Mihau. 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 :D jesteś głupszy niż czakwka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 i to twierdzi typek ktory nazwał się michau..jestes mało wiarygodny[ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Czerwiec 22, 2012 centrum to swietny facet a ty Czkawka wylizalabyc te ryze kudly z jajec Michałowi aby tylko mieć tę robotę .Zawiodlas wiele osób Czkawko . Ps I bardzo lubimy Centrum , to jedyny mądry i uczciwy mężczyzna na kafe . o kurva padlam :D :D:D Centrum to cudowny facet centrum wielbimy cie Centrum wysławiamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mihau. 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 Mihau pokaż jajtza czy sa rude kłaczuszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 są biało-czerwone na czas euro:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pani czkawka log out Napisano Czerwiec 22, 2012 Mihau this is especially for you my honey bunny http://www.hot.jpg.pl/zdjecie/82673/moja_cipka.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 pomaranczo, przyznam ze dziwną masz twarz...jakieś nie polskie rysy i geny chyba ..al bo na tej fotce tak wyszlaś ale nie martw się...każdy ma szansę na miłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 witam z rana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Banda baranow z was cpoki Napisano Czerwiec 22, 2012 nawet nie przyszłoby wam do tych pustych mózgownic , ze ktos moze naprawdę być lubiany na kafe .Dla takich matolow to nie do pomyslenia.Petard jest tu lubiany i nie musi sobie sam wystawiać pozytywnych komentarzy to zbyt honorowy człowiek . A ty czkawka oceniasz innych według siebie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Banda baranow z was cpoki Napisano Czerwiec 22, 2012 to pisałem ja, Petard:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgadzam sie z powyższym Napisano Czerwiec 22, 2012 Centrum to mój idol , każdego poranka wstaję i liczę , że to własnie jego wpisy będą na kafe . Z jego wpisów dowiaduję się wielu ciekawych informacji. Petard Petard skandujmy imie naszego Pana! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Banda baranow z was cpoki Napisano Czerwiec 22, 2012 Inteligencja Petarda mnie tak onieśmiela , że wstydzę się z nim rozmawiać . Co robić :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahaha ! to zaszczyt byc Napisano Czerwiec 22, 2012 mylonym z Centrum , bo to bardzo inteligentny men . Centrum jesteś cool , a ja jestem Twoja szczera fankom , jesteś super i sorki jeśli Tobie jest głupio z powodu moich postow . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 nie bardzo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach