Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytytyty

czy z takim cellulitem mozan chodzic w krotkich spodenkach? ZDJECIE

Polecane posty

Gość reetrete
wyobraź sobie, że mam w nosie jak ktoś wygląda owszem, np. zachwycę się fajną bluzką i spytam gdzie ją ktoś kupił ale nie oceniam nikogo pod względem jego cellulitu, czy zeza, albo innych "negatywnych" właściwości każdy ma prawo być sobą ludzie to coś więcej niż ich "opakowanie" ale tobie cięzko to pojąć bo widocznie jesteś taka jak piszesz aż do szpiku kości

Gość dm gn
ja myślę, ze walczyć z tym można dla siebie- ot rutynowo- pić wodę, zieloną herbatę, robić masaże, trochę ćwiczyć. Wiadomo, ze kurewstwo nie zejdzie z dnia na dzień, wiadomo, ze przerwa tygodniowa- dwu- i pwróci jak bumerang. Zatem walić opinię i już!

Gość reetrete
a wiecie ile młodych osób popełniło samobójstwo przez to, że czuli się brzydcy, szkaradni i byli szkalowani przez innych? nie rozumiecie, że jeden ma w nosie, że jest oceniany, a drugi bardzo może przeżywać, że ktoś się gapi na jego cellulit, czy odstające uszy, albo gruby nos - a on nie może nic z tym zrobić, nie wybierał sobie wyglądu

Gość sztenke
kurwa dziewczyna zadała pytanie czy taki cellulit nie wywoła wstrząsu na ulicy ,a nie jak to leczyć

Gość dm gn
no, właśnie... a wygląd to wygląd i nawet jak jest fany to itak przeminie, nie można popadać w kult ciała

Gość reetrete
no i dostała odpowiedź niech nosi jakie chce spodnie a zdanie innych ma w.... a jeśli ma to zmieniać, to dla siebie, nie dla innych

Gość fdsfds
w legginsach nie widać tłuszczu , tylko kobiece kształty i zaokrąglenia .. A jak taka aguilera założy shorty to na pewno wyglądałaby gorzej .

Gość dm gn
a jak ma ochotę akurat założyć spodenki? lażą w szafie i leżą? spodenki wiadomo- wygodniejsze od spódnic, no i do spódnic już nie każde buty blablabla... niech zakłada .

Gość sztenke
tak tylko jej bardziej chodziło o to czy taki cellulit nie wywoła negatywnych komentarzy ,bo to że moze nosić sobie spodnie jakie chce to wie kazdy,a kult ciała niestety istnieje i istniał bedzie ,a dziewczyny ,które nie zostały obdarzone przez nature w jakiś szczególnie pozytywny sposób,powinny nadrabiać ubirem mankamenty i wtedy to jest jeszcze do przyjecia ,anie grube lochy w legginsach ,balerinkch i obcisłych bluzeczkach spod których wylewa się tłuszcz,a ci którym sie to podoba to jest margines w granicach błedu statystycznego

Gość Tomek romek
calulit nie jest problemem . Problemem jest wasza psychika ..

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
oczywiscie ze mozna!! prawda jest taka ze 99% kobiet ma celullit, maja go nawet nastolatki, trzeba olewac co mysla inni i zyc jak sie chce a nie czy wypada czy nie wypada

Gość ytytyty
jesli chodzi o spodnice to ich po prostu nie mam i nie mam kasy na to zeby kupowac i kompletowac cale stroje lacznie z butami, a poza tym jakos do mnie nie za bardzo pasuje. za to mam fajne spodenki dzinsowe, ktore sa wygodne i do wszystkiego pasuja.

Gość Tomek romek
celulit nie jest problemem . Problemem jest wasza psychika .. Aguilera wie jak wyglądać zniewalająco mimo nadwagi .

Można, życie jest za krótkie, by się przejmować pierdołami. Po co robić sobie pieczarkarnię w długich portkach jak sa upały.

