Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość r5tujetuj

Christiano Ronaldo Pytanie Do Dziewczyn Co Wy W Nim Widzicie

Polecane posty

Wszyscy mu zazdrościcie. Gdyby był brzydki jak Krzynówek albo Jóźwiak, to byście sikali po nogach. Jakie to katolskie.

Gość ale masz dylematy
"Jako facet wydaje Ci się dziwne, że kobiety jarają się gościem, który jest tak wymuskany, że wygląda na metroseksualnego. Faceci tego nie rozumieją. Jak kobietom może się podobać taki pedał? Otóż większość kobiet kręci to, kiedy widzą, że gostek tak o siebie dba. Wbrew pozorom to nie jest niemęskie, ale dla kobiet bardzo pociągajce. Kiedy dodasz do tego sławę, wtedy poziom jarania się nim sięga zenitu. W tych czasach w cenie jest "wymuskanie", a nie owłosiony, spasiony goryl jak w czasach prehistorycznych. Takie czasy, nic z tym.nie zrobisz." cakowicie się zgadzam poza tym, nalezy usciślić komu się podoba, kobietom czy nastolatkom nastolatkom podobają się chłopcy i lalki, kobietom podobają się faceci

Gość phiphiiii
bo ja wiem czy Kryśka podoba się kobietom. Ja znam więcej takich którym się nie podoba niż podoba. Ma potencjał ale jest aż za bardzo przestylizowany i za bardzo w stylu "latino lover". Ale nie da się ukryć, że oprócz umiejętności ma chłopak naprawdę mega talent jeżeli chodzi o autopromocję. Budzi emocje i to skrajne. Jedni go uwielbiają a inni nie znoszą, osób obojętnych praktycznie nie znam. A z takich facetów metro i wystylizowanych to ja wolę Davida Beckchama.

Jest zadbany i fajnie sie na niego patrzy :classic_cool: duzo fajniej niz na zarosnietych wszedzie tylko nie na skalpie facetow. Faceci mu po prostu zazdroszcza. Gdybyscie dbali o siebie to kobiety nie jaralyby sie pilkarzami i aktorami, bo zadbanych mezczyzn mialyby na porzadku dziennym. A jesli chodzi o kafeteryjnych facetow, to oto wasza mentalnosc: Na silownie chodza same koksy, ktorym wyzarlo mozg Pachy gola tylko pedaly Polki sa brzydkie i wszystkie nacje je pod wzgledem urody przewyzszaja W kroku gola sie tylko pedaly, ale zarosniete kobiety to brudaski Zreszta mozna wykreslic wszystkie punkty zwiazane z depilacja, bo facet ktory goli sie gdzies indziej niz na twarzy to pedal Sport znacie tylko z tv Miesien piwny to jedyny miesien jaki hodujecie Kazdy zadbany facet jest metroseksualny

Gość wargos
http://praca.wp.pl/gid,14332314,gpage,2,img,14332451,title,6-klas-podstawowki,galeria.html ronaldo skonczył podstawówke , ale na tym skonczyła sie jego nauka .. Tu jest napisane . Zresztą, daleko nie szukając - najlepszy piłkarz świata Leo Messi skończył edukację dokładnie w tym samym miejscu, co Kowalczyk. Podobnie Cristiano Ronaldo. Ten wprawdzie podstawówkę skończył, ale i na tym skończyła się jego nauka.

Gość wargos
Dziewczyny nie chwalmy na siłe Ronaldo . Pewnie on ma swoje zalety , ale też ma wady . Nie ma ludzi ktorzy maja tylko zalety albo tylko wady .

ja nie widzę nic, jeśli chodzi o ten typ faceta, totalnie nie mój, natomiast to świetny piłkarz, który własną pracą doszedł do tego, gdzie teraz jest

Gość zmruszały
eee tam, a taki Tomasz Iwan jest brzydki ,ze az chce sie puscic pawia , a mimo to ma ładna, mloda kobietke. Co z tego ,ze głupią, skoro przeciez kazdy kto zna przypadki jego kariery ,wie ,ze szukal takowej w jednym celu. Wniosek, nie musisz byc przystojny ,zeby laski piszczaly. Wystarczy ,ze masz w miare wyrobione nazwisko i kontakty.

Gość jhnowlh
ja jestem kobietą mam 25 lat i mnie też odrzuca Ronaldo, wręcz patrzec na niego nie moge..pilkarzem jest dobrym ale nic poza tym... Nie jest wogóle męski, ogólnie nie lubię lalusi...

Gość te verde unplugged.
Autorze, Ja Tez Zastanawialam Sie Latami, Dlaczego Tak Jest, Ze Jednemu Podoba Sie Christiano Ronaldo, Drugiemu David Beckham A Jeszcze Innemu Johny Depp Kiedy Dla Mnie To Raczej Przecietniacy I Brzydale, I W Koncu Doszlam Do Wniosku, Ze Kazdy Ma Inny Gust I Kazdemu Podoba Sie Co Innemu, Jednemu Pedal Innemu Jaskiniowiec, Jednemu Jazz Drugiemu Hip Hop. Docencie moje poswiecenie dla tego glupiego zartu na tak gornolotnym watku, to naprawde trudne pisac tak kazde slowo z duzej litery recznie.

Gość tesknie za motylami
Ja nie wiem jak wy, ale ja go cenie od strony sportowej. To bardzo dobry pilkarz. Jezeli chodzi o wyglad, to jest duzo facetow przystojniejszych na tej ziemi.