Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NIE ZE MNĄ TE NUMERY

PRZED CHWILA ZNALAZŁAM U MĘŻA W KIESZENI MARYNARKI PARAGON RESTAURACJA POZA MIA

Polecane posty

Gość 124578369
Przecież od dawna można się zgłaszać do administracji i rejestrować konta zarabiające kasę na generowaniu ruchu :D

Gość cisszzzzaaa
no i cisza-masz odpowiedź co mądre wiedzą

Gość oj pelikany pelikany
:classic_cool:🖐️

Gość Podszyw nr 17
;-) Wieczorem coś tam skrobnę w celu podgrzania atmosfery na tym topiku. Teraz nie mogę, jestem w pracy. Pozdrawiam babeczki;-)

Gość gerardo12
Dzisiaj o 8;07 jako autorka to podszyw w słowie " NIE" jest literka J :) :) a więc czekamy na autorki wpis:) mUSICIE DOKŁADNIE PATRZEĆ

Gość gerardo12
Nasza autorka pisała że nie ma męża w domu,a debil misiaczkuje,ona nigdy tak go nie nazwała,TEN PODSZYW misiaczkuje i wymyśla nie pasujące rzeczy.

Gość oszukana8989898
przeczytalam to wszysko. i mialam stany o smiechu do placzu. nie moge w tpo uwierzyc ze facet majac tak wspaniala osobe przy sobie szuka kogos na boku!!!!!!!! ja po 2 latach znalazlam wiadomosci mojego z jakimis laskami na fotka.pl!!!! nie spalam tej nocy i caly czas plakalam. dalismy sobie czas...by wszystko przemyslec ale mysle ze to jakis koszmar to co ja przezylam z nim...czytajac te jego bzdety. szkoda ze faceci tak rzadko zagladaja na takie fora. moze by sie w koncu nauczyli szacunku do kobiet!!!bo przeciez kobiety maja uczucia,serca i tak latwo mozna zlamac kobiece serce...;-(((

Gość żeleczek pomarańczowy dzisiaj
zdradza Cię, bo pewnie za słaba jesteś.

Gość A mi kolo doopy lata ,
czy to prowo czy nie . Fajnie sie czyta , autorka potrafi wciagnac innych w temat ,powoli dozuje informcje, przynajmniej jest co czytac , cos sie dzieje na tym nudnym forum ,pelnych bzdetnych tematow . Jesli nie prowo to autorka ma naprawde problem , a jesli prowo to co z tego ? Wyzywac nie bede , posmiejemy sie ,ze dalismy sie wciagnac i pogratujuje autorce weny tworczej i mistrzowskiej gry. A wy podszywy nie zesrajcie sie czasem. Wszyscy ,ktorzy uwazaja ,ze podszywy swietnie pisza sa chyba pomyleni :-0. Lubie czasami czytac podszywy , ale tego ich belkotu w tym temacie nie da sie czytac :-0. Zlewam to cieplym moczem. Ktos probuje zwalic na sherloka lub to ona sama sie tu tez udziela jko podszyw .

Nie zależy mi na tym by ktoś to czytał tym bardziej maniakalnie,ale chyba najbardziej zainteresowany jest sam podszyw,jedynie co mogą tobie dać to nr.tel do specjalisty,znajdę w książce tel. i ci podam :) Nie mam zamiaru nic przedłużać w tym temacie,bo nie mam schizy!!!! aha przede wszystkim nienawidzę słowa MISIACZKU Wracając do tematu-pani ANNA spotka sie dzisiaj ze mna,napisała smsa a więc,napiszę po spotkaniu co słychać,uciekam pa

Gość Ziemniak-cud natury
oszukana8989898: piszesz "szkoda ze faceci tak rzadko zagladaja na takie fora. moze by sie w koncu nauczyli szacunku do kobiet!!!bo przeciez kobiety maja uczucia,serca i tak latwo mozna zlamac kobiece serce...;-(((" A mało tutaj na forum jest wpisów kobiet, które "mają ochotę na zdradę"? Nie ma co uogólniać.

Gość pierwszy gol
wróciłam do tematu- byłam tu od samego początku, ale po kilku godzinach doradzania autorcenuznałam że to fikcja, teraz znó wierze. szkoa że temat zamienił się w jakies pieprzenia podszywów, rozumiem żd autorka jest zdruzgtana tym co dzieje się w jej życiu i dziwię się tym którzy tego nie potrafiąuszanować.

