Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AntyPełO

Czemu w tym kraju ciągle są matoły co głosują na PO??

Polecane posty

oni nie rozumieja, ciemna masa mysli ze zrobi na zlosc PISowi nie glosujac na nich. A nawet nie wie, ze krzywde sobie wyrzadza:O

Gość kakaalicjakaka
Prawda jest taka ze kady polityk obiecuje cuda a ich nie spelnia

Gość nie rozumiem dyskusji
dlaczego dziećmi? wybieramy mniejsze zło wg nas

Gość kakaalicjakaka
O wlasnie a propo rydzyka, ten tez wykreca sie wiara a robi ludzia wode z mozgu

Gość nie rozumiem dyskusji
dlaczego dziećmi? wybieramy mniejsze zło wg nas skoro lepszej partii nie ma..

Gość W bulu i NADZIEJI
NA LEPSZE CZASY CIAGLE GLOSUJEMY NA PLAFORME I POpieramy NASZEGO WSPANIALEGO MUNDREGO Z MANIERAMI PREZYDENTA ! Z poważaniem Wyborcy Jedynej słusznej Partii PO! Wodzu Donaldzie PROWADŹ NAS! Dla Ciebie zapłacimy większy podatek, bedziemy dłużej pracować! Byle nie rządził wstrętny KACZOR ! Nawet jak chce obniżyć nam podatki i wiek emerytalny !! NIE BO BEDZIE WOJNA Z ROSJA WYSTRZELA W NAS RAKIETY ! BEDZIE BARDZO ZLE ! WODZU DONALDZIE SWIETOBLIWOSCI NASZA ! DA CIEBIE WSZYSTKO!

Gość W bulu i NADZIEJI
na czasy kiedy bedziemy mieli podatek vat 100% i wiek emerytalny 100 lat głosujemy na !! Lubimy swoim dzieciom wyrządzać krzywdę !

Gość kakaalicjakaka
Ciemna mase to z was kaczor robi, glosujcie na PIS kaczor wybawi nasz kraj hahahhahahaha :)

Gość fdsfasfs
TYLKO PO ! SUPER PARTIA KUUUUUUUUUUR..............

Gość fdsfasfs
co jest z tym tematem?

Gość a prawda jest taka
czy pis czy po to zwykly Kowalski i tak bdzie bidolil !

Gość ostatni moheranin
tylko Tusk

Gość antywybory
"ale pomyslcie o 50 % nieglosujących!!!!!! oni najwidocnziej skoro nie glosują to im platforma nie przeszkadza i tusk u wladzy. nie chca zmian nie ida na wybory" Ale bzdury piszesz. Ja nigdy na wyborach nie byłam. Nie wierzę politykom i z perspektywy czasu widzę, że mam rację. A Ty jeśli masz takie informacje, że ktoś z tych 50 % głosujących nie chodzi na wybory, bo Tusk im nie przeszkadza to podawaj konkrety, a nie wrzucaj wszystkich do jednego wora, bo to jest idiotyczne. To by było na tyle.

Gość TadeuszPan
bo głupi ludzie głosują na głupich

"Ale bzdury piszesz. Ja nigdy na wyborach nie byłam. Nie wierzę politykom i z perspektywy czasu widzę, że mam rację. A Ty jeśli masz takie informacje, że ktoś z tych 50 % głosujących nie chodzi na wybory, bo Tusk im nie przeszkadza to podawaj konkrety, a nie wrzucaj wszystkich do jednego wora, bo to jest idiotyczne. To by było na tyle." to logiczne że jakby im przeszkadzał t by zrobili wszystko żeby nie wygral ponownie tuk i platforma:D jak ci ktoś np 24na dobę pietro wyżej cwiczy na perkusji czy trąbce i nie dzownisz na policję tzn że az tak bardzo ci nie przeszkadza. w koncu jednak masz dośc i zgłaszasz np zaklócanie ciszy nocnej... to smao z wyborami. 50% nie głosowało a więc mieli w dupie czy tusk ponownie będzie radził 4 lata czy nie. tzw milcząca zgoda na ponowną kadencję tuska.

Gość antywybory
Widzę, że po prostu nie jesteś w stanie zrozumieć, że są tacy ludzie jak ja, którzy nie wierzą politykom i dlatego na nich nie głosują. Powtarzam, że nigdy na wyborach nie byłam. Wiesz co to oznacza? Onacza to, że na nikogo nie głosowałam. Chyba że dla Ciebie politykiem jest tylko Tusk i datego jego przykład cały czas przywołujesz. Ale co ja tłumaczę? Skoro na wybory chodzą ludzie, którzy nie są w stanie pojąć tak prostych rzeczy to nic dziwnego, że ktoś ciągle narzeka. Nie mam już czasu.

Gość analiza polityki krajowej
PO ma dużo przyjaznych dziennikarzy i mediów. Wspiera ich Wyborcza, TVN, Polsat, Tomasz Lis i Monika Olejnik, radio ZET i RMF oraz należące do towarzystwa media na świecie. Z takim parasolem można prawie wszystko, a opozycja słaba i dziwna dlatego banda Sawickiej, Piesiewicza, Drzewieckiego jeszcze porządzi, obstawiam tylko spadek frekwencji w wyborach, ludzie się zbuntują i nie będą chodzi na wybory bo co to za wybór.

