Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kibole paroloe

Zadbany Cristino to mi sie podoba tacy powinni być polacy

Polecane posty

Gość dobrze popisze
zeby docenic intelekt trzeba samemu byc inteligentnym, a z tym coraz gorzej naszymi czasy. wiec przestancie narzekac, przymknijcie sie i cieszcie ze ktos was w ogole chce

Nie wiem o czym jest ta dyskusja. Wszystko wiadomo. Ale jedne kobiety bardziej patrzą na wygląd, inne na kasę, ale ogólnie to trzeba mieć męski charakter. Bo facet bez charakterów to dla nich zero.

z ubioru? ja np noszę ostatnio tylko sukienki taka faza a wcześniej były tylko spódnice czy to zmiana charakteru?

Gość juras ogoras
normalny facet nie szuka w życiu tylko seksu, ale co ty możesz o tym wiedzieć, debilu? oczywiscie ze nie ale facetowi kobieta potrzebna jest glownie do seksu wiec po co ma sie wiazac z kobieta i brac na siebie te wszystkie zobowiazania skoro moze pojsc do prostytutki zeby sie zaspokoic? pomysl to nie boli

kobieta nie poszłaby do byle jakiego faceta tylko po to żeby się zadowolić czyżby jakiś rodzaj wyższości?

wiec po co ma sie wiazac z kobieta i brac na siebie te wszystkie zobowiazania skoro moze pojsc do prostytutki zeby sie zaspokoic?" nigdy nie zrozumiesz i dobrze, tacy jak ty powinni byc sami- nawet będąc u dziwki. :)

Gość juras ogoras
a co mnie obchodzi gdzie kobiety chodza sie zadowolic? ja pisze o tym ze skonczylo sie szantazowanie dupa i ze kazdy facet moze miec seks w cenie kina i do tego nie potrzeba mu wchodzic w zadne zwiazki

Gość juras ogoras
ale ja chce byc sam bo kobieta oprocz seksu jest balastem a seks mam u prostytutek

" To szybko widać. Z ubioru, mowy ciała, pierwszych słów. " raczej nie widac tego odrazu juz pirędzej po kilku spotkaniach

Gość dobrze popisze
juras to chodzaca definicja cynizmu.

Gość juras ogoras
oczywiscie ale ze strony kobiet dobry jest glownie seks masz racje ze oprocz tego warto zajmowac sie rowniez innymi rzeczami wlasnym hobby podrozami

dla Ciebie kobieta jest balastem i ok, wal sobie tego konia do smierci, bo naprawdę żal babki na Ciebie. ale są ludzie, którzy potrafią rozwijac uczucia wyższe i widziec w kobiecie cały swój świat i nic Ci do tego więc chociaż stul japę i przestań szczekać.

Gość juras ogoras
juras to chodzaca definicja cynizmu bo uwazam ze oprocz seksu kobieta jest dla faceta balasem a seks moze miec na zawolanie u prostytutki? i to za kazdym razem innej

juras- ty jakbyś pomyślał tochyba byś umarł przecież nie mozna w zyciu kierować się tylko tym, że dziś mi się chce seksu jutro nie dziś prostytutka, jutro bez czy twoje zycie to tylko prostytutki, Tv, piwo i chodzenie w domu w gaciach?

Gość juras ogoras
wal sobie tego konia do smierci o tym piszemy caly czas ze jest cos takiego jak prostytutki nie ma szantazowania dupa wiec panowie nie dajcie sie zwodzic kobietom na zasadzie ze jak nie bedziesz ze mna to bedziesz walil konia mozecie isc do prostytutki i miec seks w cenie kina

Gość dobrze popisze
tak, ale nie uwazam ze cynizm to cos zlego. a to ze nie masz racji to juz zupelnie inna sprawa.

z ubioru? ja np noszę ostatnio tylko sukienki taka faza a wcześniej były tylko spódnice czy to zmiana charakteru? -------------------------- Oczywiście, że ubiór dużo mówi o człowieku. Jedne dziewczyny się ubierają jak Doda, a inne bardziej skromnie np. Ocenia się kogoś bardzo szybko, po jednej-dwóch sekundach i go klasyfikuje w swojej głowie. Czy to typ frajera, nudziarza, fajnego, pewnego siebie gościa, przeciętniaka, dziewczyny z sąsiedztwa, bad boya, imprezowiczki, czy jakiegoś połączenia tych typów.

dress- code w pracy wymusza pewien styl i cóż, że charakter diablicy, gdy sukienka musi sięgać kolan

Gość juras ogoras
czy twoje zycie to tylko prostytutki, Tv, piwo i chodzenie w domu w gaciach nawet jesli to co z tego? nie wolno mi? i do czego facetowi potrzebna kobieta oprocz seksu? do niczego

Mówię o stylu na codzień, a nie w pracy. Dużo widać po twarzy, mimice, sposobie chodzenia. Ogólnie mowie ciała.

Gość juras ogoras
ale są ludzie, którzy potrafią rozwijac uczucia wyższe i widziec w kobiecie cały swój świat i nic Ci do tego nie, to kobiety wmawiaja naiwniakom te bzdury zeby doic ich z pieniedzy kobieta potrzebna jest facetowi glownie do seksu a zeby miec seks facet nie musi wiazac sie z kobieta tylko moze go miec u prostytutki w cenie kina i to za kazdym razem u innej

" Ocenia się kogoś bardzo szybko, po jednej-dwóch sekundach i go klasyfikuje w swojej głowie. Czy to typ frajera, nudziarza, fajnego, pewnego siebie gościa, przeciętniaka, dziewczyny z sąsiedztwa, bad boya, imprezowiczki, czy jakiegoś połączenia tych typów " nieprawda bo klasyfikuje sie na podstawie wyglądu , bo jak po 2 sekundach mozna ocenic czy ktos jest pewny siebie , imprezowicz czy nudziarz