Gość SAP system
pisz autorko jak tam bo ciekawa jestem...

Gość oszukana8989898
do ziemniak-cud natury wiesz to niestety nie jest uogolnienie. kobiety nie sa tez lepsze. tylko ze ja pisze o takiej sytuacji ze twoj facet wie ze kobieta przy tobie jest niewinna,zakochana w tobie i cie nei zdradzi a mimo to facet szuka na boku!!! to jest szkoda zycia na takich ludzi.szkoda ze nie mozna tego przewidziec od razu...dobre kobiety moglyby chociaz miec szanse na prawdziwa milosc... a co najlpesze u mnie zaczelo sie psuc jak zaczelam go potzrebowac wiec taki facet to juz najnizsza podkategoria drania

Gość oszukana8989898
bardzo wsolczuje autorce....8 lat to mnostwo czasu. ale kobiety z natury sa silne i poradza sobie a wyjda z takiego zawirowania emocjonalego mocniejsze....gorzej z facetami.no ale jakas sprawiedliwosc musi byc,,...

Gość slodko-gorzka
Kobiety jak chcecie się tu wypowiadać ;lepiej zaczernijcie swój nick,bo podszyw wpadnie i znowu namiesza:( TAKA MAŁA RADA :) :) JA TO SIĘ NAWET BOJĘ WYPOWIADAĆ.TYLKO CZYTAM UWAŻNIE:)

Gość .Wierzyć się nie chce.
Ile tu kurwa debili i analfabetów:-O jedni czytać nie umieją drudzy udają wielce oświeconych. Kto kurwa ślepy nie jest to widzi co podszyw a co nie:-O wali cały ten temat tandetą na kilometr. Żadna cierpiąca przez zdradę kobieta nie idzie co chwilę zdawać relacji na debilnym forum:-O jak już mówiłem jakiś niedorozwój ma z was niezłą pompę:-O

Ja po prawdzie czytam ten topik z ciekawość,ale mnie nie rusza.Jestem ponad tym.

Gość Ziemniak-cud natury
Wierzyć się nie chce: Kolejny rozsądny głos, popieram!

Myśle,ze wiekszość z nas mogłaby ten czas spozytkowac na czymś innym np. na mysleniu co zrobić na obiad zamiast podniecać się niezdrowo cudzym zyciem i podszywami. Ja w swoim marnym życiu nie mam takiej adrenaliny,więc skupiam się na tych namiastkach które mają inni,Na tym żeruję.Jestem osobą która nic w życiu nie osiągnęła.jestem jak ten robak którego wszyscy chca rozdeptać.. :O nie wiecie jak to jest.

Gość Ziemniak-cud natury
Hmm, a może ktoś kompetentny ma trochę czasu i stworzyłby portret psychologiczny wątkotwórcy trolla? :-)

ale wy baby durne jestescie, lykacie jak pelikany a babsko sie smieje, normalna kobieta ma na tyle godnosci by takie cos przejsc sama a nie durnym chorym babom zdawac relacje na forum! Wy jestescie gorsze niz kurwa wszystkie bohaterki trudnych, spraw, dlaczego ja i ukryta prawda razem wziete!!!

Gość do .Wierzyc sie nie chce.
Ale jestes burak .Rady dajesz ,ze wali tandeta a sam siedzisz i czytasz temat z wypiekami na twarzy. Moze ktos inny tez czyta z ciekawosci i jest ponad , wiec wyluzuj .

Ciekawe skąd wiesz,ze z wypiekami czytam ten topik ? Mam prawo pisać co myśle,a Wam nic do tego! Zazdrościcie mi wszyscy,ze mam odwagę walic mięcdy oczy co mysle o WAS! :D

Gość ale co wy sie tak podniecacie
:-0 Co was to obchodzi kto co czyta ? Pelikany czy nie , nie wasza brocha. Kazdy wie ,ze 80 % tematow na kafe to zmyslone historie i kazdy jest swiadomy ,ze temat moze okazac sie prowokacja . Wiec dajta se spokoj z tym radami , ludzie czytaja na wlasna odpowiedzialnosc. Nie jarac sie tak ! Boli was ,ze temat ma powodzenie ?Kazdy kto to czyta wie ,ze temat moze , ale nie musi byc prawdziwy.

Gość do.Wierzyc sie nie chce.
Strasznie zazdroscimy :-D Ja bym nie miala odwagi anonimowo na forum wygarnac co mysle , oj nie !:-D :-P