Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A kto mi doradzi

Marrakech w Czeladzi

Polecane posty

Gość A kto mi doradzi

Czy ktoś miał tam jakąś imprezkę typu urodziny czy chrzciny w tym roku podobno się zmieniło na lepsze.Proszę o opinie jaka obsługa i jedzenie bo lokal i miejsce super.

Gość mozaiakkaka
mieszkam w Czeladzi, ale nie mam pojecia co to za lokal

Gość A kto mi doradzi
To jest dawny Ilex na ul. Wojkowickiej 13.Tylko inni właściciele od kilku lat teraz są.

Gość do autorki .....:/
ilex to była totalna speluna w zyciu bym tam ie wynajela sali juz predzej domino czy calvados-teraz chyba nazywa sie inaczej

Gość W CZELADZI
to chyba tylko felix miałam tam komunie córki i bardzo ładnie wszystko sie odbyło jedzenie dobre,obsługa wspaniała

Gość do autorki .....:/
felix, a gdziez to jest? na bytomskiej?

Gość mozaikakaka
ja mam w sierpniu wesele w Domino, kazdy poleca to miejsce i bardzo chwali

Gość łapserdakk
Byłam w Domino na weselu 2 lata temu,jedzenie dobre,obsługa też ok,jedynie mam zastrzeżenia do parkietu,jest nie za duzo miejsca,i ludzie się o siebie obijają.A co do Felixa na Bytomskiej to mi się ze speluną kojarzy,taki jakiś nieprzyjemny ten bar.

Gość A kto mi doradzi
Sami zobaczcie jak tam po dawnym ilexie wygląda fajnie. Sala i parkiet duże parking,dużo miejsca na dworze ze stolikami ,i plac zabaw to duży plus.Tylko nie wiem jaka obsługa i jedzenie bo różnie słyszę i czytałam parę opini na necie. Podzielcie się swoją opinią bo miejsce bardzo by nam odpowiadało.

Gość zniesmaczeni
Powiem tak byliśmy dziś z dziećmi i kolezankami i naszymi małzonkami.Byliśmy oburzeni zachowaniem pani kelnerki chodziła naburmuszona jakby ją osa w tyłek ugryzła. Była chamska i nieuprzejma, ona nie wie co to uśmiech.Przy każdym kolejnym zamówionym piwie była coraz bardziej wściekła. Natomiast młodzieniec u którego mąż kupował kiełbaskę uprzejmy i uśmiechnięty,aż miło u takiego kupić. Niech kierownictwo zmieni kelnerkę może na młodsza skoro pani kelnerka jest po zakładam 30 a już ma dość swojej pracy.Powinna brać przykład ze swojego kolegi z pracy.

Gość sylwester 2012
Sylwester tam to była porażka ,kłamstwo i oszukaństwo.Zarobili kosztem ludzi.Pani menager jak to pisało na wizytówce nam pięknie wszystko przedstawiła.A było tam tyle ludzi wciśniętych na ostatnią chyba chwilę że był totalny tłok i chaos. Nikt nic nie wiedział .O kawe się nie można było doprosić mimo godziny 21 coś bo obsługa sobie nie radziła. Jedzenia za mało na osobę,wszyscy tam byli wściekli i głodni bo dalismy 290 zl za bilet itd itd syf nikt nie doglądał czystości toalet itd można mnożyc wpadki i celowe oszustwo. Piszę to ponieważ ostatnio dowiedziałam się że moja koleżanka ma tam komunię i celowo co jakiś czas tam bywali na obiedzie.Okazuję sie że jedzenie jest niedobre. kotlety niedosmażone i potrawy bez smaku. martwią się strasznie.A powodem tego jest to że kucharze ciągle się tam zmieniają. Mam nadzieje że im się uda i nie będą się wstydzić przed rodziną.

Gość gość
Witam Muszę przyznać że długo się zastanawiałam nad Marrakechem, bo miałam w planach zrobić tam przyjęcie. Czytałam opinie na internecie i nie było łatwo się zdecydować. Dwie koleżanki miały tam w tym roku komunie i okazało się że były zachwycone. Zdecytowałam się :) Lokal to prawdziwy zbiór profesjonalistów. Rodzinna atmosfera a przyjęcie od chwili pierwszych rozmów aż do zamkniecia po przyjęciu za nami drzwi było wspaniałe. Poznałam Szefa kuchni(Pan Jarosław Żurek) szef kuchni z prawdziwego zdarzenia. Obsługiwała nas kelnberka Gosia- poprostu przesympatyczna osoba. Polecam wszystkim

Gość go go gosc
hahahaha, to wyzej to chyba pisała sama wlascicielka tej pozal sie boze restauracji :D ta knajpa to porazka, obsługa z wielką łaską i wiecznie obrazona mina, jedzenie ponizej wszelkiego poziomu w łazience syf, kibel nie widział szczotki i domestosa od tygodni, brak papieru i recznikow dramat

