Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytytyty

czy z takim cellulitem mozan chodzic w krotkich spodenkach? ZDJECIE

Polecane posty

Gość sztenke
ja bym nie radził

Gość Kainnna28
moze lepiej nie zakładaj bez obrazy :/

Gość reetrete
a co masz chodzić w upał w długich gaciach i się pocić tylko dlatego, że masz trochę cellulitu? ciężko w dzisiejszych czasach, z tak sztucznym żarciem nie mieć cellulitu widziałam wiele lasek, które miały cellulit, a dumnie kroczyły w krótkich batkach albo kieckach i niejeden mężczyzna by uznał, że są piękne bo były zadbane, ładnie ubrane, uśmiechnięte noś dziewczyno krótkie gatki i miej w tyłku zawistne babsztyle, które będą Cie oceniać krytycznie tylko kobiety zwracają na takie rzeczy uwage i się naśmiewają

Gość sztenke
nie tylko kobiety,faceci najczęsciej komentują to zwrotem fuuuujjjjjj

Gość ytytyty
jestem swiadoma tego ze nie wyglada to najpiekniej, ale wlasnie nie chce meczyc sie w upal w dlugich spodniach. poza tym jestem szczupla, dbam o siebie, ale nie potrafie sie pozbyc tego dziadostwa i patrzac na inne dziewczyny wydaje mi sie ze nawet te przy kosci maja mniejszy.

Gość dm gn
popieram, ze tylko złośliwe i głupie baby na takie coś patrzą, jak ja widze laskę z cellulitem to myślę sobie, normalna laska, źle to nie wygląda, demonizowany problem. Gdyby więcej było takich dziewczyn to może bym sama założyła spodenki- na razie jednak mam opory-i niesłuznie- kiedyś wszystkie baby miały cellulit, łaziły i nikt na to nie patrzył

Gość NeskaVe
A daj spokoj, jak Tobie to nie przeszkadza to co Cię zdanie innych w tej kwestii interesuje? :) Chodź, co.. łiła ma Ci się zapocić?

Gość reetrete
to znaczy, że są prostakami i idiotami wartościowy facet nie komentuje jak mu się nie podoba i tyle wiesz co to kultura? dlaczego ona ma się pocić w długich gaciach, bo Ty nie chcesz dupnyyyy pan oglądać jej cellulitu? to się nie gap idioto

Gość ytytyty
a panom proponuje spojrzec na wlasne nogi, bo cellulit u mezczyzn jest coraz bardziej powszechny :P

Gość do retere...
czy jak ci tam :O weź ty dziewczyno sie ogarnij celulit zaleta nie jest i jesli ma sie go w takim stopniu to normalna NORMALNA dziewczyna nie zalozy krótkich spodenek!!! Mozna ubrac spodnice przed kolano badz jakies szorty dłuzsze Przeważnie z takim cellulitem na wierzchu widzę gówniary co to ubrac sie nie potrafia i na dodatek maja mega obcisle bluzki i po dziesiec fałd po bokach

Gość NeskaVe
Cellulit u facetów? Przecież to tylko babska przypadłość, odpowiedzialny za niego jest żeński hormon..

Gość reetrete
autorko noś krótkie spodenki jak masz ochotę jeśli TOBIE przeszkadza cellulit to możesz robić sobie peelingi z kawy i pić dużo wody oraz zielonej herbaty - to naprawdę pomaga ale zdanie innych miej w tyłku, naprawdę szkoda życia, jest zbyt krótkie by je podporządkowywać idiotom, którzy z racji zwykłej, naturalnej cechy określają człowieka mianem "fuj" po prostu żal czasu na takich idiotów

zainwestuj w krem antycellulitowy i masaże drenujące u profesjonalisty a potem chodź w szortach tak to nie ma sensu........

