Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NIE ZE MNĄ TE NUMERY

PRZED CHWILA ZNALAZŁAM U MĘŻA W KIESZENI MARYNARKI PARAGON RESTAURACJA POZA MIA

Polecane posty

Gość wpisz jej nr telefonu
i nr gadu w wyszukiwarkę google, może dowiesz się o niej czegoś więcej

Ignoruj autorko, nie odpisuj. tak już jest, ludzie uwielbiają pod kimś dołki kopać, tak jak te podszywy itd, masz doła to chcą jeszcze bardziej Cię upodlić. wytłumacz sobie, ze to ze względu na desperacje i frustrację ;) ich samych rzecz jasna... co planujesz teraz?

Gość to moze pomożemy
ja ci sugerujęjak najszybciej się z tą dziewczyna dogadać puki mąz jej nie przekabacił, i puki ona jest na niego wściekła..a w takiej sytuacji ona moze powiedzieć ci wszystko.

Gość KajaKajoKaje
Co Ty idiotko wyprawiasz... powiem o wszystkim Markowi. Miał racje,że chce Cię zostawić bo ze wszystkiego musi się spowiadać, poddawać kontrolii.. No nie wierze... na forum które mam za bande patałachów Ty głupia pipo poleciałaś z tą sprawą... no nie wierze.. chyba sobie zostawie to w historii... Nie wierze...

Gość gfgff
KajaKajoKaje-Nudzi Ci sie ? spierdalaj.

odebrała ,mówiła że poznali się na sympatii ,nie pamięta jego nicku na profilu ,bo juz skasowała, ale znajdzie na poczcie że ma jego wszystkie wiadomosći i że sie ze mna spotka i pokaże:) także dzisiaj wieczorkiem sie z nia umówie:) da mi wszystko,pogadam z nia na miejscu..a z nim nie będe narazie rozmawiać.powiemmu ze niech ja przyprowadzi to pogadamy,a może sama ja zaproszę:) zobacze najpierw co to za osoba

Gość wqurqiona 23456566
Marekjuz wszystko wie,ktosmu przeslal kopie tego calego tematu ,wiec sie bujaj tempa strzalo :P

ludzie, czemu Wy jesetscie tacy podli ?? kobieta ma problem, a Wy tylko kłody pod nogi ?? boję się pomyśleć, co by było gdybym to ja miała taki problem, także lepiej uważajacie na to co piszecie, bo to Was może kiedyś spotkać :O autorko, ponawiam pytanie, co teraz planujesz?

Gość to moze pomożemy
zapytaj ja gdzie się spotykali i co mówił jej o tobie

Gość ja rozumiem,ze pewnie
Nie ma znajomych,przyjaciol? Smutne.

Gość wqurqiona 23456566
atak,napewno bedzie dla ciebie bardzo mila,powie wszystko bo sie bedzie bala. A jak ty juz sie z nim rozejdziesz ona szybciutko do niego poleci...takie sa kurwy co sie puszczaja z zonatymi. wiec uwazaj co mowisz do niej.

Gość ja rozumiem,ze pewnie
Najpierw nie odbiera a teraz tak wszystko wyspiewala hahaha.

to ja pisałam,bo dzwonilam do niej juz od 11 tej i w koncu odebrala,jestem z nia umówiona,nawet ładnie mówiła ,nie tak prostacko jakna gg ,pokaże mi wszystko,,boje sie,powiem wam że niby jestem twarda,ale mam w zołądku trzęsiawe że szok,,cały czasnic nie mogę jesć;(a z drugiej stronydobrze że ta kobieta chce porozmawiać:)

Gość to moze pomożemy
dajcie autorce spokój, ze nie dobierała godzine temu nie oznacza ze nie będzie wcale odbierac..może autorka wysłała sms do nie.. a uwierz mie jak tamta jest wściekłą to wszystko wyśpiewa by sie na facecie odegrać.

no i dobrze, ale ja bym miała takiego stresa, że oooo matko... mówiłam Ci właśnie, abyś się z nią skontaktowała jako TY, wykorzystała to, że ona jest na niego wściekła, a wówczas ona w ramach zemsty Ci wyśpiewa.. tylko oby nie koloryzowała od siebie ( KOBIETA W ZEMŚCIE DUŻO POTRAFI WYMYŚLIC, ZROBIĆ) dlatego koniecznie niech ma te wiadomości- dowód. na którą jesteście umówione?

wqurq-masz rację ja chcę sie swojego dowiedzieć,a tak nic nie powiem ..a ty jak bys chciał wiedziec to przyjaciół mam dużo,ale jestem taka że mi wstyd rozmawiac o takich sprawach z rodzina i znajomymi,pogadam z nimi po fakcie,jedynie tu moge napisac jak jest szczerze i posłuchac rad innych np tych co przez to przechodzili,bo nie jestem wyjatkiem,takie rzeczy dzieja sie często,bo faceci to świnie

może się okazac całkiem normalna kobieta, która myślała, że naprawde macie separacje i spotkała się z nim tak o , albo utrzymywała kontakt, spórbuj z nią rozmawiać spokojnie, opanowanie, nie histeryzuj..

Gość to moze pomożemy
a wiesz jak ma na imię i gdzie mieszka? ciężka sprawa ale dasz radę- bądź silna.

Gość to moze pomożemy
a wiesz może do czego między nimi doszło...czy było to na razie na poziomie spotkań..bo to duzo znaczy.

umówiłysmy sie na parkingu ma wziaśc laptopa ,ale niewiem o której??ma sie odezwac,będe czekac,nie podala gdzie w sephorze pracuje,bo bym podjechala zobaczyc,nonic ale poczekam,uciekam jade do brata pogadac.papozniej napisze pa,dzieki że jesteście

no własnie.. ja nie chce nikogo bronic, bo o problemach powinno sie rozmawiać.. nie mniej jednak uwazam, ze moze miedzy wami było zle, on szukał zrozumienia u innej ale niekoniecznie spali ze sobą itp, tak jak ktos wyżej mówi- to wazne, także spróbuj sie tego dowiedzieć.