Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda o moim wygladzie

prawda o moim wygladzie

Polecane posty

widzieliscie kogos tak brzydkiego? dziewczyna, 20 lat i wszystko co we mnie brzydkie: -największa wada dla mnie: mały zadarty nos -chinskie oczy :O tzn małe czarne z krótkimi rzęsami -małe usta -wypryski na twarzy :O -brzydkie stopy -grube brwi ktore praktycznie co 2 tyg musze regulowac -wlosy pozbawione blasku -male cycki :O przegralam :(

Gość na czechoslowackiej jest
jestem brzydsza :(

niemozliwe zebys byla brzydsza :( uwierz na slowo.

i kogo ja oszukiwalam :( z taka twarza nikt mnie nie zechce juz. Wygladam jak potwor :(

uwierz mi na slowo, ze jestem duzo, duzo brzydsza :( mnie tez z moim wygladem nikt nie chce, wiec nie jestes sama :(

Gość bananowy song
ja mam 35 lat i to powinien być pkt.1 -cienkie włosy -garbaty nos -raczej nie białe zęby -nadwaga -obwisły biust -celulit - pocą mi się stopy -dużo piję Wygrałam, poddaj się i ciesz się życiem :) pozdrawiam -

jestem -niska - gruba -mam obwisle cycki -rozstepy -cellulit - male oczy wasko i gleboko osadzone -duzy kulfoniasty nos -cienkie, wypadajace i przetluszczajace sie wlosy - zolte zeby - wkurwiajacy glos - krzywy ryj :(

ja mialam chlopaka. Ale nie wiem jak on mogl ze mna byc. Chyba tylko figura nadrabiam :( bo twarz okropna a szczegolnie bez makijazu i ten okropny zadarty nos ! 😭

a i jeszcze mam syfy na ryju :( dawno nie mialam faceta, juz nawet na mnie nie spogladaja :(

Gość Miranda525
Daj fotke to ocenimy może niejesteś aż taka brzydka jak ci się wydaje:) pozdrawiam a tak wogole to kobitki wygląd niejest najwaźniejszy liczy się to co każdy człowiek ma w wnętrzu a kompleksy to każdy ma niestety. Pozdrawiam

jak to nie liczy sie wyglad :O

Gość jola kałów...
liczy się wygląd...blablablaaaa kurwa dawno takiej ściemy nie czytałam to jest juz kurwa nudne by pocieszać brzydkich ludzi tekstem "wygląd to nie wszytsko, liczy się wnętrze" są ludzie którzy jeszcze w to wierzą?:O albo tylko udają,że w to wierzą wygląd jest ważny i to bardzo, nie oszukujmy się ładni ludzie mają lepiej w życiu, łatwiej owszem charakter jest również ważny ale najpierw to wygląd przyciąga prawda? a charakter zatrzymuje ładni ludzie mogą wszystko, ładni ludzie są szczęśliwi...wiem, bo sama do nich nalezę 🖐️

Gość jola kałów...
w pierwszym zdaniu mojej wypowiedzi miało być "nie liczy się wygląd"

wyglad to wizytowka czlowieka. Jak sie pomaluje to czasem sie sobie podobam gdyby nie ten maly ohydny swinski zadarty nos!!! Nienawidze go :( wolalabym garbaty juz 100 razy!!! Jedyne co mam ladne to figura i zeby bo nosilam aparat a cycki...wygladaja jak jakies stozki :O nie maja ksztaltu :( zdjecia nie dam bo ktos jeszcze mnie pozna :O

Gość Miranda525
No w jakimś tam procencie liczy się. Ale co z tego popatrz na te ładniutkie paniusie jakie to puste lale są .a brzydkie grube kobiety są bardzo sympatyczne i przemiłe:) wygląd niejest najważniejszy. A czasami wystarczy tylko fajnie się ubrać nawet gdy jest się grubym . Iśc do fryziera zrobic makijaż i juź jest się piękniejszym:)

Gość Miranda525
W twarzy najważniejsze są brwi i oczy to podstawa całego makijażu pooglądaj na you tube co i jak odpowiednio podkreślać makijaże. Uwierz mi że makijaż naprawde wiele zmienić potrafi. Ale fotke możesz pokazac i co z tego że ktoś cię pozna? To twoja sprawa . :)

Gość fdhhfsdjklfhsjkldfhkjlsdfhf
ej male zadarte nosy sa fajne co ty gadasz:)

fajne???? Z ktorej str?:O wygladam jak swinka piggy !!! jakbys miala taki nos to bys nie myslala w ten sposob :(((

Gość Miranda525
Na tzw małe cycki najlepsze co może być to stanik push-up naprawde bardzo dużo zmienia moja koleżanka ma malutkie cycuski a gdy założy ten biustonosz to ma rozmiar C polecam kupić taki staniczek na obwisłe cycochy bardzo podnosi biust:)

Gość Miranda525
Jakbys fote dała to ocenilibyśmy czy naprawde aż taka straszna jesteś:) daj fote . To moze cos podpowiemy jaki makijaz fryzura by cb poładniały :)

ja nosze push upy a co do zdjecia...to mam tylko takie na ktorych jestem"zrobiona" nie mam zadnego bez makijazu

Gość Miranda525
To daj takie chcemy tylko ocenić czy naprawde ten twoj nos jest tragiczny:) nikt nie będzie ciebie wyzywał no chyba że jakieś głupie dzieci

Tylko, że facet pierwsze na co zwróci uwagę to właśnie wygląd...ehh...witajcie w klubie "brzydulki"....i gdzie sprawiedliwość życiowa...

Gość Miranda525
A ty szukasz faceta? Ile wogole lat ma autorka założonego tematu?

Gość Miranda525
Ładne kobiety to przeważnie wredne, chciwe na kase i na jeden numer . Prawdziwy mężćzyzna nie patrzy na wygląd tylko charakter .

Miranda525 - potem może i tak. Ale kwestia charakteru wychodzi dopiero potem, początek - wygląd

mam 20 lat

Gość Miranda525
Aha sorka za niedopatrzenie . Ooo to młodziutka jesteś kobietka a powiedz czy bardzo niską maśz samoocene? I jak u ciebie z poczuciem własnej wartości?