Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normalna na kafe

Jak nożna być IDIOTKĄ i mieć dzieci po 40-stce???

Polecane posty

Gość Normalna na kafe

Jw. Jak możecie w takim wieku rodzić dzieci i robić im krzywdę? Jak dzieci skończą podstawówkę, będziecie zbliżać się do 60-siątki, będziecie stare.

Gość MonikaDddd26
ale za to szybko odziedziczą majątek :D

Gość normalna to ty chyba jednak
Nie jesteś skoro obrażasz innych.

Gość i po jaki kij zakladasz
taki topik? Idz do czterdziestek i im "wygarnij" :D:D:D:D

Gość Normalna na kafe
A czemu mam nie zakładać? Są głupie, stare, mogą urodzić chore dzieci i nigdy nie wrócą do wagi sprzed ciąży. Ohyda.

Gość bonjourrrrr*
Zgadzam się z autorką 🖐️

Gość i ja się zgadzam
po 40-tce nie zdecydowałabym się n dzieci

Gość MonikaDddd26
Po prostu przyszła leczyć kompleksy, poczuć się kimś lepszym :D bo autorka na pewno jest młoda. Sens miałby ten topik jakby sama była po 40stce, a tak to ma spaczony punkt widzenia, który się zmieni z chwilą gdy sama przekroczy ten wiek i nagle się okaże, że wcale nie czuje się staro :D. Głupia siksa i tyle :D. Sama jeszcze o tym nie wie, ale z czasem zmądrzeje :D.

Gość jeszcze w maju wygramy
autorko ja też nie wiem jak NOŻNA :p

tylko idiotka może tak uważać:) jest tu topik dla takich mam po 40 idź tam i sie ich zapytaj :) będziesz miała odpowiedź z pierwszej ręki dlaczego są takimi idiotkami:)

Gość 765871
a co cie obchodzi w jakim wieku kto rodzi dzieci??? jak chcesz to rodz sobie w wieku 20 lat i w ogóle rób co chcesz a nie czepiaj się innych. Osobiście wolałabym matkę starszą a nie jakąś małolatę która wyglada jak moja siostra a nie matka.

Gość moja ciocia-a raczej ciocia/ba
a raczej ciocia/babcia, liczac jej wiek wyszla za maz dopiero po wojnie, a miala wtedy juz 40 lat. Pierwsze swoje dziecko urodzila majac lat...uwaga...42, a potem byly jeszcze dwa kolejne :P wszystkie zdrowe, wszystkie zdazyla (w raczej - zdazyli, bo o mezu przeciez nie piszemy) wychowac, a sama w dobrym zdrowi dozyla 90 lat!

Gość no i ???
no tak bo 40 lat to tylko trumnę sobie kupić i czekać na śmierć...

Gość ..........................caAB
zobaczymy co autorka bedzie pisac/mowic jak sama dozyje tego wieku ;) ZAPRASZAMY wtedy tutaj ponownie ;)

skoro jeszcze mogą i świadomie chcą to co komu to przeszkadza? a mając 60 lat mogą doczekać się już wnuków bo ich dzieci będą zbliżać się do dwudziestki a nie kończyć podstawówkę ;P p.s. widocznie 40-stki nie boją się że jak przyjdą po swoje dzieci do szkoły ich koledzy będą wołać "jola babcia po ciebie przyszła" ;)

Gość moja ciocia-a raczej ciocia/ba
a moze to mama autorki zaszla w ciaze i coreczka - malolata zrozumiec tego nie moze, ze rodzice wciaz "TO" robia????! :D

