Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 21, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=LizimvONjr4 ((())) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ave Maria 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 cześć Mihau fajna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 :D luna pozdro dla ciebie za wytrwałość:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Czerwiec 22, 2012 Michau masz prace dla mnie? mam ksiazeczke sanepid ale jak nie masz to i tak Cię lubię :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 a poza uwielbieniem dla moich fot to luna coś w temacie sie wypowiesz? wiesz, tlumacze ci, bo wiem że z tobą trzeba powoli i cierpliwie że topik jest o piosence z linka a nie o mojej twarzy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 czkawaka caly czas czekan na odpowiedz od burmistrza:P jesli będzie dograna sprawa to będe mial prace... tylko jaka dzielnica wawy? bo nie wiem jaki będziesz miala dojazd:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 ale jak sie moja dowie że jestes z kafe to będe spalony :D i szlaban na łóżko na czas nieograniczony :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mihau. 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 czesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 00:06 [zgłoś do usunięcia] Wypierdalaj chamie Co to za kryptogej na fotografii? rozumiem że nielubisz kryptogejów bo zagadujesz zagadujesz podrywasz, kwiatki kupujesz...a okazuje się że lipa...że hetero jednak bezczelnie udający geja....ale w tym przypadku się mylisz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Czerwiec 22, 2012 "jak sie dowie, że jestes z kafe" - a co to, kafe to agencja modelek czy co powiedz że jestem z pasztetowo.pl :D dzielnica polnocna obawiam sie, że daleko:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 kurna powyżje jakiś moj nick wymknąl się z pod kontroli:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 luna jestem ci bardzo wdzięczny...taka kompromitacja jaka by nastapila po wklejeniu tamtej fotki to ...mogłaby by wywołać u ciebie wyrzuty sumienia..jakbyś w tv usłyszął o rudym nieszczęsniku wyłowionym z wisły po skoku z mostu... nie rób tego, okaż chociaż odrobinę uczuć wyższych...:( niech twoja postepująca frustracja i ciążące od przesżło 30 lat prawictwo nie dominuje nad ludzkimi odruchami:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mihau. 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 że niby ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 luna się chyba we mniei zakochał bo łazi za mną po kafe niczym psinka pod podstawówką licząca na kanapki obżartych chipsami i colą dzieci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 00:11 [zgłoś do usunięcia] Wypierdalaj chamie Z czym do ludzi nie ta liga bracie z tak szpetna morda i ruda czupryna kariery tu nie zrobisz już robie:D a ty swoimi wpisami tylko mi w tym pomagasz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 luuna to w takim razie musi być inne wyjaśnienie dlaczego lazisz za mną po kafe:D jak nie miłośc, zauroczenie to nie wiem. ale nie jestem psychologiem. specjalista na pewno wystawi diagnozę i ci pomoże. tylko musisz w koncu się odważyć i udać po fachową pomoc:) 00:00 [zgłoś do usunięcia] Ave Maria cześć Mihau fajna cześc , znamy sie?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ban x 2 jajca tez se Napisano Czerwiec 22, 2012 ufarbowales ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan typu bear's 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 Mihau tu jestes dziubasku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 nie. rozjasnialy mi jak mojemu ojcu. tamta ofta z przed6 lat.moj ocjiec w mlodosci byl rudy teraz ma czarne prawie wlosy. a ja spadam bo dziewczyna wlasnie nago wrocila z pod prysznica ...i czekją mnie pewne obowiązki:D a wiec wracam za 5 sec:D nie no do kiedyś..pewnie w nocy pojawie się na kafe bo znowu ma mają napierdalaś pioruny:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość on teraz ladny Napisano Czerwiec 22, 2012 ufarbowany i udaje ciemnego blondyna . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan typu bear's 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie mihau kocham cie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Czerwiec 22, 2012 Michau nie martf sie i tak pol kafe nie lubi centruma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość centrum to swietny facet Napisano Czerwiec 22, 2012 a ty Czkawka wylizalabyc te ryze kudly z jajec Michałowi aby tylko mieć tę robotę .Zawiodlas wiele osób Czkawko . Ps I bardzo lubimy Centrum , to jedyny mądry i uczciwy mężczyzna na kafe . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo Czkawka jest takim Napisano Czerwiec 22, 2012 zerem jak Mihau. Myślałem , ze jest inna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan typu bear's 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 Łuna to pedał brałem go ostatnio pod UJ az piszczał :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 00:28 [zgłoś do usunięcia] Pani Czkawka Michau nie martf sie i tak pol kafe nie lubi centruma ja go lubie:D fajnie sie kompromituje ... poza tym argument o nielubieniu to wiesz...mnie tez pol kafe nie lubi:D ps. narazilas sie:D a biedny lina musi sobie pod pomarancza pozytywne komenty wstawiac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 luna* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mihau. 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 mihau już zamoczyłes> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Czerwiec 22, 2012 naraziłam się i teraz nie wiem jak bede żyć, spać nie mogę :( jutro beda mnie linczowac na kafe, a za 3 dni nie bede miec tu wstepu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 a co michau? przeciez powinienes wiedziec skoro jestes mna:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach