Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lullabyyyyyy

Czy Mini Cooper to odpowiedni samochod

Polecane posty

Gość bambaryla147
jak jestes malutka i twoj ewentualny wybranek tez jest mikrego wzrostu to ok.

Gość czerwonapuszka
Ja mam to auto od 4 lat - jest idealny dla kobiety na dojazdy do pracy i wcale nie jest ciasny i niewgodny. Jest super, śliczny, wygodny i malutko pali.I nie chce nic innego.

Gość czerwonapuszka
czerwony

jak niebieski to może volxkwagen :D taki z okrągłym dachem i skrzynią automatyczną :D (akurat stał mi taki przed domem) a z małych i kobiecych to może kabriolet? tzn taki z dachem? 2 osobowy?

Co to znaczy za duży? - że za dużo miejsca w środku i przestrzeni? Ja się przesiadłem z 3-drzwiowego 4 metrowego do sedana 4,8m i nie wyobrażam sobie posiadać mniejszego samochodu. Przestrzeń w środku jest naprawdę świetna.

Gość rekomenduje
mazde mx5

Gość gorzej
wybacz nie każda kobieta by czuć sie kobietą musi znać sie na budowie samochodów :) blachary nie są fajne bejbe :)

potrzebuje samochodu dla w sumie jednej osoby, ewentualnie dwoch tak zeby podjechac na uczelnie, jakies zakupy - raczej jazda po miescie, wiec wole mniejszy, zeby nie bylo problemow z parkowaniem

Gość do czerwonapuszka
ale autorka chce coopera a to już mało paliło nie będzie

"wybacz nie każda kobieta by czuć sie kobietą musi znać sie na budowie samochodów blachary nie są fajne bejbe " Ale jak coś doradzacie, to warto wiedzieć, co się doradza :P Nie mówiąc już o tym, że dziewczyna znająca się na motoryzacji absolutnie nie musi być blacharą - te zresztą bardziej znają się na posiadaczach aut, niż na autach :P Cabriolet to po prostu samochód ze składanym dachem. Może być to rozmiarów malucha, jak również 12osobowa limuzyna. Jesli chodzi o 2osobowe auto z dachem, to zapewne chodziło i coupe. Co do miniaka - ma koszmarnie niewygodne siedzenia i jeśli planujesz dłuższe podróże (a przy tych fotelach nawet godzinny rajd po mieście to już jest koszmarnie długa podróż...), to raczej odradzam. Ewentualnie może w "pakiecie" można wymienić na inne.

"potrzebuje samochodu dla w sumie jednej osoby, ewentualnie dwoch tak zeby podjechac na uczelnie, jakies zakupy - raczej jazda po miescie, wiec wole mniejszy, zeby nie bylo problemow z parkowaniem" Aż nie wierzę, że to piszę, ale może w takim razie po prostu smart?

lulla - no to nie mniejszy, ale 3-drzwiowy ;) A co to za problem z parkowaniem niby ma być? Będziesz się wciskała w najmniejsze dziurki do parkowania, czy normalnie będziesz zajmowała miejsca parkingowe? Ale to przecież Twój wybór i Twoje preferencje, staram się to zaakceptować ;)

"Będziesz się wciskała w najmniejsze dziurki do parkowania, czy normalnie będziesz zajmowała miejsca parkingowe?" To raczej rzadko bywa wyborem kierowcy, częściej jest narzucane przez zastaną sytuację ;)

hmm tu gdzie mieszkam niby sa wyznaczone miejsca parkingowe ale jest ich niestety za malo, wiec kazdy parkuje gdzie sie tylko da, wiec czesto jest bardzo malo miejsca smart mi sie nie podoba :( mini ma niewygodne fotele? no i co lepiej: czekac na jakies obnizki w salonie czy szukac jakiegos samochodu z drugiej reki?

Gość a może Yaris TS
???

gogła - wybacz, że wybrałem tylko kilak literek z Twojego nicku ;) - hmm ... ja mam zawsze pełnowartościowe miejsce do parkowania przygotowane (nie ma to jak płatne parkingi albo czasowe parkingi).