Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomysl na wieczor

Pomysl na wieczor...

Polecane posty

Gość Pomysl na wieczor

Hej! Wczoraj moja kobieta powiedziala, ze kazdy dzis wieczorem ma zrobic niespodzianke (zwiazana ze sprawami lozkowymi) ona mis ie wydaje ze zalozy nowa bielizne, lub gorset i zatanczy... a co ja mam zrobic? doradzcie, prosze bo nic nie przychodzi mi do glowy...

Gość andrzejzlotopolski
zależy gdzie się widzicie ale przygotuj winko jakieś świeczuszki możesz wymyśleć jakąś ładną pościel:) Jak umiesz gotować to ugotuj coś to opierdolicie coś na ciepło przed bzykaniem:)

Gość znawcatematu1
ale ty glupiutki jak kobieta to mowi to znaczy bys zaprosil kolege kazda marzy o dwoch mezczyznach w lozku jakbys ty chcial jakiejs odmiany w lozku i to zaproponowal kobiecie to wiadomo, ze mialbys na mysli fajna jej kolezanke i sex w trojkacie nie sluchaj tych co kaza kupowac wino, swieczki, robic kapiel, masaz i inne pierdoly bo to jest na poczatku dziennym przeciez zadna to atrakcja, robi sie tylko romantycznie a skoro kobieta chce wlozyc gorset, skoro chce ci zatanczyc, to chce czegos ostrego, namietnego, mocnego uderzenia, a nie wina i rozmow przy swiecach. albo lec bo zestaw wibratorow i bierz ja na 3 dziurki na raz sam, tak jak ja to robilem: ona na pieska robi mi loda, ja jej od gory w dupke jeden wibrator, ona sobie od dolu w cipke drugi wibrator. podobno orgazmy nieziemskie miala. no albo lec po kumpla, i wtedy bedzie git :)

Gość Pomysl na wieczor
mieszkamy razem. kolacja, hm, pytalem sie wczoraj ale chodzilo bardziej juz typowo o lozkowe sprawy nic nie przychodzi mi do glowy, myslalem masaz z olejkiem ale to ma co chwile, wiec co to za niespodzianka

Gość andrzejzlotopolski
Generalnie nie jestem przekonany do tego zeby moi koledzy zwiedzali dziurke mojej dziewczyny, chodz z drugiej strony kobieta moze tak samo marzyć o takim trójkącie jak facet o akcji z dwoma dziewczynami:)

Gość znawcatematu2
Przyprowadź dwie chętne koleżanki - na pewno ją zaskoczysz!!!

Gość Pomysl na wieczor
powaznie sie pytam a nie jakies trojkaty itd

Gość andrzejzlotopolski
Facet jest na zgóry przegranej pozycji, duzo cieżej wymysleć coś strikte erotycznego z podtekstem. Kobieta włozy bielizne sexi i po sprawie a facet musi kombinować

Gość znawcatematu2
poważnie - to obejrzyj sobie dzisiaj mecz, kup sześciopak i dużą paczkę chipsów....

Gość Pomysl na wieczor
no wiec wlasnie, dla kobiety prostsza sprawa... bo co kolwiek zrobi z tym zwiazanego nam bedzie pasowac:) ewentualnie zostanie ten masaz, ale nic tutaj nie ma co zaskoczy... :/ kurde pomyslcie dla mnie to dzis naprawde wazne zaskoczyc...

Gość andrzejzlotopolski
Myśle ze byla by zaskoczona jak byś się obrzezał :D

Gość andrzejzlotopolski
taki głypi żarcik, sam miałem kiedyś takie problemy czasem co wymyślać

Gość Jestem kobietą :-)
To wiem coś o tym. Chcecie chłopaka wkręcić? Czy się ponabijać? myślicie że kobieta byłaby zadowolona jakby przyprowadził drugiego faceta a tymbardziej kobietę? Jesteście nienormalni, myślcie głową a nie jajami. Współczuję waszym kobietom. Ja dziękuję za takie niespodzianki. A wracając do tematu, jak tu ktoś napisał (jeden mądry) kolacja świeczki wino i to jest super, ale oprócz tego jeszcze coś. Np. Gra w karty ale nie zwykła, tylko w rozbieranego np. Oczko kto przegra zdejmuje coś z siebie i tak zanim się rozbierzecie możecie się najpierw podziwiać, a potem na końcu będziecie tak rozpaleni że seks będzie nieziemski! Zamiast rozbieranego karą dla przegranego może być zrobienie coś co partner wymyśli (tylko coś związane z pieszczotami! ,nie mycie podłogi :-) )albo odpowiedź na pytanie zadane przez wygranego. Super zabawa a sex po tym boski. Polecam. A i tą kolację przy świecach zjedzcie przed zabawą bo potem może nie dojść do skutku :-) powodzenia

Gość andrzejzlotopolski
Z tymi kartami fajny pomysł:)

