Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kibole paroloe

Zadbany Cristino to mi sie podoba tacy powinni być polacy

Polecane posty

Gość juras ogoras
czy ty zostałeś skrzywdzony? w dzieciństwie albo później przez jakąś niedobra kobietę? no takie mieć problemy emocjonalne... nie dlaczego? ja bardzo lubie kobiety, glownie seks z nimi

naprawdę ci życzę tego seksu, kiedyś... a co z ta viagrą? dużo jej potrzebujesz? to tak od trzepania konia ci sie porobiło? życie totalnych świrów jest takie fascynujące, powinni kiedyś zrobić reality show z prawikiem w typie jurasa. :)

Gość juras ogoras
za 10-15 lat to bede dopiero piekna i seksowna trzydziestokilkulatka, raczej statystyczna zaniedbana matka polka w spranym dresie dzieki temu ze dbam o siebie i mam jednego partnera, prowadze zdrowy i higieniczny tryb zycia - to procentuje. natury nie oszukasz i tak sie zestarzejesz czego nie mozna powiedziec o tobie - za 15 lat bedziesz zgrzybialym, zalosnym facetem, ale bede uprawial seks z mlodymi kobietami w przeciwienstwie do twojego meza choc kto wie, moze w koncu pojdzie po rozum do glowy z ktorego kpia tirowki (bo zadna prawdziwie luksusowa prostytutka nie odda sie za takie smieszne pieniadze ) i widzisz pisalem juz ze mam ten komfort ze nie jestem z nimi zwiazany emocjonalnie wiec nie interesuje mnie co one o mnie mysla chodzi mi tylko i wylacznie o wlasne zaspokojenie seksualne wiadomo, ze to prowo, ale co tam. zadne prowo, sama prawda

Gość rikardo
Chciałbym znaleźć kobietę która potrafi kochać

Gość juras ogoras
wszystkie kobiety to zuooooo prostytutki sa akurat bardzo pozyteczne to jeden z pozyteczniejszych zawodow jakie wykonuja kobiety

juras, naprawdę mnie cieszy, ze tak trzymasz się kurew- znasz swoje miejsce a to podstawa. :)

Gość rikardo
czy są jeszcze kobiety które potrafią kochać?

ale bym się smiała jakbyś któregoś razu przyszedł z wizyty z fiutkiem w parchach i jednak byłbyś zdziwiony

Gość słodka :)
a ja tam wole "europejskość" a nie nudną przereklamowaną egzotykę.....

Gość taka jedna co nie musi
jakoś mi się Cristiano Ronaldo nie podoba ;) za bardzo lalusiowaty , ja lubię normalnych facetów ;) szukaj lalusia gogusia na męża lub kochanka jak ci źle z normalnymi pustaku , lepiej wrzuć swoją fote i się pochwal ,że na takiego zasługujesz :D bo najczęściej paszteciary marzą o zadbanych lalusiach :D

Gość pomaranczowa sukienkaa
wszystko zalezy od mozliwosci i ambicji:) pod kazdym wzgledem ja dobrze zarabiam i generalnie dobrze sie ustawilam pod wieloma wzgledami- wiec nie bede statystyczna matka polka w spranym dresie moj maz sie dobrze ustawil rowniez - wiec nie bedzie statystycznym podtatusialym smakoszem piwa z biedry natomiast ty bedziesz statystycznym zalosnym klientem najtanszych dziwek, bez rodziny i perspektyw - czy tego chcesz, czy nie;) ale do czego zmierzam, wlasnie do tych mozliwosci. facet sie cieszy i jest szczesliwy, bo osiagnal to, co jest na miare jego mozliwosci. czyli - byle jaki, sporadyczny seks za pieniadze. nic wiecej. to jest jego szczyt mozliwosci i ambicji. i dobrze, homo sapiens z takich wlasnie ma pozytek:)

Gość juras ogoras
ale bym się smiała jakbyś któregoś razu przyszedł z wizyty z fiutkiem w parchach i jednak byłbyś zdziwiony tak mi zle zyczysz? od statystycznej polki tez mozna syfa zlapac biorac pod uwage ich prowadzenie sie

nie zyczę ci źle tylko jesteś zatrważająco pewny czystości i zdrowia tych biednych prostytutek są tak różne choroby jeśli chodzi o te sprawy, niektóre objawiają się po jakimś czasie to jest zajebiste ryzyko a potem co? żyjesz z jakimś misiem między nogami, którego tzreba chu wie jak leczyć

Gość taka jedna co nie musi
juras ogoras ci z zagranicy chwala polki bo rozkladaja nogi na pierwszym spotkaniu a nie dlatego ze sa jakos super zadbane pomysl to nie boli A to ci dobre chyba nas pomyliłeś z Ukrainkami i Bułgarkami :D pojedź do UK to będziesz chciał widzieć Polki, zreszta w UK to właśnie Polki Czeszki i Słowaczki są zadbane , reszta to paskudne upiorne roztyte babiszony , pojedź do Norwegii i Finlandii to Ci się zachce od razu powrotu do kraju :P albo do USA zobaczysz spasione murzynki albo białe o nieciekawych ryjach 150 kilówki:P Nie wiem na jakiej wsi ty żyjesz??

