Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytytyty

czy z takim cellulitem mozan chodzic w krotkich spodenkach? ZDJECIE

Polecane posty

Gość ytytyty
ja tez chodze na silownie, mi niestety ona nie pomogla, a wrecz mam wrazenie, ze jest jeszcze gorzej.

Gość Merlinówka
reetrete a gdzie ja napisałam ze czlowiek z cellulitem jest be? Ja tylko zaznaczyłam ze mozna sie tego dziadostwa pozbyc ale wiaze się to z duzym ze tak powiem ''poswieceniem'' skoro mi się udało to i innym się uda.

Gość Merlinówka
ytytyty Skonsultuj się z trenerem na siłowni zeby dobrał ci odpowiednie cwiczenia,bo na siłownie to mozna i miesiącami ćwiczyć bez efektów.

Gość ytytyty
a ty jakie cwiczenia wykonujesz na silowni? jak czesto cwiczysz i jak dlugo trwa twoj trening?

Gość Merlinówka
ytyty Ja chodzę teraz 3 razy w tyg czasem 2 razy. Ćwiczenia zaczynam od rozgrzewki na bieżni lub orbitreku. I później po kolei na sprzętach. Teraz mam troche inny plan jak przy spalaniu tkanki bo mam takie ćwiczenia bardziej na wzmocnienie mięśni. Jak miałam cellu to mi trener pokazał jak ćwiczyć te partie ciała. Ty moze ćwiczylas na wiekszym obciazeniu przez co miesnie troszkę sie rozbudowały ''wypychając cellulit'',a to trzeba wykonywać ćwiczenia na spalanie tluszczu

Gość Merlinówka
Na siłowni jestem max 2 godziny. Mówię Ci najlepiej poproś trenera o pomoc. Nie ma co się wstydzić :).

Gość ytytyty
cwiczymy w sumie podobnie, ja tez na poczatku rogrzewka tylko ze glownie na steperze, pozniej cwiczenia na maszynach, wlasciwie wszystkie na uda i posladki, jedno tylko na lydki, pozniej cwiczenia na brzuch i na koniec pol godziny na biezni.

Gość reetrete
ytyty jest kilka rodzajów cellulitu jeden z tłuszczu, otyłości drugi z hormonów, problemów z wodą w organiźmie więc dla jednych ten sposób jest dobry, dla drugich inny ps. pisałam do innych osób używających określeń fuj, locha itd

Gość reetrete
ja polecam peelingi z kawy, duzo wody i zielonej herbaty i odstawienie fast foodów i chipsów, sklepowych słodyczy ale rób to dla siebie, nie dla innych :* wracam dziewczyny do pracy, pozdrawiam, miłego dnia

Gość mnie pomógł żel :)
piłam zieloną herbatę i przez całe lato smarowałam się żelem Drenafast i po kłopocie peeling z kawy jest dobry, ale kłopotliwy - wymaga czasu (a ja jestem niecierpliwa) wcześniej stosowałam inne kosmetyki mleczka, kremy, jednak ten żel okazał się najlepszy http://www.prostoznatury.pl/pl/p/DRENAFAST-GEL-200-ml.-antycellulitowo-ujedrniajacy/323

Gość gladysss
Hi, mam podobny problem po ciazy ciwczenia i popijanie herbarty zielonej jest super tylko nie pomoze w takim stopniu jak trzeba, poszukaj zabiegu ktoryrozbije ten cellulit cwiczeniami tego sie nie pozbedziesz... cellulit to jak taki wloknisty gorset trzeba go rozwalic!!! nie wiem z jakiego mista jestes ale ja bylam u mnie na maximus i,e i efekt jak dla mnie bylo powalajacy, trzeba isc i zrobic jeszcze zdazysz przed latem !!!