Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

2+3:)))

poduszka rogal do spania i karmienia

Polecane posty

mamy:) miała któraś z was taka podusię? sprawdziła się zwłaszcza do spania? bo ja na półmetku a już mi ciężko znaleść wygodną pozycję:(

widziałam o 2 długościach 170 i 190:) czy te 20 centów robi różnicę? niby wszystkie wygladają tak samo ale duży rozrzut cenowy.... poradźcie czym sie kierować przy wyborze takiej poduchy?:)

ja mam 150 ale jestem niska. Nie powiem ci czym sie kierowac, bo swoja kupiłam na chybił trafił na allegro. Tyle ze poszewke zmieniłam.

aha... no ale jak kupiłaś na chybił trafił i super to super:P i sama sie skuszę w takim razie:) dzięki:)

ostatnio pod koniec też obkładałam sie poduszkami ale w nocy rozłaziły sie po całym łóżku i było średnio wygodnie:P

Miałam ten sam problem dlatego zakupiłam 'weża" jak to go mój m. nazywa i 'wąż' zamiekszał z nami;-) Dużo ci jeszcze zostało do rozwiązania?

Gość NIE urodzials jeszcze??
a co ty jeszcze tego trzeciego nie urodzilas? bylam pewna jakie kiedys pisalas ze jeden syn ma 11 lat ,drugi 8 a OSTATNI 13 miesiecy :ooo

Gość NIE urodzials jeszcze??
nie no jestes pewna ze pisalas ze twoj najmlodszy ma 13 mies i twoj 8 latek niektore zabawki juz mu podawal do zabawy

bo starszy ma 8 a młosdszy 14 mc ale nie mam póki co trójki gdzie najstarszy ma 11 lat...

Gość nastepny muundry
a ja rowneiz pamietam jak pasalas ze masz 11 latka w domu i 8 latka, noi najmlodsze.O 11 latku tez pisalas.Najwyrazniej zmyslilas wtedy bo powyzej ktos tez pamietal twoje wpisy z tym 11 latkiem

no to macie problem w takim razie:) ale to nie moja sprawa bo ja sama wiem lepiej ile mam dzieci i w jakim wieku:)

Gość nastepny muundry
najwyrazniej zmyslalas wtedy i nie wiem po co :o

nie zmyślam bo nie mam potrzeby dorabiania sobie dodatkowego dziecka bo niby w jakim celu ciekawa jestem

ja mialam taka poduche w ksztalcie banana; fantastyczna sprawa, bo w czasie snu mozna ja podlozyc pod brzuch i to naprawde niesamowita ulga dla kregoslupa:) potem mozna z niej korzystac przy karmieniu i w wielu innych sytuacjach, np. polozyc maluszka, podlozyc przy spaniu pod glowe itp. moja poducha byla dosc spora i gruba, wypelniona takimi kuleczkami;