Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamaanaaaa

terapia dda

Polecane posty

Gość roziszka
Wydaje mi się, że raczej psychiatra może pomóc w takiej sytuacji. Tutaj 22 253 88 88 jest nr do Kliniki Psychomedic, o której tu już ktoś wspominał. Dla mnie mają tam dobre podejście do pacjenta.

Gość gość
Uważam, ze takie miejsca ją po prostu jedyną i tą właściwą odpowiedzią http://drogapowrotna.pl/ Poszukaj tutaj informacji, może sam się zdecydujesz....Powodzenia

Gość Angelkke
Cóż, sama przez wiele lat zmagałam się z syndromem DDA, nawet o tym nie wiedząc. Trzeba było terapii , abym zrozumiała, z czego wynikają moje problemy. Na terapię namówiła mnie przyjaciółka, kiedy dochodziłam do siebie po kolejnym rozstaniu. Stwierdziłam, że zaszkodzić nie zaszkodzą, a może pomogą i wybrałam się do poradni. Leczyłam się w Warszawie, w http://strefamysli.pl/psychoterapia-indywidualna/ . Zdecydowałam sie na psychoterapię indywidualną. Dziś mogę powiedzieć, że bardzo wiele mi ta psychoterapia dała. Wcześniej nawet nie podejrzewałam, że moje problemy mogą wynikać z choroby alkoholowej ojca, bo szczerze mówiąc w naszym domu niby nie było patologii. Ojciec jak wypił, to szedł spać, nigdy tez nas po pijanemu nie bił, nie krzyczał i nie awanturował się. Mimo to wspomnienia wyniesione z rodzinnego domu wciąż rzutowały na moje relacje z mężczyznami w dorosłym życiu. Dopiero terapia DDA pomogła mi zrozumieć i przezwyciężyć pewne nawyki.

Gość Malwina

Jestem osobą zmagająca się od wielu z DDA, moja mama była alkoholiczką. Długo broniłam się przed terapią, teraz cieszę się,że się zdecydowałam. Bardzo polecam Przystanek Empatia w Warszawie.