Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka017

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

po 30 minutach nawet nie powinna wyjść blada kreska, chyba, że jakiś przeterminowany test Ci w aptece wcisneli;] zamiast zamartwiać się idz teraz i zrób to badanie krwi.

każdy przypadek jest tu inny, nawet ginekolog nie stwierdzi Ci ciąży przez internet;p

Gość CHYBA CIE POKRĘCIŁO
MITOMANI mi w obu ciążach bardzo słaba druga kreska wychodziła po ok 15 minutach do pół godziny a kiedy nie byłam w ciąży nie wychodziło po tym czasie nic. NIIIIIIIIIC!!!!!!!!!! testy mają to do siebie że mogą oszukiwać jeśli jest bardzo mało tego hormonu kosmówkowego to wychodzi później i słaba wręcz ledwie widoczna tak jak u mnie. Poza ciążą tego nie było. Autorce pogratulować bzyka*nia się bez zabezpieczenia w okolicy dni płodnych. O czym wy myśleliście???? Albo czym??? Ja jak miałam 17 lat to czekałam na miesiączkę tylko dlatego że dopiero zaczęłam ją mieć ok 16 rż i miałam nieregularną. Czułaś się taka dorosła ale teraz dopiero dojrzejesz BO JESTEŚ W CIĄŻY. Mogłabyś się zastanawiać jakby test niczego nie pokazał ale w tę stronę nie spotkałam się żeby test oszukiwał. PS znam mnóstwo dziewczyn które bardzo wcześnie zostały mamusiami i w gruncie rzeczy im teraz zazdroszczę są dalej młode a już mają podrośnięte dzieciaki -ale to naprawdę dużo wyrzeczeń i jestem pewna że nieraz żałowały.

Gość CHYBA CIE POKRĘCIŁO
na ulotce leku przeciwgrzybiczego na pewno masz informację że nie zmienia wyniku testu ciążowego ale nie wszystkie w ciąży można przyjmować. Pewnie nie zgłaszałaś tego faktu lekarzowi?

Gość anne marie ....
jesli jak mowisz mialas duzo stresu to owulacja i tym samym dni plodne mogly ci sie orzesunac czyli moze myslalas ze to byly nie plodne dni a w rzeczywistosci bylo odwrotnie... wiec calkiem mozliwe jest tutaj nawet taki topic na kafe... wiec moze tam poczytaj, ale skoro masz tylko 17 lat i lecialas na zywiol to tak jest ....mowisz ze gotowa nie jestes na dziecko ale to chyba logiczne ze wtedy trzeba sie zabezpieczyc dla pewnosci ... no blagam... nie chce tobie prawic moralow no ale zeby tak nie pomyslec...

dokładnie, dziecko ma dzieko w tej sytuacji, beznadziejne, dziewczyny myślcie, ale to wasze zycie!:)