Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemowaaaaaaaaaaaaa onaaaaa

problem z komputerem - pomozcie prosze, bo jak nie Wy to kto...

Polecane posty

komputer dziala mi wolno, przykladowo klikam na inna zakladke i musze troche poczekac az przelaczy, zawieszanie sie , biale okienka to normalka czase, co to moze byc? zuzycie procesora niskie, wirusow niby brak

pamietajcie, ze jak mi nie pomozecie, to przestane korzystac z komputera i zabraknie najfajniejszych podszywow, a czym byloby faje bez takiego podszywacza jak ja

Gość gwghwrg
przydałby się format.

Gość RemixOC
ComboFix - wyczysci wszystko.

czym moze byc przeciazony system? uzywam teraz ff, zadnych innych programow, a i tak wolno dziala... nie mam plyty z systemem mysle nad linuzem :D

na poczatku nikt nie chcial mi pomoc, a jak postraszylam, ze podszywow nie bedzie to od razu w 2 minuty 3 odpowiedzi :D kocham kafe

wiesz ale każdy program który instalujesz i usuwasz zostawia jakieś resztki w rejestrze a to obciąża system. tak samo instalowanie np. dublujących się kodeków :P

Levviatan, czyli co polecasz zrobic w mojej sytuacji? srednio znam sie na kompach, nie mam plyty z systemem zrestartowalam teraz, jest troche lepiej, ale wiem ze za jakis czas (pewnie niedlugi) problem powtorzy sie...

help

Gość jak ty się nie wstydzisz
Poczytaj jakieś arty jak przyspieszyć zamulony komputer;) Ja już dawno powyłączałam np. niepotrzebnie się uruchamiające programy przy starcie systemu, fajny program to slim computer - powywalałam nim niepotrzebne procesy. Mam lapka sony vaio - od nich stuffu było od groma, poczytałam co jest co (jak proces do jakiego programu przynależy) i z ponad dwudziestu paru zainstalowanych śmieci zostało tylko kilka niezbędnych. Powywalaj też programy, których nie używasz. Zrób skany online jakimiś antywirami, bo Twój mógł nie wykryć wszystkiego. Wpisz w google np. "jak przyspieszyć komputer" i czytaj po kolei, może rzeczywiście mniej roboty wyjdzie formatując go, niż robiąc wielkie, długotrwałe porządki... I jeszcze wyłączyłam jakieś funkcje w systemie, co miało niby przyspieszyć pracę kompa, ale nie pamiętam, dlatego odsyłam do artykułów.