Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiiidmankaa

DZIEWCZYNY NIE BĄDŹCIE ŁATWE.

Polecane posty

Wiem, że zaraz dostanę pociski, ale nie interesuje mnie to. :) W każdym razie zastanawia mnie postawa niektórych z was wobec facetów. Dlaczego tak łatwo się oddajecie? Przecież żaden facet nie założy z wami związku bo będzie myślał, że robicie tak z każdym, owszem przeleci was, ale zaraz odfrunie, dlaczego tego nie rozumiecie? Dlaczego zabraniacie im wychodzić z kumplami i każecie rezygnować z zainteresowań i planów? Przecież taki facet wcale nie jest z wami szczęśliwy. Albo jak mężczyzna spojrzy na jakąś kobietę to od razu robicie mu sceny zazdrości, po co to? A gdybyście teraz to odwróciły to czy byście chciały obcować z mężczyzną który zachowywałby się w ten sposób? wątpię. Nie dziwcie się wtedy, że faceci was zostawiają, zdradzają i w ogóle nie mają ochoty z wami przebywać i spędzać z wami czasu. Gdybym była facetem sama przestałabym dbać o taką toksyczną kobietę. Wiem, że chcecie dobrze, jednak robicie inaczej.

Gość taki jeden tomek
masz racje

Gość jan zatknany jan
mi nie zalezy na zwiazku wole miec dobry seks

Gość dacemon
sex sie z czasem nudzi lepiej miec zajebista kobiete ktora ciagle jest dla ciebie wyzwaniem. autorko- zajebisty temat

Gość dacemon
bardzo lubie kobiety wymagajace ktore nie podchodza do zwiazkow zbyt emocjonalnie, kocham kobiety ktore potrafia mnie usadzic, slodkie jak brzoskwinki a zarazem twarde jak tytan

Gość *Siwa
Racja autorko a zwlaszcza z tym że dziewczyny popelniają bląd kiedy zbyt szybko się dają pierwszym lepszym

Gość dacemon
A jak mi wkłada obcas w dupę i nazywa "swoją dziwką" to już w ogóle jestem w siódmym niebie.

Gość dacemon
ten wyżej to podszyw ja po prostu lubie madre kobiety twardo stapajace po ziemi z wlasnymi zaintersowaniami a nie awanturniczki czy beksy bo ide na piwo czy mecz z kumplem

Gość dacemon
Lubię kobiety stąpające po ziemi, ale jeszcze bardziej te które stąpają po mnie. Lubię twarde laski, które potrafią mi deptać po jajach i siusiać do buzi.

Gość dacemon
hahaha podszywie ale z ciebie kretyn. nie wiemy na kim chcesz zrobic wrazenie. pisz sobie pisz ;d

Nie najlepiej dać facetowi wolną ręke a rób co chesz ,myślisz się dziewczyno

Gość dacemon
Pisz pisz, ja też lubię popisać. Nie mam dużo czasu, bo zaraz przyjdzie moja twarda Pani i jak zobaczy, że siedzę przy kompie zamiast szorować jej buciki to mnie pasem zleje i każe mi ssać paukę swojego kochanka.

Gość ciemny blondyn
popieram latwa kobieta to nie kobieta

Gość mireczkowataa
mnie najbardziej śmieszy jak facet pisze, ze seks z czasem może się znudzić :):) W miłosci nie ma reguł, ja tam byłam jeden raz, według kafeteryjnych standardów łatwa i jestem z tym facetem ponad 9lat. Poza tym mamy ustalone zasady i oboje spotykamy się ze swoimi znajomymi. Wiec temat durny!

Gość andzelinaaaaaaaa
fudii ty sie mylisz. facet ktory ma wolna reke bedzie bardziej dbal o kobiete przy ktorej nie czuje sie przyparty do muru

Gość Nokijka;*
Ja się mojemu partnerowi oddałam dopiero po roku naszego związku;P

Gość mireczkowataa
proszę was, facet, który będzie miał wolną rękę przestanie się dziewczyną przejmować- skoro i tak na wszystko pozwala:) Trzeba ustalić zasady- jasne i klarowne dla obu stron. A powiem jeszcze cos- tak naprawdę mężczyźni lubia sobie pogadać jak to ich żona pod pantoflem trzyma:)

Gość andzelinaaaaaaaa
oczywiscie ze musza byc ustalone standardy :D ale nie mozna zabranic facetowi czegokolwiek jak nie pasuje to po prostu ostawic albo jestes z kims i go akceptujesz albo nie ma co go zmieniac i nara. ;d mozna delikatnie powiedziec co bys chciala zmienic, ale gderanie zabija milosc

Gość andzelinaaaaaaaa
Ja swojego męża nie trzymam, nawet nie próbuje, on sam pod nim siedzi, bo wie, że nie będę gadać tylko zrobię co mam zrobić. Faceci nie reagują na slowa tylko na czyny.

Gość mireczkowataa
hehehe, czyli jednak go trzymasz- jak większosc z nas. Bo mowa nie o gderaniu, ale o zasadach.

Gość andzelinaaaaaaaa
mireczkowataa kompletnie nie zrozumialas tematu, autorka pisze wyraznie ze jak facet wyjdzie z kumplem na piwo to nic zlego przeciez sie nie dzieje aczkolwiek ty piszesz ze kobieta na wszystko pozwala. Jedno z drugim nie ma zadnego powiazania. Jakby toie ktos kazal rezygnowac z marzen? bylabys z takim czlowiekiem? chyba ze lubisz jak ktos wchodzi ci na glowe i toba rzadzi? ja i autorka za popychadlo robic nie bedziemy.

własnie tak poczuje ,ze może zupełnie wszystko. W związku ustalamy pewne zasady , oczekujemy czegoś wobez tej drugiej osoby , dopełniamy się a nie idziemy oboje w drugą stronę czy zostawiamy faceta na pastwe losu bo się bedziemy bac ,że nas to rozwiąże . I nie pisze tutaj o jakimś rygorze czy naprawdę już o czyms co byłoby nie do pomyślenia . Ludzie myślecie coś bo zaczynam w was wątpić

Gość 6699669966699669977733
hohohohoh

Gość andzelinaaaaaaaa
faceci nie znasza gadac o uczuciach. Fudii piszesz bzdury uwazasz ze jak facet od czasu do czasu wyjdzie z kumplem na piwo to cos zlego? ;/ o rygorze ty piszesz.

Gość Anastasja nervosa
a dlaczego? sadzisz, że są faceci których warto chcieć zatrzymać?

Gość 6699669966699669977733
Przeciez dzisiaj sa wszystkie łatwe i takie banalne podrywanie kobiet to dzisiaj błachostka na szczęscie no ale taki to tylko do ruchania na związek to wolał bym taka co była by wyzwaniem wtedy bym ją szanował

Andzelina czytaj ze zroumieniem bo zupełnie nie zacziłaś o co mi chodzi

Gość Anastasja nervosa
te numerek jak nie umiesz dostrzec kobiety w prostytutce tym bardziej nie zobaczysz jej w niełatwej i niebanalnej :classic_cool:

Ajjj tam grunt to mieć sposoby. Też nie jestem fanką przytruwania. Jak mój chce iść z kumplem na piwko też nie mam nic przeciwko. Jak zapyta co będę robić, odpowiadam, ze wezmę dłuuugą kąpiel i ponudzę się w łóżeczku. Sam dzwoni do kumpla i przekłada wyjście. Troszkę pomysłowości i cwaniactwa, zamiast przytruwania... :)