Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MichałekNiedowiarek

Jakim cudem idioci mają super dziewczyny a ja nie ? :(

Polecane posty

Zastanawiałem sie nad tym.Otoż mimo że mam 16 lat moje zwiazki nie byly zbyt udane i wgl beznadziejne.Jestem także czestym uzytkownikiem kafe i nie moge tego pojać.Chłopak pije a dziewczyna nadal go kocha,chłopak zdradza a dziewczyna go kocha,chłopak bije dziewczyne ale ona nadal go kocha,chłopak ja gwałci ale ona nadal go kocha.I tego jest pełno jak faceci to robią że dziewczyny tak sie za nimi uganiają.Ja mam sporo koleżanek wiem ze to nie dziewczyny ale gdybym miał wypadek i cos by mi sie stało wątpie czy ktos by sie tym zainteresował wgl jakiegos doła łapię mysląc o tym :((

Widac za grzeczny jestes i w tym caly problem, kobiety nie lubia grzecznych mezczyzn, wola takich przynajmniej ciut skurwysynowatych, poki tego nie pojmiesz to nigdy nie bedziesz mial dziewczyny, pozdro!

Gość Olorinku a moze moglbys
moze jakas dziewczyna w tobie sie kocha potajemnie?

Gość Olorinku a moze moglbys
Moze jakas dziewczyna sie w tobie kocha potajemnie?

Gość kjuhbgvf
Tak to już jest kobietę trzeba traktować jak szmatę nic nie wartą. One gardzą porządnymi mężczyznami by później mieć kogo obwiniać za swoje zmarnowane życie.

Gość feras
Musisz się przyzwyczaić Ci porządni raczej zostają sami.

Gość lorens
"One gardzą porządnymi mężczyznami by później mieć kogo obwiniać za swoje zmarnowane życie." Dokładnie. Zauważyłeś, że wymagają musowo prawa jazdy i samochodu (mogą same to zdobyć jak chcą jeździć), to mężczyzna ma mieć mieszkanie - one wprowadzą się do niego, to mężczyzna ma być zaradny i wszystko potrafić one biedulki nic same nie chcą/nie mogą zrobić. Tak na prawdę zwalają całą odpowiedzialność za swoje życie na innych a same nie robią nic tej materii. Potrafią tylko krytykować, wymagać.

Nawiazujac do tematu - tak, jestem idiota, idiota jakich malo a do tego chamem, nie kryje sie z tym, egoista jakich malo, od poczatku mowie o tym kobietom a one i tak przystaja przy swoim zdaniu, mozliwe zatem ze cos jest w tym ze one nie lubia zbyt milych i nudnych.

Gość gosc84
wolę być sam niż robić za plugawego ciecia. Mozna mieć własne zdanie, jakieś osiągnięcia, nie robić za przydupasa laski czy tam innego podnóżka a i tak bez można być tym nudnym, grzecznym chłopcem ;]

Gość 50 pułk piechoty
Dziewuchy są naprawdę podłe.

Gość juras ogoras
bo robia cos z soba a nie zrzedza na babskim forum