Gość dm gn
Jak dzieci skończą podstawówkę, będziecie zbliżać się do 60-siątki hahahaha ty się w ogóle nie mnóż bo liczyć nawet nie umiesz debilu. Moja kuzynka urodziła pierwsze dziecko w wieku 38 lat. teraz ma 40. ma 170 wzrostu, waży z 55 kilo. jakbyś ją zobaczyła to by ci oko zbielało. Tylko, ze ona mieskza w Hiszpanii, z mężem wziętym architektem, są superszczęsliwi i im się wiedzie doskonale. Nie miałabyś raczej szans nawet ich spotkać. Znam taką laskę o poglądach podobnych- jak był ślub brytyjskiej pary rok temu to paplała "jacy oni są starzy".. itp. laska jest jakimś znajdurem, co mama zrobiła w wieku późno nastoletnim z jakimś pijaczyną pspod wałbrzycha. Wychowana przez dziadków ( itak widzisz ze starymi się chowała) bo mamusia szukała w tym czasie chuja do dupy nowego. Psychikę ona ma zjebaną, w genach syf, nikt jej nie lubi. Czy taki wariant jest lepszy? Bo ja bym wolała mieć np. starszą, bogatą mamę, o unormowanej pozycji społecznej niż jakąś siksę co zrobiła bezmyślnie bachora po pijanemu.

to chyba najprawdopodobniejsza wersja :) małolata się piekli że już nie będzie pępkiem świata i będzie musiała dzielić się wszystkim z jakimś bachorem zapominając że to brat lub siostra traktując jak intruza

Gość a ja bym to oll...
a ja sie zgodze z autorka tylko bym to ujela inaczej. dojrzala? nie chodzi o skrajnosci, zeby rodzic jak sie ma 18 lat. ale mysle ze max 30 to jest norma. Chodzi nie tylko o kontakty z dziećźmi potem, ale również o to ze zdrowie w starszym wieku po prostu szwankuje, co tu duzo gadac. Ja urodzilam majac 25 lat i jesli w ogole bede jeszcze rodzic to na pewn nie pozniej niz w wieku 30 lat. jedyny plus to taki ze dzieci nie maja problemu z dziedziczeniem majatku jak ktos wspomnial bo dorastaja i juz..po rodzicach..

Gość a ja bym to oll...
i od razu zAMIAST pisac sensowne komentarze bedziecie podawac przyklady 18-stek ktore patologiczne rodziny tworza. a nie znacie zadnych 40-stek ktore sa patologia i maja male dzieci??/ no wlasnie...

Gość Niuniulkai
Weście się uspójcie autorka ma troche racji dlaczego te nasze kochane panie chcą miec dzieci po 40 bo kariera kiedyś była ważniejsza i teraz poczuły instynkt macierzyński ? DZIWNE Dzieci pozniej w szkole się wstydzą swoich starych mam gdy inne opowiadają ze ich mamy urodziły gdy miały 25 lat , są młodse pełne życia energi pamiętają jeszcze młodzieńcze lata ponieważ wkoncu same nie są stare.

Gość Niuniulkai
jakoś na tym wątku są kobiety po 40 które widać po opiniach przeklinają gorzej niż nie jedne nastolatki i wy mówicie ze 20 latki sa gorszymi rodzicami ? Wiadomo musicie się jakoś wyżyć dowartościować bo jak kobieta ma 18- 20 lat to nie może być dobrą matką .

Ja wcale nie myślę ,że kobieta w wieku 20 lat jest zła matką. Nie ważne w jakim jest sie wieku ....jak jest się złym człowiekiem to wiek nie ma tu nić do rzeczy.

Gość Niuniulkai
Własnie nie ważne czy się ma 20 lat czy 40 ( nawet po 40 może się zdażyc wpadka) ważne by być dobrą mamą i umieć ponosić konsekwencje swoich decyzji i kochać maleństwo z całych sił

Gość Nie liczy się wiek
a to co ma matka w głowie, nie raz 16 latka może być lepszą matka niż ta idealna 28 latka, a nie raz 40 letnia matka dożyje i zobaczy więcej niż ta, która zaszła mając 20. Nikt nigdy nie wie co go czeka.

"Normalna na kafe Jak nożna być IDIOTKĄ i mieć dzieci po 40-stce??? Jak możecie w takim wieku rodzić dzieci i robić im krzywdę? Jak dzieci skończą podstawówkę, będziecie zbliżać się do 60-siątki, będziecie stare." hmmm... 20 lat do podstawówki ... chyba że ty autorko przez 20 lat nie moglas podstawowki skonczyc :)