Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andziaa2

Jaką piosenkę wybrać

Polecane posty

Robię filmik na yt dla taty jaką piosenkę wybrać?? Nie chce jakieś tam nie boje się gdy ciemno jest bo mi się po prostu nie podoba. /macie jakieś propozycję??

No właśnie w tym tkwi problem że tyle tego jest że nie wiem... i niektóre powychodziły mi z głowy...

Tylko że rodzice za granicą zawsze jak rozmawiam z mama na skype to jest i tata także nie ma jak już o tym myślałam :P

Gość Apasz24
Pewnie zna języki Twój tata...moja piosenka pasuje idealnie !!!!!

Gość Apasz24
ho's that riding in the sun? Who's the man with the itchy gun? Who's the man who kills for fun? Psycho Dad, Psycho Dad, Psycho Dad. He sleeps with a gun but he loves his son Killed his wife 'cos she weighed a ton. Psycho Dad, Psycho Dad, Psycho Dad. A little touched or so we're told Killed his wife 'cos she had a cold Might as well she was gettin' old Psycho Dad, Psycho Dad, Psycho Dad. He's quick with a gun And his job ain't done. Killed his wife by twenty-one, Psycho Dad! Who's that riding in the sleigh? Who's that firing along the way? Who's roughing up bums on Christmas day? Psycho Dad, Psycho Dad, Psycho Dad Who's the tall, dark stranger there. The one with the gun and the icy stare. The one with the scalp of his ex-wife's hair! Psycho Dad, Psycho Dad, Psycho Dad! Who's that riding across the plain? Who's lost count of the wives he's slain? Who's the man who's plumb insane? Psycho Dad, Psycho Dad, Psycho Dad He's a durn good pa, but he hates the law. He's likes to eat it raw, He's Psycho Dad!

Gość Szukam pracy :::::::::::::
wybiez KOKO KOKO EURO SPOKO

Gość hilda klops
lana del rey - my old man is batman czy jakos tak:d

Gość Apasz24
Jak to nie pasuje ??? Zobaczysz ubawi się :D Jak ma jakiekolwiek poczucie humoru

O jakiej tematyce podziekowanie,historia rodzinna,o jego zyciu i zainteresowaniach Albo o czyms innym bo aby ci doradzic musze znac troszke tematyke filmiku czy muzyka wesola czy melancholijna ,ktora ma cos przypominac, czy jakas inna.

Gość Apasz24
PSYCHO DAD !!!!! PSYCHO DAD !!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Kiedyś pamiętam słuchał akcent a i jakiś tam innych wykonawców. Filmik będzie razem ze zdjęciami czyli wspomnienia :)