Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mambaaaaa

Koszty weselne..

Polecane posty

Gość Mambaaaaa

Hej wam. chciałabym się was zapytać o aktualne koszty wesela ile was wyniosło i na ile osób:)? ?

Gość Mamabaaaaa
Wow aż tyle. U mnie bd ok 180 osób nie mogę zmniejszyć liczyby osoba rodzina tu i tam dużą:(

Bo wiesz moja siostra jeżeli zaoszczędziła na jednym to wydała więcej na drugie;P Np. za miejsce w domu weselnym zapłacili 120 zł od pary,no ale to było trochę po znajomości;P no a za to na sukienkę wydała ok 4.5 tys.

Gość Mamabaaaaa
Tyle za sukienkę nie dam:) wypożycze bo twierdzę że po co będę kupować jak to tylko na jeden dzień:)

Gość my braliśmy tylko cywilny ale
za osobę płaciliśmy 100 zł ( bardzo bogate menu mieliśmy), tort 5kg kosztował 200 zł, alkohol ok 400, obrączki robiliśmy z własnego złota robocizna kosztowała 350 zł, garnitur w sklepie firmowym był za pół ceny ok 450 zl z koszulą i krawatem już, sukienka kosztowała mnie 200 zł ( nie chciałam białej tradycyjnej). było 40 osób. wydaliśmy na ślub 6500 zł.

No właśnie sukienkę można wypożyczyć lub odkupić taniej;P wiem że orkiestra dużo ich wyniosła.

Gość sztenke
po co ci ta farsa,przeciez zaraz sie będziesz rozwodzić ,chyba ze lubisz szum wkoło siebie

Gość jestem po śniadaniu
postaw się, a zastaw się - a potem rodzice niech spłacają kredyty do końca życia!

Gość fgtytiuy
a najlepsze ze i tak za 10 lat rozwod, teraz co drugie malzenstwo sie rozwodzi

Gość Mambaaaaa
Up up up

Gość 7_O_P
mówicie że to dużo. Staraliśmy się zrobić skromne wesele. Wielkość - 65os. Wszystko kosztowało nas ok 38tyś. Naprawde oszczędnie podchodziliśmy do tematu. Jedynie co, zapewnialiśmy naszym gościom noclegi, a większość była przyjezdna.

Gość kkcke
no i skad wzielas te 38 tys? po jakiego wogole to robic.. kazdy mysli ze milosc na zawsze a za rok juz beda siedzialy na kafe i pisaly "maz sie zmienil po slubie chce odejsc"!! jak sie ludzie kochaja naprawde to niech wezma slub w kosciele i dowidzenia, a nie zabawy za 38 tys