Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_LordKoks

LordKoks wraca z silowni...

Polecane posty

tak znamy te bajki nie liczy sie wyglad, faceci z silowni sa ble i fuuu i takie tam dyrdymaly pomijajac te bajduzenia przejdzmy do sedna Ktora blondyna kolo 30stki na rowerze, jak wracalem z silki, cieszyla do mnie beza ? przyznac sie !!! tak tak wracalem uwaga spocony w szerokich dresach... dres i koks spocony ? blee feee... no nie dziwta sie, wychodzi ze cuda sie zdazaja nooo chyba ze jestescie poprostu obludne :) aa i slowa do nieMeskich pasibrzuchow tak tak liczy sie wypchana kieszen, bmw itp bo tylko na to one leca na kase, zgadza sie tylko gdy ty bedziesz zarabial gruba kase zeby sprostac wymaganiom zony, w tym czasie taki paker z silowni w dresach taaak taki napompowany bedzie obracal twoja zonke w twoim luzku bez kasy bez drogich ciuchow bmw itp :D wakacje welcome/wilkomen tuz tuz, lepiej miejcie oko na swoje Panie :D

Gość Selke
Jakiś koleś za dużo wódki się napił i zasnął

duzo powyzej 30stki ? bo strzelilem tak na oko o wiek nie pytalem ale tak maksymalnie 33 lata dalbym plenerowa jak przypniesz dla mnie klate to ja i chetnie bicka ;)

7tylko pamietaj ze ty rozpoczelas tak rozmowe ja podtrzymuje twoj poziom... ok wiem ze wymiekasz, chciala bys wszystko za darmo, ale jak to mowi sam Jezus - Nic za freeko :)

Nie, to nie ja, chociaż podoba ni się twoja figura, masz ładne przeweżenie z torsu do bokser.

6to bylo do plenerowej nie do ciebie nj a niby skad nj masz moje zdjecie? chyba ze lecisz z wyobrazni :D

Gość Zuzanna Amelia & 22
Ooo kogo widza moje piekne oczy ... A gdzies Ty sie podziewal ? Wystawiasz swoje foty na widok publiczny ? To ja tez chce zobaczyc.

Do onanizmu z tej okazji to mi daleko, to tylko estetyczna przyjemność, wygladasz jak grecki posąg Dyskobola

Gość Zuzanna Amelia & 22
Koks - kilka razy rozmawialismy na kafe. Przykro mi , ze nie pamietasz. Podeslij przynajmniej swoja fotke skoro njun tak zachwala.

niestety mam slaba pamiec, do tego nie tylko z toba rozmawialem na kafe no i jak przypuszczam bylo to dawno... a moze pokazywalas mi swoja fotke jestes blondynka czy to nie ciebie kojarze :P nie no nj sobie zarty robi nie widziala mnie poniewaz nigdy na kafe nie pokazywalem swojej fotki wiec nie obnazylem sie jeszcze publicznie...

Gość Zuzanna Amelia & 22
Slaba masz pamiec Lord. Tak , jestem blondynka. Swoja fote mozesz wyslac na maila.

to nie tylko kwestia pamieci, nie przywiazuje uwagi do nikow osob z ktorymi rozmawiam, przesylalas mi zdjecie ? to ty mowilas ze znajomi mowia ze jestes podobna do tej miss ktora gra w daleko od noszy ? no niestety ale nikomu nie wysylam swojego zdjecia wole zostawic tajemnice co z tego ze udowodnie wszystkim ze faktycznie nie jestem gimbusem i faktycznie jestem dotyrany jezeli strace nutke tajemniczosci ? zreszta pewnie wydarzyla by sie jedna z opcji 1. nie przypadl bym do gustu kafeterianek, stracil bym swoj autorytet - najmniej mozliwa opcja 2. spodobal bym sie i mial wieksze branie ale nie bylo by tej nutki tajemniczosci czy lord to naprawde koks i jak wyglada 3.spodobal bym sie wiekszosci ale malo ktora by sie do tego przyznala probowaly by mnie osmieszyc choc tak naprawde chetnie by wyladowaly ze mna w lozku - i to najbardziej mozliwa opcja ale i tak we wszystkich opcjach trace to co przyciaga... tajemniczosci i ciekawosc dla tego nie zamierzam nikomu wysylac fot, jak narazie, chyba ze mnie to juz wszystko znudzi

Gość Zuzanna Amelia & 22
Na pewno mylisz mnie z kims innym. Ja jestem pasztet i zawsze mowilam , ze jestem pasztet.

aaa no to myle cie z kim innym, choc twoj nik wydaje mi sie znajomy, wychodzi na to ze rozmawialismy baaardzo dawno :) co do fotki to w sumie pokazalem tylko jednej kafeteriance oczywiscie anonimowa mam na niej zaslonieta twarz ale postore widac, i tylko tej jednej osobie pokazalem ale z ta dziewczyna mam bardzo dobry kontakt i dlugo sie znamy... moze ty bys pokazala swoje zdjecie najpierw piszesz "kogo to moje piekne oczy widza" a pozniej piszesz ze jestes pasztet i ze zawsze tak mowilas, wiec musisz sie zdecydowac :D

Gość Zuzanna Amelia & 22
A niby to dlaczego ja mam pokazywac swoja fote skoro ty nie chcesz pokazac swojej ?

opo 1000 pompek to ja sobie robilem jak bylem w gimbazie plenerowa jaki interesik masz na mysli ? zuzanna a dla tego ze jestem ciekaw czy nie jestes dla siebie czasem zbytnio samokrytyczna

Gość Zuzanna Amelia & 22
Lord - to juz moj prywatny problem. Nie przejmuj sie tym tak bardzo. Dobranoc.