Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomysl na wieczor

Pomysl na wieczor...

Polecane posty

Gość Miszcz kamóflarzó
Jak konkluduję pytanie Veru skierowałaś do Perw ? Tak tylko się upewniam ;)

Tak, do Perwusi. :D Mam nadzieję, ze się nie obraziła za mojego nocnego sms'a i jeszcze mnie troszkę lubi. :D

Gość Jestem kobietą :-):-):-)
Tak mam jeszcze coś, ale to pewnie nie każdy ma możliwość no i dziś za zimno brr ! Sex na plaży jest super, najpierw jakiś kocyk szampan truskawki z bita śmietaną, no a potem samo się rozwinie. Boski romantyczny wierczór ach :-) dobra spadam do pracy

Pomysl na wieczor V43 to jak jestes taka madra to co bys zrobila na moim miejscu? Jasne że mam :classic_cool: wystarczy wino dobrej marki spijane z jej płatków :P indyka zostaw na śniadanie :P

Gość Kobieto dzięki
Za pomysły, chyba wszystkie wykorzystam, no może nie jednego wieczoru :-) mam nadzieję że zaskocze moją ukochaną. Ps. Jak przyjdzie ci do głowy jakiś pomysł napisz coś jeszcze kiedyś, będę tu zaglądał

Gość jak panna ma takie
wymagania, to zorganizuj afrodyzjaki albo marychę, ponoć lepsze odczucia, intensywniejszy sex

Gość Phi wino z płatków
A to dobre :-) sama to wymyśliłas? Spróbujcie się napić wina z płatków, ha ha stokrotki czy róży? Ale jaja

Gość jak panna ma takie
to co proponuje kobieta jest bardzo przewidywalne, każdy już gdzieś to kiedyś widział i przezył

Gość Pomysl na wieczor
GRA W OCZKO moze ktos wytlumaczy, bo czytam w necie i nie bardzio rozumiem :)

Gość hellohello000
Pomysl na wieczor może weź ją pod prysznic, w ubraniu ;> na pewno będzie zaskoczona a i wrażenia faaaajneee

Gość chromatynka
Jakiś czas temu na chomiku widziałam książkę 69 gorących zabaw dla par, czy coś w tym stylu... Tam jest kilka fajnych propozycji. Możesz np kupic takie pisaki do pisania i zlizywania z ciala, albo takie kosci do gry wstępnej (jedną losujesz miejsce np usta, a druga czynność np podpryzanie), albo bieliznę z cukierków. Jest tego mnóstwo!

Gość gość
Najlepszy pomysl na wieczor to wizyta w Night Club Coyote Warszawa – nie potrzeba wiecej slow. Zreszta sam zobacz na stronie http://coyotenightclub.pl sprawdzone! Dobry humor gwarantowany