Gość aaaaaaarwena
a nawet jesli nie cellulit to piwne brzuszyska, zalane mordy, kurduplowaaty wzrost, beznadziejne ciuchya ahh dlugo by wymienieac ;) ale tacy komentuja jak sa w grupie wtedy taacy odwazni ;)

Gość NeskaVe
Aaa i jeszcze jedno: spróbuj BANIEK CHIŃSKICH, tzn. masażu nimi :)

Gość sztenke
sretere nie słuchaj tych co ci mówią,ze nikt na to nie patrzy ,to mówia ci co maja taki sam cellulit albo gorszy,niestety wyglada to okropnir i wrecz ohydnie,ale tez zalezy komu sie chcesz podobać ,jak obszymórkom to tak,mozesz chodzić w krótkich gaciach

Gość reetrete
no a co z tego, że noszą krótkie batki i mają pępki na wierzchu? ich sprawa! mają prawo być jakie chcą co Ci do tego?? kiedy wreszcie pojmiecie, żeby zając się własnymi doopskami? a nie cudzymi? ja idąc ulicą nie rozglądam się niczym terminator i nie analizują każdego cm ciała innych pieszych człowiek to coś więcej niż pomarszczona skóra na udzie Hitler też ludzi dzielił na fuj i normalnych ze względu na cechy niezależne o nich niby go określacie zbrodniarzem, draniem a sami jesteście podobni ok, może inna skala ale tak właśnie - mówicie na kogoś "fuj" jak gdyby nigdy nic z powodu kuźwa cellulitu! jeszcze autorka pisze, że dba o siebie,. nie jest otyła, a Wy dalej nie ma prawa chodzić w krótkich spodniach bo Wam się jej nogi nie podobają to po co się kooorwa gapicie? autorko chodź w mini na złość takim debilom :o

Gość Wiollkka
:D kto co lubi! Dla mnie to obrzydliwe! Sama mam cellulit i unikam krótkich spodenek. Mankamenty urody próbuje jakoś ukryć. Zatem ja nie polecam się tak ubierać. Jest dużo fajnych sukienek na upały takie przed kolanko,sama mam kilka na takie upały.

Gość ytytyty
w sumie macie racje, nie bede sie przejmowac zdaniem innych, no coz nie jestem idealna, ale Bogu powinnam dziekowac za to ze w ogole mam nogi i moge chodzic, bo niektorzy rodza sie bez nog, albo nie moga chodzic i cale zycie musza spedzic na wozku, to jest dopiero problem i tragedia a nie jakis cellulit

Gość Tomek romek
może . To nie jest obrzydliwe . Obrzydliwe są otyłe laski ważące 105 kg , ktore chodza w mini a cellulit to natura , na to sie nie ma wpływu . ale powiem wam ze otyłe uberajace sie seksownie, tez moga byc atrakcyjne .

Gość Tomek romek
tyle ze aguilera nie waży 105 kg na tym zdjeciu tylko może 70 kg To drobna roznica

Gość reetrete
ps dodam, że sama z cellulitem takich problemów nie mam, pomogły mi peelingi z kawy, woda itd ale np. przyznaję mam małe halluksy i co? kooorwa cały czas się ktoś gapi na moje nogi ja pierd%$^^%$ nie da się przejść w klapkach bo zaraz te idiotyczne spojrzenia kiedy ludzie się wreszcie zainteresują sobą, a nie wiecznie innymi? wyszukiwanie w innych dziwnych cech czy wad tylko po to by pocieszyć swoje zwiędłe, zakompleksione ego tak sobie myślę, co mają zrobić osoby, które mają zaawansowane halluksy? oni to już w ogóle mają przewalone bo każdy się na nich gapi jakby byli nienormalni a czy oni na własne życzenie mają to? raczej nie ja nigdy nie nosiłam szpilek, noszę w domu specjalne aparaty na halluksy i i tak trochę mam i dzięki takim ludziom, którzy się gapią jak na małpę w zoo mogłabym popaść w kompleksy na szczęście nie biorę tego do siebie, to problem tych, którzy się gapią

Gość sztenke
jak dla kogo,a jak dziewczyna chce się podobać ,a chyba chce skoro zamiesciła takie zapytanie to ja bym na jej miejscu nie afiszował się z czymś takim

Gość do retere...
tak patrze jak inni wygladaja TAK JAK KAŻDY I TY MI NIE WMAWIAJ ZE SAMA LUDZI NIE OBCINASZ czlowiek ma to w naturze :O jak widzę grubaske w obcisłych ciuchach to jest to dla mnie obrzydliwe ani to ładne ani seksowne ale kazdy ma rozne zboczenia

Gość dm gn
ludziska zawsze będą się gapić i szukać dziury w całym. zwłaszcza jak to "całe" wygl ąda całkiem nieźle. Wtedy przewalone.

Gość fdsfds
tak , ale aguilera chodzi w legginsach a nie w krótkich spodenkach .. w spodenkach juz by nie wyglądała tak seksownie