Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilieeeeeee-may

nie mogę mieć faceta bo nawet przyjaciel mnie wkurwia

Polecane posty

Gość emilieeeeeee-may

:-O jezu co za gatunek! :-O jestem cierpliwa, naprawdę bardzo cierpliwa, ale wszytsko do czasu! W zeszłym tyg. bliski kolega zadzwonił i powiedział, ze wpadnie do mnie wieczorkiem w przyszłym tyg. (znaczy w tym, co mija). W poniedziałek poszałmd o sklepu żeby mieć czym poczestowac i czekam, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek no kurwa! :-O jak ja tego nienawidzę! Nie dzowniłam, by skoro powidział że zadzwoni to po cholerę miałam dzwonić :-O a dziś hrabia zadzwonił,ze przyjdzie wieczorem!!!! :-O powiedziałam mu, zę czekałam na neigo cąły tydzięń a na dzisiaj wieczorem to juz jestem umówiona! Jaki ździwiony był jeszcze! to moze w sobotę? Nie wyjeżdzam na weekend! ależ mi ciśnienie podniósł!!!! mam ochotę walnąc go w łeb

Gość emilieeeeeee-may
ja juz nie wiem, co jest z tymi facetami! tacy niesłowni, zę masakra! A wkurzyłam sie tak, ze to jest nagminne, nie wydarzyłos ie pierwszy raz tylko taj się ciagnie już 3 lata !ile można to znosić. Milion razy już mówiłam, weź chłopie nie obiecuj, bo jeszcze parę takich nbumerów i Twoje zdanie przestanie mieć dla mnie jakąkolwiek wartość. Wtedy przeprasza, obiecuje i dalje kuźwa to samo!!! Kto ich wymyślił!!!!???

Gość etgerg
daj dziewico cipy to inaczej będzie

Gość daaaaaa
rozumiem, że się wkurzyłaś, ale tydzień się jeszcze nie skończył :( wiec chyba kolega nie zasłużył sobie na takie traktowanie ...

Gość emilieeeeeee-may
jak to sie nie skończył? on pracuje tylko parę godzin w tygodniu, a resztę się opiernicza i nie miał czasu przez cały tydzień się odezwać? jak mnei to wkurza, żeby chociaz zapracowany był, ale nie! to ja pracuję po 12h dziennie a on 4 w tygodniu!mam go w gdzieś, nie mam juz ochoty w kółko wałkowac tego samego tematu, Ile razy można was prosić faceci, no ile razy?

Gość daaaaaa
a jaki to ma związek? facet może nawet wogóle nie pracować, ale skoro mówi, że wpadnie w tym tygodniu a dziś jest dopiero piątek to jeszcze sie nie spóźnił. Wyobraziłaś sobie, że on przyjdzie w pon, wt, sr albo czwartek a on wybrał piątek (miał do tego prawo - nadal się mieści w terminie) i teraz sie wściekasz. Ale to tylko Twój problem- zawiniłaś Ty i Twoja wyobraźnia

Gość fajna zołza z ciebie
:-D dobrze dobrze

Gość już autorka nie głoduje
podnioszę wszystkim

Gość jest tu ktoś
:-D