Gość x-man będzin
bylem ostatnio i chyba nastąpily jakies zmiany biorac pod uwage wypowiedzi. jedzonko wypas- szczegolnie stek po wiedeńsku a obsluga wcale nie chodzi obrazona. Kelnerka jak zauwazyla ze jestesmy z dziecmi to przyniosla zabawki do zabawy a o kilbe to nie wiem co sie tak wszyscy doczepili bo w spluczkach to nawet niebieska woda plynie a odswiezacze to widac golym okiem i czuc nosem

Gość odpowiedź do go go gość od goś
jeśli moja dobra opinia o tej knajpce jest dla ciebie podłożoną reklamą to ja tak samo moge powiedzieć że twoja opinia to nic innego jak dzialanie konkurencji i tak mozna w kolo to drążyć Forum jet po to by zbierac wszytkie opinie ale nie mozna sadzic ze przy pierwszej opini bedzie to odrazu jakać podkładka. Ja jestem poprostu max zadowolona z tego moejsca tak samo jak z jedzenia w Rycerskim i w zajeździe Bida Pozdrawiam i w przyszłości życze więcej otwartości na opinie innych bądź wycofanie się z uczestnictwa w forach

Gość gość
Witam, byłem wraz z rodziną na weselu jako gość dnia 22.06.2013r i musze napisać, że na 100% byliśmy zadowoleni. obsługa super, czyściutka sala, piękne żywe kwiaty na stołach. jedzenie wyśmienite, gorące, duże porcje, widać że szef kuchni to prawdziwy profesjonalista. Byle tak dalej!

Gość gość
pokaż zdjęcia to uwierze

Gość gość
Brud i smród. W hotelu śmierdzi tak że nie można wytrzymać, wybija z kanalizacji. Kelnerka Małgorzata jak raczyła się przedstawić jest zastępcą menagera fatalna pyskata przemądrzała, aby tylko wcisnąć ludziom jedzenie lub sale.Najlepsze jest to że jak z żoną wytoczyliśmy jej wszystkie nasze sensowne argumenty co do cen menu i ich małych porcji na wesele itd to dostała szału żeby sobie rozmawiać z panią menager o imieniu B. jakos tak. Bo ona już z tą kobietą nie wytrzymuje i ma zamiar odejść. żenada dla właścicielki mieć taki personel.

Gość gość
Piszcie kochani bo ten temat mnie interesuje,a mianowicie to że trwają w Marrakeszu prace kanalizacyjne.Temat mnie interesuje ponieważ będę zmuszona prawdopodobnie zatrzymać się w tym śmierdzącym hotelu,tzn mam nadzieje że już się te pracę zakończą gdyż będę miała szkolenia w pobliżu tego hotelu ok listopada. Jeśli coś będziecie wiedzieć o zakończeniu prac piszcie plis.

Gość gość
Byłam tam z rodziną w sobotę, było trochę ludzi, bo jakieś Stowarzyszenie templariuszy organizowało tam festyn. Muszę powiedzieć że żadnego remontu kanalizacji ani wykopów nie widziałam, może już skończyli bo przykrych zapachów też nie czułam. Jeśli się tam wybierasz to spoko miejsce, zaciszne i dobre jedzenie byłam tam już kilka razy z rodziną i nic przykrego mnie nie spotkało. Obsługa miła, grzeczna. Jeden feler to że czynne do 22,00 jak chcesz dłużej posiedzieć to trochę kicha, choć latem było dłużej jak byli klienci, a teraz chyba tylko do 22,00

Gość Ewelina P
Jeśli chodzi o jedzenie po prostu bajka, przygotowanie sali na moje wesele było rewelacyjne lepiej sobie tego nie wyobrażałam co do obsługi nie wiem czemu tak narzekacie obsługiwały nas dwie kelnerki i jeden przystojny kelner wszystko było zapięte na ostatni guzik.! Nawet w sytuacji kiedy zadzwoniłam 30 min przed naszym przyjazdem czy dałoby rade podać troszeczkę wcześniej pierwsze danie nie było najmniejszego problemu. Gorąco polecam :)

Gość Dominika 32
Witam. Byłam ostatnio z mężem i dziećmi w Marrakech'u. Lokal godny polecenia. Jedzenie b. dobre (polecam pierogi, nie jadłam ale mąż stwierdził że są lepsze niż moje), Jest mały plac zabaw dla maluchów więc dzieciaczki sie nie nudziły. Ogólnie cisza i spokój. Nic nam nie śmierdziało i było czysto, więc nie wiem o co chodzi osobie powyżej. A co do obsługi jakoś nie zauważyłam żeby ktoś był pyskaty czy przemądrzały. Kelnerki uśmiechnięte, miłe.