Gość można czemu by nie
jak Ci to nie przeszkadza, to nikomu nic do tego, kiedys ludzie nawet nie wiedzieci ze takie coś jak cellulitis istnieje, teraz jakas obsesja, kremy, bańki srańki, kase komuś nabijać - bo normalnie cellulitis to choroba śmiertelna. W reklamach kobity wyfotoszpowane ze aż strach, wyglądają jak lalki, plastiki. ważne jest zdrowie, rodzina , miłość, praca a nie takie bzdety jak skórka pomarańczowa też mam i co z tego, mam sobie nogi amputować? Miałam go nawet jak ważyłam 43 kg przy wzroscie 160. Wyluzujcie troche. mnie przeszkadza tylko jak ktoś śmierdzi :/ a tak to mi obojetne co kto nosi, co maluje a co sobie wyrywa albo przyczepia, jego sprawa

Gość reetrete
jak można określić drugiego człowieka "grubą lochą"?????? a skąd wiesz czy ta "locha" nie jest nią bo ma problemy hormonalne? albo cierpi na jakąś chorobe i musi brac leki sterydowe? poza tym czy ta "gruba locha" nie ma prawda ubrać czegoś co JEJ się podoba? czy Ty farbujesz kłaki na kolor który podoba się Tobie czy innym? jak 100 osób powie Ci, zetnij się na łyso to to zrobisz? dlaczego ona ma rezygnować z ubrań, które jej się podobają bo Ty tak chcesz?

Gość sztenke
nie cellulit to zaden problem wręcz powinno sie zabraniać go usuwać ,co ty człowieku pierdolisz

Gość sztenke
widocznie problemy hormonalne to choroba narodowa w polsce ,usa,i wielu innych hahaha

Gość reetrete
ludzie! zacznijmy być sobą! ja sobie wczoraj kupiłam klapki japonki i mam w doopie, że ludzie się gapią na moje halluksy związałam też włosy w kucyk i mimo że mam odstające uszy, to jestem zadowolona, bo mi tak wygodniej a co ktoś inny powie - mam głęboko w poważaniu jedynie mi przykro, naprawdę przykro, że tylu ludzi jest tak wrednych i traktuje innych jak rzeczy i tyle osób przez nich cierpi!

Gość sztenke
wszystkie kobiety które o siebie nie dbaja zwala na wszystko bo im sie po prostu dbać NIE CHCE!!!

Gość Tomek romek
problem polek nie jest celllulit , a to ze nie wiedzą jak sie ubrać .. Sa przecież laski z super ciałem w naszym kraju , ale wyglądają jak zakonnice , bo nie wiedzą jak sie ubrać .

Gość reetrete
tak, jak ktoś waży nie wiem 100kg to niekoniecznie chodzi o niedbalstwo czy obżarstwo, ale czasem np. wynika to z tańszych leków na endometriozę, które powodują silny wzrost ciała, wąsik itd ale Ty masz radar w głowie i od razu wiesz, że to po prostu "gruba locha" która nie zasługuje na gram szacunku i na prawo do ubierania się jak chce, bo Ty tak mówisz masz bardzo małe pojęcie o świecie mam nadzieję, że ciebie nigdy nie dotknie jakaś choroba, która sprawi, że będziesz tak wyglądać i inni będą się na Ciebie gapić jak na małpe w zoo

Gość dm gn
a ty kolego jak o siebie dbasz?

Gość ytytyty
moge wstwic wam zdjecie w tych spodenkach, ale jest kiepskiej jakosci i nie widac cellulitu na nim, ale pogladowa moge wam pokazac ze nie jestem 100kg locha

Gość reetrete
ytyty ja Ci wierzę masz cellulit mimo że dbasz o siebie, nie obżerasz się mówie Ci, noś te spodenki nie musisz pocić się i żałować, że leżą w szafie niewykorzystane po co, dla kogo? dla tych, ktorzy będą Cię oceniać? olej ich i idź śmiało przez życie

Gość ytytyty
dzieki reetrete :) fajnie, ze sa jeszcze ludzie ze zdrowym podejsciem

Gość dm gn
popieram- co obchodzi Ciebvie opinia tych, którym nic nie zawdzięczasz i nic nie jesteś winna? olać to i robić swoje!

Gość Merlinówka
Błagam was nie ośmieszajcie sie juz bo te wasze argumenty dotyczące cellulitu ze to przez hormony,ze to ze tamto - jest smieszne 10 lat biore hormony i mialam na udach cellulit,był koszmarny i zawsze zwalalam ze to przez hormony a od jakis 2 lat chodze na siłownie i cellulitu nie ma!!!! Tylko jak mocno scisne skore to sa gdzieniegdzie dziurki. Jak sie chce to mozna!!! Na siłowni nie znalazłam zadnej dziewczyny z cellulitem nie wliczajac osoby 'świeże' które dopiero co się zapisały,chca schudnać etc! Wy na wasze lenistwo zawsze usprawiedliwienie znajdziecie!

Gość reetrete
ale rozumiesz, że nie każdy musi się tego pozbywać? ma do tego prawo! nawet z cellulitem jest człowiekiem, tak samo wartościowym jak ci bez!