąc tabletki na spalanie tłuszczu,dla sportowców , dodatkowo jezdzac np godzine dziennie na rowerze i robiac 100 brzuszków , po tygodniu będą jakieś efekty?

Gość dobranocka sie skonczyla
przejdz na zdrowsza diete. nie jedz tyle tluszczow i weglowodanow bo to wlasnie ci sie odklada. mysle ze bez tych szpilek jestes bardziej pekata wiec dieta nie zaszkodzi ;0

Gość xoxnn
http://www.sfd.pl/Aerobiczna_6_WEIDERA%2C_ABS_II%2C_8_MINUTE_ABS__PORADNIK_LATO.-t862414.html idąc tokiem myślenia ,który jest przedstawiony w tym artykule brzuszki nic nie dają ...Sama już nie wiem ,rózne opinie ,róznych ludzi. Chyba zaczne po prostu jeździć na rowerze i biegać. Taaak bez szpilek jestem ewidentnie bardziej krągła. a co do piersi no cóż,natura chojnie mnie obdarzyła :-D

Ile schudnąć to nie wiem, ale na pewno zrobić coś z brzuchem, bęben nieco masz - przede wszystkim ćwiczenia (ogólnie ruch, nie kombinuj jaki typ - chociażby długgieee spacery, zumba, orbitrek), odpowiednie posiłki. I kup sobie uświadomiony stanik :)