Gość Pomysl na wieczor
no karty to juz cos.... ale szukamy czegos jeszczze

Gość znawcatematu2
sześciopak, chipsy, TV

"A wracając do tematu, jak tu ktoś napisał (jeden mądry) kolacja świeczki wino i to jest super, ale oprócz tego jeszcze coś. " :o To ja już wolę koleżankę lub kolegę. Zwłaszcza, że upał taki. A Ty Andrzej dorośnij i przestań zdrabniać-świeczuszki. :o

Gość Jestem kobietą :-)
Do tej gry w karty najlepiej usiąść na podłodze czy dywanie naprzeciwko siebie. Łóżko też może być jeśli macie duże. Co do pytań do przegranej to też muszą być ciekawe z różnymi podtekstami o marzenia seks itd. Masaż też jest ok (ja bardzo lubię)tylko gdzie go wcisnąć. Przed kartami raczej nie bo się tak rozpalicie że do gry może nie dojść, ale jak planujecie długi wieczór to może po grze i seksie. I wtedy może jakaś powtórka będzie:-)a jak nie to masaż zostaw na następny wieczór. Nie wszystko na raz. Jeszcze raz powodzenia. Muszę spadać. Ps. Jeśli skorzystasz z mojego pomysłu to napisz jutro. Nie chce szczegułow, poprostu napisz czy żona była zadowolona z pomysłu. Muszę spadać. Pa

Gość Perwersja to facet
I to jeszcze gej

Gość Pomysl na wieczor
a mozesz mi troche dac wskazowek z ta gra w karty poprostu przedstaw mi zasady gry

Gość Jestem kobietą :-):-)
Umiesz grać w oczko? (jeśli nie poczytaj w necie bo długo by pisać a to naprawdę łatwa gra )No więc każda partia idzie bardzo szybko, nawet nie minutę, krótka gra. No i osoba która przegra partie czeka na karę od wygranego np. Rozebrać coś lub zrobić lub odpowiedzieć na pytanie. No i potem następne rozdanie i znowu kara dla kogoś. Gra super a zanim skończyćie to będziecie tak rozpaleni że sex musi być super! A jeszcze mam taki pomysł że możesz zrobić dwie kostki(takie jak do gry w chinczyka tylko większe)z papieru naprzykład. Na jednej kostce na każdym boku narysować różne pozycję seksualne a na drugiej kostce każdego boku różne miejsca np. Krzesło wanna itp. Co chcecie i co lubicie. Potem jedna osoba rzuca dwoma kostkami i robicie to w takiej pozycji i w takim miejscu. Np po 5 czy 3minuty i zmiana następny rzut kostka. I zmiana pozycji i miejsca. Jak ktoś jest podniecony to super. Bo tu trzeba przerwać i emocje no bo np. Na krześle czy w wannie ciężko wszystkie pozycję wykonać, ale jak ktoś jest napalony to wszystko potrafi. Zobaczycie. Taka odmiana seksu

Gość Pomysl na wieczor
super pomysł... dam znac jutro

Gość Jestem kobietą :-):-)
Jak mogę coś jeszcze doradzić to postaraj się o nastrój. Świeczki ok do tego jakaś nastrojowa cicha muzyka no i płatki róż na pościeli. Wtedy bosko

Vera 🖐️😘 Dlaczego z góry zakładacie, że każda kobieta lubi romantyczną tandetę. A robienie kostek z papieru... Przecież one są dostępne w każdym sklepie z gadżetami i nie kosztują dużo. :o 🖐️

Pomysl na wieczor Hej! Wczoraj moja kobieta powiedziala, ze kazdy dzis wieczorem ma zrobic niespodzianke (zwiazana ze sprawami lozkowymi) ona mis ie wydaje ze zalozy nowa bielizne, lub gorset i zatanczy... a co ja mam zrobic? doradzcie, prosze bo nic nie przychodzi mi do glowy... widziałes kiedys tancerki Go-Go? :O a czy widziałes by je ktos po tancu na kolacje ze świecami zapraszał?😭 Ona ci daje sygnał abyś poleciał ostrzej a ty jej zaserwujesz romantycznego indyka w sosie własnym :O

Gość Miszcz kamóflarzó
jak już niejednokrotnie wspominałem, romantyz skończył się z Kordianem i Chamem, na szczycie Mą Blą podczas transformacji ww. w Wallenroda czy jakoś tak 🖐️ Kochanie :D 😘 Veru :) 🖐️

Oj, oj, oj. :D Chyba się nie popłaczesz. :D To dla ciebie dziwne, ze kogoś bawią takie ceregiele trącące scenami z kiepskich komedii romantycznych tudzież harlequinów Nory Roberts (muszę się przyznać, że jeden z nich był moją lekturą toaletową)? :D Nie wiem czy ktoś mnie kochał ani ja sama nie wiem czy kogoś kochałam, ale szczerze mówiąc - mężczyźni z którymi bywałam wykazywali większą inwencję twórczą zamiast powielać te same nudne pomysły oklepane jak tyłki łatwych dziewcząt. :) Konkluzja: niektórzy nie lubią tanich, romantycznych scenek. :)

Gość Pomysl na wieczor
V43 to jak jestes taka madra to co bys zrobila na moim miejscu?

Gość No to kup w sklepie
I spadaj. Kobietka super pomysł, masz coś jeszcze ?