Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisssicaaa

MAM PRAWO RZĄDAĆ ZWROTU PIENIĘDZY ?? SZAFA.PL

Polecane posty

Gość lisssicaaa

lubię tam kupować i często to robię :) do tej pory wszystko było ok, kto nie wie- jest to podobny portal do allegro. zamówiłam ostatanio fajną kurteczke adidasa, była używana, ale tania i laska napisała " idealnie pasuje na osoby noszące rozmiar s/m " kurtka przyszła a na metce jest napisane rozmair " 152" czyli rozmiarówka dziecięca, a rpzeciez ja moge miec 170 cm i nosic s/m, wiec uwazam ze to ona mnie oszukała, bo sprzedała mi kurtkę dziecięcą pewnie z ciucholandu... rekawy sa lekko za łokcie i kurtka jest po pępęk :O

Gość lisssicaaa
moze sie ktos wypowiedzieć?

Gość lisssicaaa
nie była to duza kwota , no ale zawsze pieniadz

Gość lidka449
trzeba było poprosić o wymiary. Nic jej nie zrobisz ona napisała jak ona uważa.

Gość La Viffon
w zasadzie na wszystkie zakupy w interencie masz 7 dni, żeby sie rozmyśleć. wydaje mi się, ze tak samo to działa tutaj. ja z żoną ostatnio kupowałem bilety na Queen 7 lipca we wrocławiu i kupiliśmy tez dla naszych znajomych (wiemy, jak kochają ten zespół) ale jeden z nich nie mógł iść, więc po prostu zwróciliśmy go i wszystko odbyło sie bez problemu (choc teraz żałujemy, biletów w tej cenie już nie ma i mogliśmy go sobie zostawić, żeby sporzedać : (

Gość tez kupuje na szafa.pl
prawdą jest to, że sama powinnas przed zakupem spytac o dokładne wymiary i by nie było problemu, takie pisanie s/m to zadne konkrety, i już nawet nie kwestia że osoba źle określi ale czasem rozmiar rozmiarowi nie równy, nie ma jednej standardowej miary na całym swiecie jakie to jes S, jakie M czy XL. jednak nie znaczy to ze nie mozesz zazadać zwrotu, na to zawsze jest możliwość, napisz po prostu ze chciałabys zwrócic bo nie jest na Ciebie dobra i laska żeby odesłała kase, gorzej jak sie nie zgodzi. Ale masz na to prawo wiec możesz wtedy się kłocić.

Gość eherjngrleg
huj z wymiaramy kupowalas kurtke damska a sprzedala ci dzieciaca wiec o czym dyskusja

Gość eherjngrleg
towar jest znaczaco niezgdny z opisem wiec walcz

Gość frentii
Lepiej tam nie kupowac, bo grasuja tam oszustki. Przestrzegam przed jedna, ktora umowila sie z druga szafiarka na wymiane butow, tj. jedna drugiej przesyla swoje buty i kiedy dostala paczke od dziewczyny, to stwierdzila, ze swoich nie bedzie wysylas i jeszcze na vitalii pyta, czy cos jej za to grozi: http://vitalia.pl/index.php/mid/25/fid/201/odchudzanie/diety/forum/11/topicid/565841/sortf/0/rev/0/range/0/page/0/

Gość ewhrgerwgfe
jeżeli na metce jest rozmiar 152 to ona powinna to podać, bo to istotny szczegół.

Gość lisssicaaa
tak, ale większośc dziewczyn nie przyjmuje zwrotów, co dla nich jest wygodne rzecz jasna... ta kurtka sie nadaje do śmieci.. i dowaliłam ja, bo wymiary podała, ale zasugerowałam sie tym s/m bo sama nosze s, ale gdyby mi napisała, ze to 152 to bym w zyciu tego nie kupiła barachło jakieś sprzed lat, stare, nie wiadomo jakie dziecko w tym chodziło a ona to opchnęła napisałam do niej, ze albo odsyłam i oddaje mi kase albo daje jej negatywa ... gorzej jej bedzie jak mi bedzie musiała oddac kase, bo tej kurtki juz raczej NIKT nie kupi jak dam negatywaaaa