Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnjfnbbv

czy przedszkolaki juz mają wakacje??!

Polecane posty

Gość bnjfnbbv

bo cos mi młoda gada ale nie wiem czy jej wierzyc

Gość pytanie za milion brzmi
???????!!!!!!! A to kto przepraszam młodą odbiera z przedszkola? Spytaj opiekunki. U nas w prywatnym jest przerwa wakacyjna od 1 do 16 sierpnia,a w państwowych od 1 lipca do 31 sierpnia ale w tym czasie jest dyżur w jednym przedszkolu w mieście,które tworzy taką zbiorczą grupę. Co roku inne przeszkole ma dyżur.

Gość 345345
w sierpniu

Gość 345345
chyba ze przy szkole zerówka to mjaą

Co przedszkole to inne reguły ;) W poniedziałek idź i się zapytaj. U nas są 2 państwowe przedszkola. I jest tak: Przedszkole A czynne w lipcu .Zamknięte w sierpniu. Przedszkole B zamknięte w lipcu.Czynne w sierpniu. I są łączone grupy. A jeśli chodzi o prywatne to są czynne przez całe wakacje,ale trzeba było do któregoś czerwca złożyć podanie jeśli ktoś chciał przyprowadzać dziecko do przedszkola.

Gość u nas do końca czerwca
pracują przedszkola, na wakacje pracują wybrane tzw "zastępcze" z którymi trzeba było podpisać osobno umowę, zapisy były już jakiś czas temu.

do końca czerwca chodzą normalnie potem w lipcu dyżuruje inne przedszkole syn ma wakacje z babciami w sierpniu dyżuruje jego przedszkole i już idzie do przedszkola my wyjeżdżamy pod koniec wrzesieia

Ja powiem tak. Planujemy z mężem wakacje, ale też nie chcemy, żeby nasze maluchy nudziły się przez resztę wakacji. Akurat w pomarańczowej ciuchci co roku organizowane są wspaniałe zabawy dla chętnych dzieci. Byłam niedawno podglądać, jak bawią się w piratów. To była też niesamowita zabawa dla mnie, znowu poczułam się, jakbym była dzieckiem :)

to zalezy od przedszkola przedszkole mojej córki działa cały lipiec. w sierpniu jest zamknięte