Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzis pytam ja:)

Po jakim czasie poszłyscie z męzczyznżą do łózka?-nie pytam o pierwszy raz.

Polecane posty

Gość i98ui98-
nie potrafie zrozumiec kobiet, ktore ida do lozka na I spotkaniu czy tez po tygodniu znajomosci. Naprawde nie macie oporow, aby odkrywac swoje najintymniejsze strefy przed obcym czlowiekiem?:O

Gość pytajaccy dzenntellmannn
słyszałeś kiedyś ze kobieta ma tez potrzeby? Ma potrzebe by sie puszczac. dziekuje za taka potrzebe

ja poszłem z moją dziewczyna do łóżka po 10 latach chodzenia i modlitwy żebym sie nie splamił grzechem. No i nie splamiłem się bo mi juz wtedy nie stawał. A tacy bylismy dzielni przez te 10 lat.

jak coś chce to to mam tyle w temacie hahaaa zart dnia, dzieki za poprawe humoru

Blondyneczka 85 widocznie nie widziaalas faceta nago, skoro tak piszesz wiesz, anatomicznie facet rozni sie troche od kobiety w seksie - wiesz, jak bedziesz to kiedys robila, to bedziesz wiedziala, ktos jest gosciem a ktos gospodarzem

Czytam te wasze odpowiedzi i walę sobie konia bo z kobietą tego nie zrobię, wolę swoją łapę.

Faceci nawet nie muszą się starać. Co czwarta kobieta idzie do łóżka z facetem już w pierwszym tygodniu znajomości - wynika z najnowszych badań. To wywiera presję na pozostałe 75 proc. kobiet i zmienia randkowe oczekiwania mężczyzn - przekonuje "The Times of India". Kobiety coraz częściej decydują się na seks, nie oczekując długotrwałego związku i emocjonalnej więzi. To sprawia, że w "seksualnej ekonomii" cena seksu jest coraz niższa. Mężczyzna nie musi dużo inwestować, żeby kobieta wskoczyła mu do łóżka. Zamiast zaręczynowego pierścionka wystarczy drink w barze. Zgodnie z aktualnymi badaniami, życie seksualne 30 proc. mężczyzn sprowadza się wyłącznie do fizycznego aktu bez uczucia - zauważa gazeta. Mark Regnerus, socjolog zajmujący się "seksualną ekonomią" na University of Texas twierdzi, że balans przywróciłoby tylko "zasznurowanie sobie ud" przez kobiety. Cena seksu znów byłaby wysoka, a kobiety odzyskałyby kontrolę. Strategie kobiet, chcących rozkochać w sobie mężczyznę, są dziś bardzo często skazane na niepowodzenie. Kosztują za dużo i trwają za długo - twierdzi "The Times of India" Wpis z 22 59 to oczywiscie podszyw

Gość z pierwszym poszłam po pół
roku, z drugim po 3ch tygodniach :classic_cool:

a teraz zrobię sobie loda!

Gość mama szkraba cudnego
a my jakos 2 miesiące od spotykania sie-takiego na powaznie, dzis jestesmy juz po slubie 3lata i mamy rocznego synka ale wczesniej zdarzalo mi sie i po tygodniu znajomosci ;p nie rozumiem dlaczego to złe? kobieta ma potrzeby, jstes z kims jest fajnie nie masz 16lat to sex jak najbardziej wchodzi w gre teraz mam meza i sex tylko z nim wiec w sumie ciesze sie ze nie bylam dziewica do slubu bo bym teraz myslala jak to by bylo z kims innym ;p

Gość dzemus
Pomorzanka, az ciezko uwierzyc ze to ty

jesli chodzi o mnie, gardzę wami kobiety dlatego wsadzam tylko moim kumplom z rebelii und frondy!!! Ach, te cudowne odbyty...

Gość .incognito.
pytajacy, wejdź na maila proszę

Gość lejaaa
Ja poszłam po pół roku znajomości. Zagadywałam po 3 miesiącach. Wcześniej wcale nie unikaliśmy zbliżeń - było pokazywanie cycków i ostre całowanie ;) jesteśmy nadal razem.

Gość .incognito.
pytajaccy dzenntellmannn zapraszam na maila ;) odbierz

autorko - ale to przeciez bywa bardzo roznie w zaleznosci od charakteru znajomosci ;-) ja nie mam szablonow i bywalo baaardzo roznie ;-))

nie odbiore bo jestem zajęty waleniem sobie konia!

Gość dzis pytam ja:)
Witam wszystkich sobotnio i dziekuje za dotychczasowe wypowiedzi:) Ktos mi zarzucił błąd w temacie-przepraszam za tą literówkę:) Ja tez jestem tzw.starej daty;) i bardzo mnie ciekawi jakie podejscie do sprawy mają współczesne młode dziewczyny.wazne-nie oceniam, nie krytykuję, nie oburzam sie:)Kazdy ma prawo robic tak, jak uwaza i zeby to jemu było dobrze:)Równiez uwazam to za bardzo krzywdzące, ze jesli dziewczyna podejmuje decyzje o szybkim seksie, to jest łatwa, a męzczyzna moze, wszystko jest ok, nikt mu niczego n ie zarzuci.Mam nadzieje, ze te czasy sie juz konczą.Z chęcia pocztam dlasze wypowiedzi, pozdrawiam:)

Gość aaaaaaaaaagava
już na drugim spotkaniu dość śmiałe dotykanie -ahhh ta "chemia" :-P ..reszta też w ciągu kilku nastepnych spotkań ..ale jesteśmy razem już (dopiero ;) ) rok i jest ok :) -po prostu czasem temperamenty biorą górę nad zdrowym rozsądkiem i jeśli z dystansem podejdzie sie do sprawy i nie uznaje pierwszego zbliżenia za "przysięgę wierności i miłości" , i po prostu czeka na rozwój wydarzeń ciesząc się miłymi chwilami - to wszystko naturalnie się kręci :) my nie znaliśmy się wcześniej, ale po prostu spodobaliśmy się sobie i od drugiego spotkania było odwaznie -dopiero po kilku miesiącach stwierdziliśmy że jesteśmy "parą" :) i dalej się toczy :)

Gość ciekawe ile z tych par, ktore
szybko poszlo do lozka, nadal jest razem przez szybko mam na mysli sytuacje do 4-5 randki ( bez wczesniejszej znajomosci)

Gość Katolik nie od dziś
szkoda mi dziewczyn, które z oddaniem się mężczyźnie nie czekają do ślubu. noc poślubna jest wtedy niepowtarzalnym przeżyciem, a tak tylko kolejnym aktem seksualnym. Gdzie ta wstydliwość współczesnych niewiast. Kobieta nie powinna ukazywać się nago przed tym kiedy nie ma pewności że on jej nie zostawi po zaspokojeniu swych żądz seksualnych.

Gość ciekawe ile z tych par
ok. 95% takich par juz nie jest razem zwykle co szybko sie zaczyna takze szbko sie konczy

Gość aaaaaaaaaagava
tia .. "katoliku" dobry żarrrrcik :D ...a potem będą kolejne tematy na kafe, że po ślubie okazało się że jest impotentem :D albo ma mikro-sprzęt, albo go nie ma wcale :D bo tylko tacy faceci naciskają na "czekanie do ślubu" :D poza tym z takim "czekaniem" nierozerwalnie łączy się późniejsza zdrada - bo w końcu każdy chciałby sprawdzić jakby to było z kimś innym :-P więc lepiej poszukać i posprawdzać wczesniej niż potem pluc sobie w brodę :-P