Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxnowaaaxxx

czy to ciąża

Polecane posty

Gość xxnowaaaxxx

Witam, niedawno zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne tylko po miesiaczce zamist bialego mam brązowy śluz, czy to normalne, czy to ciąża?

Gość xxnowaaaxxx
Czemu nikt nie odpowiada

Gość etgerg
bo jestes kurwa

Gość xxnowaaaxxx
Oszczedx sobie takie odpowiedzi

Gość aniama
Hej, brazowy sluz nie stad ni zowad normalnym nie jest. Jesli juz termin miesiaczki minal, zrob test ciazowy - uspokoisz sie i poziom stresu spadnie. Natomiast na pewno umow wizyte u ginekologa, byc moze organizm zle odpowiada akurat na te tabletki? A moze to cokolwiek innego co warto zaczac leczyc.

Gość Perw mobilna
Aniama-co wiesz o tabletkach? Stosowałas je kiedykolwiek? Czytałaś ulotkę? Rozmawiałas o nich z lekarzem? Autorko, a Tobie juz chyba odpowiadałam, ze takie plamienia podczas przyjmowania pierwszych trzech opakowań są zupełnie normalne. Jest to również napisane w ulotce. Możesz też iść do lekarza, który powie Ci dokładnie to samo. Ilu odpowiedzi potrzebujesz, żeby uwierzyć? A może będziesz pytać w nieskończoność?

Gość aniama
stosowalam tabletki (akurat logest), rozmawialam z lekarka i przyznam ze nigdy nie mowila ze jakiekolwiek brudzenie jest normalne. ja dla wlasnego spokoju poszlabym do gina- na pewno nie zaszkodzi