Gość gość
Ostatnio bywam w Marrakechu bardzo często, ujęło mnie to miejsce spokojem i bardzo miłą obsługą. Kuchnia według mnie najlepsza w czeladzi. Szef kuchni to znany w środowisku kucharz który chętnie na prośbę doradza klientom. Moja siostra niedawno organizowała tam chrzciny i wystrój sali oraz jedzenie POEZJA! ;)

Gość gość
Witam moja znajoma była wczaśniej w tym lokalu na obiedzie była pod wrażeniem jedzenia jakie serwuje kuchnia. Wybrałam się i ja z rodzinką nie załujemy dawno nie jedliśmy tak dobrego posiłku. Widać że kucharz zna się na swoim zawodzie. To miłe ze za wydane pieniążki dostaje się SUPER ŻAREŁKO! Polecam

Gość sylwester 2014
w tym roku byliśmy ze znajomymi na sylwestrze w marakechu i możemy szczerze powiedzieć że było świetnie. Sala przepięknie przygotowana, jedzenia dużo i smaczne aż żal tego co się nie zjadło. Obsługauwijała się jak mrówki. Jedyny minus to dj, chociaż nie wiem czy można powiedzieć czy to minus, grał muzykę z dawnych lat a mało nowości mnie i moim znajomym to nie przypadło do gustu. Biedna była jedna kelnerka do której trafiały zażalenia na dj'a , ale dziewczyna dawała radę :) w pewnym momencie byliśmy pewni ze sama stanie przy sprzęcie i puści dj z torbami. OGÓLNA OCENA BARDZO DOBRA, A JAK ZMIENIĄ DJ TO ZA ROK TEZ TAM SYLWESTRA SPĘDZIMY.

Gość gość
Witam byłam ze znajomymi w Marakeszu na sylwestrze.Szczerze odradzam podstawą na zabawie jest dobra muzyka, a o tym najpewniej główny organizator zapomniał.Pan grał jakby odniechcenia przerwy robił 20-25 minutowe.Zapytaliśmy kelnerki do kogo można złożyć skargę odburknęła że Ona robi co do niej należy. Natomiast Menagera nie ma w pracy brawo!!!!.Szkoda kasy

Gość gość
No niestety ta restauracja to DNO. Kasę by chcieli zarobić ale kosztem ludzi. Tak się złożyło że byłam Tam 2 razy na sylwestra ( kolega zaprosił teraz już chłopak) i niestety znów zawinił dj który nie nadaje się do zabawiania ludzi muzyką, oraz kelnerka wiecznie sfochana długo już tam pracuje bo jak w lato chodzimy na piwo to też ona jest najczęściej i na Sylwka też była ta zmora.

Gość gość
Sylwester 2013-2014 Jeżeli chodzi o kwestie dj to wcale się nie zgodzę z opinia bo na plakatach było napisane lata 80 i 90 i muzyka współczesna! Byłam na sylwestrze i było świetnie. Jeżeli nie które osoby nie umieją czytać za co płaca to widać ze analfabetyzm się szerzy i pretensje proszę kierowca do siebie bo plakaty wisiały na całej czeladzi i wszystko dokładnie było napisane co będzie grane! Jeżeli chodzi o przerwy to może troche były za długie ale klimat oraz muzyka jaka była grana w 100% zgadzała sie z tym za co zapłaciłam! Pomijając zbyt mała cenę jaka była w tym roku nie ma co więcej wymagać! Jeżeli ktoś sie nie umie bawić to jest to tylko jego problem i widać jakie prostaki (nie wszyscy) żyją w tej czeladzi !!!

Gość gość
Dokładnie my tez sie wybawiliśmy! Zapłaciłem za lata 80 te i tak tez było ! Młodzież która była znajomymi dj z którymi siedział tez jest zadowolona z muzyki wiec nie rozumiem ludzi który wymagają coś czego w ogolę nie ma w planie imprezy. Szkoda gadać! Przerwy może były długie to był jedyny minus ale dj muzyka nadrabiał. Po za tym rozmawiałam z menadżerka i powiedziała ze na narzekających klientów nie ma rady !!! I tu teoria się nie sprawdza płace i wymagam bo płace za to co jest napisane i ustalone!!

Gość gość
a ja nie rozumiem tych narzekaczy jesli raz się komuś nie podobało na sylwestrze to po co szedł tam drugi raz to jakaś ściema lub działanie konkurencji. Ja jakoś nigdy się nie zawiodłam na tym miejscu i na obsługę nigdy nie narzekałam. Ale zauważyłam że na forach najwięcej jest narzekaczy bo jak jest coś ok to nikt o tym nie pisze ale jak coś nie tak to opinia odrazu idzie. mam nadzieje że odezwą się tez ludzie z miłymi wspomnieniami bo napewno jest ich multum