Gość nieoNN
Wtrącę tylko swoje trzy grosze do tematu czy można manipulować wizerunkiem czyjejś osoby w określonym celu.Można .Jest to niezwykle łatwe.Począwszy od niekorzystnych ujęć podczas filmowania delikwenta,poprzez wybieranie wypowiedzi niezbyt korzystnych dla ofiary(każdemu coś "się chlapnie"), celowe przekręcanie wypowiedzi ,ustawienie rozmówcy pod z góry zamierzoną tezę. Respondent przedstawiony jako osoba o negatywnych cechach charakteru.Do tego na końcu "stosowny " komentarz dziennikarza.Powienien być bezzstronnym podsumowaniem, jest natomiast sugestywny i ma za zadanie nie zmuszać już nikogo do wyrobienia sobie własnego zdania na da dany pogląd/osobę.Jest to gotowiec z jasnym przesłaniem-bohater materiału to brzydki oszołom,idiota,ksenofob itd. Nie ma sie co czarować:J.Kaczyński i PIS z wielką dbałością jest tak właśnie pokazywany a wszelkie próby odczarowania przez nielicznych dziennkarzy nie zmieniają stanu rzeczy. Należy zwrócic uwagę jak inną metodą filmuje się rządzących.Ładne kadry,życzliwy ton dzienni karza,ewentualne wpadki które zgrabnie sie rozmywa i umniejsza. Kto ma media ten ma władzę.Póki zaś Donal Tusk i Platforma są wygodne dla włascicieli stacji ,dopóty bedzie rządził choćby popełnił masę błędów.Nie ma sie co czarować:zabraknie Kaczyńskiego znajdzie się kolejny "mąciciel" i szkodnik. Łaska mediów skończy się wówczas gdy przyjdzie ktoś kto spełnia w większej mierze oczekiwania ich wlaścicieli.Do tego czasu premier może spać spokojnie choć już nie tak jak jeszcze dwa lata temu.

Gość mykonos
" 09:14 antywybory Widzę, że po prostu nie jesteś w stanie zrozumieć, że są tacy ludzie jak ja, którzy nie wierzą politykom i dlatego na nich nie głosują. Powtarzam, że nigdy na wyborach nie byłam." to prawda, on nie jest w stanie zrozumieć nawet najprostszych rzeczy, ot przygłup

Gość zapytajnikRazy2
a Pis co ma do zaoferowania?zakaz aborcji nawet w przypadku gwaltu?finansowanie kosciola z naszych pieniedzy,nawet jak jestes niewierzacy,czy moze bezstronny kaminski jako szef cba?Patologia jak w PO,jednak w gorszym opakowaniu.

Gość mykonos
a PO nie finansuje kościoła z naszych pieniędzy? nawet SLD finansowało, więc dlaczego tylko PiSowi to zarzucasz?????? :o

Gość ggergwe
03:17 [zgłoś do usunięcia] W bulu i NADZIEJI NA LEPSZE CZASY CIAGLE GLOSUJEMY NA PLAFORME I POpieramy NASZEGO WSPANIALEGO MUNDREGO Z MANIERAMI PREZYDENTA ! Z poważaniem Wyborcy Jedynej słusznej Partii PO! Wodzu Donaldzie PROWADŹ NAS! Dla Ciebie zapłacimy większy podatek, bedziemy dłużej pracować! Byle nie rządził wstrętny KACZOR ! Nawet jak chce obniżyć nam podatki i wiek emerytalny !! NIE BO BEDZIE WOJNA Z ROSJA WYSTRZELA W NAS RAKIETY ! BEDZIE BARDZO ZLE ! WODZU DONALDZIE SWIETOBLIWOSCI NASZA ! DA CIEBIE WSZYSTKO! Dobre ! :D

Gość TEMU GŁOSUJĄ ...
bo POlaczki to taki tępy rud... A głos mądrch POLAKÓW jest ciagle zagłuszany i wyśmiewany przez obce media które robia wszystko by jak najwiecej czesci spoleczenstwa wmowic ze to co mowia ludzie którzy rządaja kraju suwerennego, silnego to debile i idioci... Dlatego pajace głosują na PełO..albo palikmiota... BO takiemu d*** nic wiecej nie potrzeba jak ochlać sie piwa przed tv, jakies glupie talk show w tvn obejrzeć, zapalic trawke... takie BYDŁO wychowali nam w POlsce !

Gość WYBORCA ...
WYMARZONE PARTIE W SEJMIE KTÓRE ZAPEWNIĄ W KOŃCU KONKRETNE RZĄDY DLA DOBRA POLAKÓW TO: PiS, Nowa Prawica/ Prawica RP, Polska Partia Pracy (PPP), PSL. WYKOPAĆ RAZ NA ZAWSZE ZŁODZIEJSTWO icale szemrane towarzystwo Z PełO , SLD, pajaca Palikmiota ze zboczeńcami (z całym szacunkiem dla NORMALNYCH homoseksualistó nie afiszujacych sie), ćpunami itd !!!!!!!!! OBUDŹCIE SIE !!! NIE GŁOSUJCIE NA TYCH KLAMCOW ! A DLA LIDZI LEWICY JEDYNYM SLUSZNYM WYBOREM JEST POLSKA PARTIA PRACY BO JEST TO PARTIA IDEOWA , PRAWDZIWYCH LEWICOWCOW!

Gość LOOOOOOOOOOOOL
Widzieliście dziś Donka jak stał na baczność przy hymnie germańskim na meczu szwaby-Grecja? hehe:classic_cool:

Gość TUSK DO WORA
WÓR DO JEZIORA

Gość nie ma lepszej partii niz PO
przeciez nie PIS:):):):):)!

Gość kiepska
Pisowski MATOLE to ty jestes matołem

Gość steffano italia
kto matołem się urodził, zapewne matołem umrze