Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nmnmz

kto powinien zapłacić za wczasy?

Polecane posty

Gość nmnmz

tak po krotce - spotykam się 3 miesiace z chłopakiem, któremu (jak mowi bardzo, ale to bardzo na mnie zalezy) on zarabia ok 10.000 miesiecznie ja 2 tys. kto powinien zapłacic za wakacje o wartosci 1500 zl od osoby??

Gość suczamała
:D:D 10/10 🖐️

Gość trollo
każdy za siebie to akurat oczywiste; oczekując czegoś innego wystawiasz sobie niepochlebne świadectwo. Właściwie nie ma już złudzeń co do twojego materializmu czytając twoje pytanie

Gość Wy już całkiem powariowałyście
a gdybyś nie miała faceta wtedy zapłaciłabyś sama albo nie pojechałabyś, to tak jak laski które się zastanawiają, skoro mam chłopaka to czy on powinien zapłacić za oranżadę?

Gość nmnmz
Z tym, ze to on ciagnie na te wakacje i on chce jechac ze mna.

Gość shunkomunko
jak cie ciagnie a ty łaske robisz ze nie zaplacisz za siebie to niech jedzie z inna

Gość nmnmz
No ale tak sam od siebie powinien wyjsc z propozycja ze zaplaci, bo wie ze nie mam teraz zupelnie kasy, czy sama powinnam pozyczyc i zaplacic za siebie?

Gość nmnmz
jak powinna byc jego postawa w tym wszystkim?

Gość hiuhiu
gdzie wyrwalas takiego faceta?

Gość spotykacie się dopiero
od 3 miesięcy i chciałabyś, aby fundował Ci wczasy? On proponuje, Ty jak nie masz kasy nie jedziesz.Proste!

Gość jestem po śniadaniu
SKORO DAJESZ MU ... -TO ON PŁACI

Gość nmnmz
No on twierdzi,, ze jest bardzo zakochany we mnie....

Gość sens nonsensu
miałam taką sytuację, mój chłopak zarabiał dużo więcej ode mnie, nie miałam kasy na wakacje więc mi pożyczył. oddałam mu wszystko co do grosza. możesz też tak zrobić albo powiedzieć mu że cię nie stać

Gość sens nonsensu
miałam taką sytuację, mój chłopak zarabiał dużo więcej ode mnie, nie miałam kasy na wakacje więc mi pożyczył. oddałam mu wszystko co do grosza. możesz też tak zrobić albo powiedzieć mu że cię nie stać

Gość jestem po śniadaniu
ALBO SPŁACIĆ MU W NATURZE

Matko, to mówisz: wybacz, ale nie mogę jechać, bo nie mam pieniędzy i mnie nie stać. Możemy skoczyć na weekend w góry, bo to jest w zasięgu moich finansowych możliwości. Wstydu nie masz. Mnie byłoby głupio przyjąć taką ofertę zapłaty od chłopaka, a co dopiero żądać czegoś takiego...

Gość nmnmz
znalazlam Turcje, Grecje i Bułgarie w tej cenie, bo on to sie nawet nie wysilal zeby poszukac czegos tanszego, on chcial jechac za 2,5tys na tydzien bez wyzywienia....

Każdy powinien płacić za siebie sam :) bo nie wydaje mi sie żeby 1500 Ciebie przerastało. Co innego gdyby facet zaproponował wspólne spędzenie wakacji np w RPA a Ciebie nie stać na wakacje za 10 000, wtedy znając Twoja sytuację powinien zaproponować że zapłaci za Twoje wakacje, bo wiadomo że raczej nie zbierzesz w krótkim czasie takiej kasy a jeśli chce je spędzić z Tobą...w ogóle proponowanie takiego wyjazdu bez zamiaru zapłacenia byłoby wtedy nietaktem z jego strony.

Gość taaaaa..............
ten ruchacz chyba KRADNIE a nie zarabia 10 tysiecy hahaha

Gość nmnmz
On wie ze ja nie mam poniewaz musze sie sama utrzymywac, wiec malo mi zostaje na inne wydatki..

No ale jednak 1500 zł to nie majątek. Sprzedaj niepotrzebne graty na allegro i zbierzesz pewnie połowę...

ten kto jedzie ten placi za siebie - as easy as it is;-) jak cie nie stac na wakacje to powiedz to chlopakowi i zaproponuj inna forme spedzenia czasu;-) no chyba ze szukasz sponsora - wtedy go prowokuj az w koncu "wyjdzie z propozycja";-))))