Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkaiobrzydliwa

mój obrzydliwy problem

Polecane posty

Gość brzydkaiobrzydliwa

mam obrzydliwy problem. otóż mam na piersiach takie jakby zaskórniki. kiedy je wyciskam wychodzą takie białe zanieczyszczenia, ale to nie ropa. mam je na całych piersiach. przybierają kształt małych kropek i cały czas mam wrażenie, że jestem brudna. wiele bym dała, aby się tego pozbyć. macie jakieś sposoby? macie pomysł co to jest? za wszystkie odpowiedzi dziękuję.

Gość doradziłabym
peeling gruboziarnisty, ale ponieważ dekolt i piersi to raczej delikatne okolice, nie wiem na ile Twoja skóra jest skłonna do podrażnień. przemywanie tych okolic tonikiem/płynem antybakteryjnym do cery trądzikowej może też pomóc.

Gość to prawda idź do dermatologa
bo wyciskając tylko pogarszasz stan swojej skóry:o

Gość brzydkaiobrzydliwa
nie będę chodzić po dermatologach, bo się gówno znają i nigdy nie potrafią powiedzieć, co człowiekowi dolega. może jakieś płyny apteczne, kwasy? peeling próbowałam i działa na chwilę.

Gość AJJJ
kup sobie spirytus salicylowy i przecieraj watą albo jakiś tonik antybakteryjny na bazie kwasu

Gość to prawda idź do dermatologa
to idź do takiego dermatologa,który naprawdę się zna:o Są tacy!!!

Gość zrób sobie maseczkę
ze śmietany i cynamonu, gwarantuję ze wszystko zejdzie, ale uwaga bo cynamon pali, nie trzymaj jej zbyt długo

Gość zwykłe czopy łojowe
stosuj pod prysznic jakiś żel peelingujący, noś bawełnianą przewiewną bieliznę, bluzki

Gość zwykłe czopy łojowe
cynamon na dekold ? chesz by się dziewczyna poparzyła i dostała uczulenia ? idiotyczna rada tylko regularne delikatne peelingi

Gość Rada...........
zrób badanie kału na pasożyty, być może ich toksyny lokalizują się na piersiach. Z wynikiem do dermatologa. Możesz spróbować na własną rękę wg poniższych linków, Wg mnie na 99% będzie to skuteczne. Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ http://www.youtube.com/watch?v=sNcF_f5sdoo 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod linkiem: WWW.vademecum.zdrowia.prv.pl & WWW.lechrk.republika.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz linki do filmów http://www.gerson.yoyo.pl/film.html http://www.youtube.com/watch?v=YsT6qNk8_qQ&fe ature=related ====================================================== Po kilku miesiącach odpisz jakie efekty, adres na www🖐️

Gość Rada...........
Masz tu link, obejrzyj film, być może trafimy w przyczynę. Miałem kiedyś nieznośnego pasożyta, ale udało mi się wyleczyć. Polecam stronę http://www.igya.pl/czynniki-chorobotworcze/pa sozyty/ciekawostki-parazytologiczne/261-pasozyty-wewnatrz-na s-film-dokumentalny.html - dowiedziałem się wszystkiego o chorobie i lekach.

Gość poprawka linka
skopiuj link i wpisz w Google, tam usuń spacje, to być może się oyworzy, bo tutaj wyskakuje jakaś spacja i zakłóca otwieranie

Gość aniama
Co za bzdury, jaki pasozyt w piersiach. W tym przypadku wyglada to po prostu na prosaki. Ja jednak udalabym sie do lekarza.

Gość do Ani
aniama Co za bzdury, jaki pasozyt w piersiach. W tym przypadku wyglada to po prostu na prosaki. Ja jednak udalabym sie do lekarza. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ======================================================= Droga Aniu, najpierw ugryź się w ten gupi język zanim użyjesz słowa "bzdury"!!!! Obejrzyj film, a zobaczysz, że nicienie zagnieździły się nawet w mm. sercowym, a innemu facetowi pokazały się na galce ocznej. No cóż ciemnota nie boli, ale czasem może uśmiercić, zatem wal pod stół i szczekając przepraszaj.