Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AntyPełO

Czemu w tym kraju ciągle są matoły co głosują na PO??

Polecane posty

Gość dsggwe
Ludzie co wy gadacie ze Kaczor krytykuje? PO TO JEST OPOZYCJA W KAZDYM KRAJU DEMOKRATYCZNYM !!!! Widocznie wolicie rzady totalitarne! czyli hitlera itd

Gość nie rozumiem dyskusji
tak pis nas wyprowadzi z kryzysu globalnego:D

Gość dsggwe
dochody nizsze za pis? Zalezy jaka branza.

Gość kakaalicjakaka
Kaczynski i demokracja?:) To czeku wyrzuca z partii jak ktoś ma odmienne zdanie?

Gość hej gamonie z peło!
matołki głosujcie dalej na rudego .TCN wam obrzeza mózki elooo

Gość hej gamonie z peło!
WSI24 roocha was w mózg!

glosowalam na Lecha wczesniej, Jarak jak widc ma aspiracje do zostania detektywem i tylko do sledzenia katastrofy smolenskiej:O Niestety mnie jako obywatela to nie obchodzi. Zgineli, tragedia, przykro i szkoda. Mam w dupie rozdrabnianie tego. Tusk: pajac obiecuje tylko i robi przeciwnie co do obietnic. Podwyzszony vat, ceny z miesaca na miesiac wyzsze. Moj maz ma 2 firmy w PL i ma wlasnie zamiar je zamknac i rozkreca biznes za granica, bo po co placic podatek krajowi, ktory sponsoruje przeloty do Sopotu premierowi, a sam ma dziure budzetowa, na dodatek prezydent pisac nie umie:O Toz to smiech i parodia:D Tu nawet nie ma na kogo glosowac. Mieszkania 2 i dom sprzedamy, bo nikt normalny nie cche placic katastralnego, a to kwestia czasu kiedy ten podatek wejdzie...

Gość nie rozumiem dyskusji
napisałam wydrwi i skrytykuje to nie jest konstruktywna polityczna krytyka tylko robienie na złość przy nawet błahych sprawach jak ostatnio winą za przejęzyczenie (czy co to było) Obamy nt polskich obozów obarczył polską politykę zagraniczną:D

Gość kakaalicjakaka
W tym kraju to juz nie ma na kogo glosowac... Ale jedno pewne nie zaglosuje na PIS

Gość Czemu głosuje na PO?
bo jestem POpaprany! :)

Gość kakaalicjakaka
Jakby całe zlo swiata prze Tuska było:)

Gość gdst4w3
To że na PełO głosuja to jeszcze ! ale co za idioci że wybraki tego buca na prezydenta?!?!??!?!?!!? Ten cżłowiek wpadka.pl nic nie powiedziałkonkretnego podczas kampani wyborczej, myslal ze ma pewne zwyciestwo bo glosuje pod szyldem peło. A WY ITAK POLECIELISCIE GO WYBRAC HAHAHAHAHAHA NO KURWA ! DEBILE TOTALNE ! TO POKAZUJE JAKI MAMY TEPY NAROD ! I

Gość gdst4w3
wystarczy ze mial znazek PełO i mogl nawet piardnac do mikrofonu pdoczas kampani a osly zaglosuja

Gość kakaalicjakaka
O ile sie nie myle chyba we Francjii skrócili wiek emerytalny i zmniejszyli penscj polityków. A le u nas wszysko zrobia ale swoich pensji nie zmniejsza!

Gość gdst4w3
no pdoziekuj swojej partii :)

Gość kakaalicjakaka
ja nie mam swojej partii, nie pisalam ze jestem za PO

Gość kakaalicjakaka
Ja to w sumie za zada partia nie jestem ale KACZORA NIENAWIDZE

Gość gdst4w3
Ale rozumiem że głosowalas na opcje ktorap odniosla wiek emerytalny i byyla za podwyszka vat (niepojsci na wybory w pewnym sensie jest tez za). Takze WOLISZ DOPLACAC BYLEBY pIS nie rzadzil ;)

Gość kakaalicjakaka
Szcerze to zaglosowalam na PO. Ale tylko z jednego powodu zeby PIS nie przeszedl...

Gość gdst4w3
no a oni ci podniesli vat i wiek emerytalny wiec DOPŁACASZ zeby PiS nie rzadzil ze swojej kieszeni ! Tak dalej tusek mowil ze docelowo vat 25% :) NIEDLUGO WIECEJ DOPLACISZ ! ZEBY KACZOR NIE RZADZIL (Tak ten wstretny kaczor ktorego nienawidzisz) Cieszysz sie? A ile mi zaplacisz zebym zaglosowal na Po w nast wyborach skoro lubisz doplacac do tego zeby pis nie rzadzil? :) JAk dobrze zaplacisz to namowie znajomych hehehe

" 03:07 [zgłoś do usunięcia] gdst4w3 Ale rozumiem że głosowalas na opcje ktorap odniosla wiek emerytalny i byyla za podwyszka vat (niepojsci na wybory w pewnym sensie jest tez za). Takze WOLISZ DOPLACAC BYLEBY pIS nie rzadzil " trafne sopstrzezenie..o tum tu pisze...wniosek jaki? nieglosującym az tak tusk nie przeszkadza zeby isc na wybory i zagolosowac przeciw niemu...

Gość gdst4w3
a tak w ogole te slowo "nienawidze"... a to ponoc wyborcy pis taci nienawistni ;)

Gość kakaalicjakaka
Jak Kaczor dojdzie do wladzy to zobaczymy czy bedzie lepiej...

pytanie do tych co glosowali na PO tylko byle PIS nie przeszedl: Czy wy jestescie dziecmi? Chcieliscie na zlosc komus zrobic? Bo sorry, ale innego wytlumaczenia nie widze:O A jesli spoleczenstwo ma umysl dziecka to nie dziwota, ze nas prezydent ma poziom intelektualny rowniez dziecka:P A wielki pan przedszkolak (czyt. Tusk) zarzadza wszystkimi i kaze sprzatac swoje zabawki:D

Gość kakaalicjakaka
Tak jestem jak Kaczyński, oboje nienawidzimy hahahaha:)

Gość terefereduperele
wybierzcie jeszcze ze 2 razy Peło to bedzie vat 50 % i wiek emerytalny 75 :) DRUGA IRLANDIA JAK SIE PATRZY

ewelina maja prawo ielubic jarka ...za jego teksty wytykanie palcem kto jest polak, kto patriota a kto zdrajca:O ponadto lizanie rowa rydzykowi mio ze ten zwyzywal żone jego brata śp MArie kaczynską od czarownic...i co?bronil wtedy honru brata? nie. bo to zaklamany maly chujek jest. a z patriotyzmem on nie ma wiele wspolnego tylko mus ie udalo ok 33% przy pomocy koscioła i kasie wlasciciela gazety polskiej wmówić że on to jest jedyny sprawieliwy polak patriota🖐️ za to go ludzie nie lubią. a ja ide spac:D do kiedys:D