Gość juras ogoras
wszystko zalezy od mozliwosci i ambicji pod kazdym wzgledem ja dobrze zarabiam i generalnie dobrze sie ustawilam pod wieloma wzgledami- wiec nie bede statystyczna matka polka w spranym dresie moj maz sie dobrze ustawil rowniez - wiec nie bedzie statystycznym podtatusialym smakoszem piwa z biedry ale natury nie oszukasz i tak sie zestarzejesz wiec nie wiem czy twoj maz sie tak dobrze ustawil skoro za 10-15 lat bedzie mial stara i nieatrakcyjna zone ale moze wtedy skorzystac z moich rad i uprawiac seks z mlodymi prostytutkami w cenie kina natomiast ty bedziesz statystycznym zalosnym klientem najtanszych dziwek, bez rodziny i perspektyw - czy tego chcesz, czy nie mi to pasuje z jednej strony nie mam na glowie balastu a z drugiej strony mam tani seks zyc nie umierac ale do czego zmierzam, wlasnie do tych mozliwosci. facet sie cieszy i jest szczesliwy, bo osiagnal to, co jest na miare jego mozliwosci. facet jest szczesliwy kiedy ma tani seks cala reszta jest wymyslem kobiet ktore to kobiety wmawiaja to naiwnym facetom zeby doic ich z pieniedzy czyli - byle jaki, sporadyczny seks za pieniadze. nic wiecej. byle jaki to jest seks ze statystyczna polska zaniedbana kloda prostytutki to profesjonalistki zapewniajace niezapomniane doznania to jest jego szczyt mozliwosci i ambicji. i dobrze, homo sapiens z takich wlasnie ma pozytek dbaj o siebie

Gość rikardo
Wszystkie ślepo wpatrzone w Ronaldo a żadna nie chce spróbować dać mi szansy. :(

Gość juras ogoras
a potem co? żyjesz z jakimś misiem między nogami, którego tzreba chu wie jak leczyć sama napisalas no risk no fun poza tym ufam im, masz racje

Gość juras ogoras
A to ci dobre chyba nas pomyliłeś z Ukrainkami i Bułgarkami pojedź do UK to będziesz chciał widzieć Polki, zreszta w UK to właśnie Polki Czeszki i Słowaczki są zadbane , reszta to paskudne upiorne roztyte babiszony , pojedź do Norwegii i Finlandii to Ci się zachce od razu powrotu do kraju albo do USA zobaczysz spasione murzynki albo białe o nieciekawych ryjach 150 kilówki Nie wiem na jakiej wsi ty żyjesz?? nie musze nigdzie jezdzic w polsce mam seks z mloda i atrakcyjna kobieta juz od 70 zl

Gość jesteście popier...leni zdrowo
bulimikwerda By facet jakoś wyglądał musi nad sobą bardzo ciężko i długo pracować Wy tylko tapete na twarz nałożycie i to wasze dbanie o siebie. No tak utrzymywać wagę , ładną sylwetkę , latać do kosmetyczki i to wszystko po urodzeniu dzieci to przecież nic przy dbaniu facetów o siebie (którzy tylko łaskawie chodzą do pracy odbębnic 8h na dobę etatu) a kobieta zajmuje się domem , dziećmi , musi dbać o siebie i zarabiać nie tylko na siebie ale tez na dzieci i dom , niestety w 80% panowie się nie dokładają a wymagają , bo jeśli szanowny męzulek zarabia więcej to kobiecie wypomina ,że jest niezaradna i jest pasożytem. Pierdolone trutnie

Gość rikardo
bibizzoo Chciałem tylko powiedzieć, że mimo iż jestem mężczyzną też potrafię i chciałbym kogoś kochać. To tyle bibizzoo dziękuję za danie mi szansy.

Gość juras ogoras
rikardo nie ponizaj sie jestes w koncu facetem podobno

Gość do juras ogoras
ukrainki ci dadzą za darmo :P albo jak będziesz je zwodził ,że się z nia ochajtasz albo naściemniasz ,że masz firme i kasę :D dla nich liczy się obywatelstwo i pieniądze tylko , patrza na łatwa kasę ;) są puste i głupie ale uważają się za nie wiadomo co ;) na obiad zrobią ziemniaki z maślanką bo nic innego nie potrafią a o czystym zadbanym domu zapomnij :D mała cena za ruchanie na zawołanie

Gość pewno pryszczate i rozmażone
bibizzoo juras, dziecko, grow up! it's time! tak zgadzam się , bo wymagania mają jebnięte dzieci które mylą rzeczywistość ze swoja fantazją w stylu " co to ja nie jestem , na co to ja nie zasługuję...itd" bo mnie natura pokrzywdziła małym wzrostem(max 160 cm) , krótkim fiutkiem(max 4 cm) rzadkimi tłustymi włosami , pryszczatą facjatą na dodatek czerwoną i ozdobioną prostopadłymi do czaszki uszami także znany starszym dzieciom Plastuś powinien pękać z dumy ze swojej aparycji i intelektu :D