Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

posłuchajcie tej piosenki co o niej myślicie bo dla mnie 9/10

Polecane posty

centrum to swietny facet a ty Czkawka wylizalabyc te ryze kudly z jajec Michałowi aby tylko mieć tę robotę .Zawiodlas wiele osób Czkawko . Ps I bardzo lubimy Centrum , to jedyny mądry i uczciwy mężczyzna na kafe . o kurva padlam :D :D:D Centrum to cudowny facet centrum wielbimy cie Centrum wysławiamy 🖐️:classic_cool:

Gość Banda baranow z was cpoki
nawet nie przyszłoby wam do tych pustych mózgownic , ze ktos moze naprawdę być lubiany na kafe .Dla takich matolow to nie do pomyslenia.Petard jest tu lubiany i nie musi sobie sam wystawiać pozytywnych komentarzy to zbyt honorowy człowiek . A ty czkawka oceniasz innych według siebie ;)

to pisałem ja, Petard:)

Gość Zgadzam sie z powyższym
Centrum to mój idol , każdego poranka wstaję i liczę , że to własnie jego wpisy będą na kafe . Z jego wpisów dowiaduję się wielu ciekawych informacji. Petard Petard skandujmy imie naszego Pana!

Inteligencja Petarda mnie tak onieśmiela , że wstydzę się z nim rozmawiać . Co robić :(

Gość hahaha ! to zaszczyt byc
mylonym z Centrum , bo to bardzo inteligentny men . Centrum jesteś cool , a ja jestem Twoja szczera fankom , jesteś super i sorki jeśli Tobie jest głupio z powodu moich postow .